alvalundvall

Kyrkan

Kategori: Vardag

Japp, det blev ju inte så jätte mycket skrive igår heller. Men det var ju för att det var hockey. Innan vi for till arenan så åt vi med pappas kusin/kund på någon amerikansk resturang som hette "Merri can". Det var faktist riktigt gott! Efter det gick vi ner på arenan. Jag och Abbe fick vänta ett tag på dom andra, dvs Sanna, FF, Rasmus, Emelie och Ludvig. Abbe och Ludvig hade ju inte trffats förut, men dom såg ut att komma bra överens!
Matchen slutade 2-1 till Modo efter förlängning. Modo spelade bäst i första perioden. Jaja, 2 poäng. Dom ligger ju på en slutspels plats nu! (y)
Men bäst av allt, jag fick ju träffa min efter längtade FF! SHiiit, jag ville ju aldrig gå där ifrån! Men, men! Det är ju gort nu.. ;)

Idag då! Vi har ju en kvinna som är från kyrkan som kommer en gång i månaden. Hon ville att vi skulle göra något med någon dans eller sång. Jag, snäll som jag är ställde ju upp! ;) Så idag så blev det av. Jag sjöng ju också. Gick ju ganska bra ändå. Jag fick sjunga utan musik, tummen ner till det! Men kyrkan. Jag har ju inte varit den som har knäppt händerna i kyrkan osv. Men det var ju faktist ganka okej :P Men vad ska jag säga? Tänk att det har varit dom som har gått i kyrkan i ca 1000 år. Ganska otroligt ändå!  
Efter så gick jag till mormor. Pappa har rest ner till hans chéf och mamma skullle fara på hennes jobb, så vi for hem och sedan tbx till mormor och morfar. Mormor och jag såg på film som var fån när mamma och hennes syskon var liten. Hehe, skit göllit var det! ;)
Nu sitter jag och Albin och ser på solsidan. Hehe, bra eller vad? ;)

Det var väl lite uppdatering! ;)

5:e dagen

Kategori: Vardag

En gammal bild på dig själv. Hehe, ja, vad ska jag säga? ;)Kortet är taget "bild på bild" eller vad jag ska säga! ;)

4:e bilden

Kategori: Vardag

En bild på en konstig tid i ditt liv. Jag har ju ingen bild på det. :P Men det måste nog vara för typ 3-4 månader sedan... Jag gjorde många misstag, och jag har lärt mig av alla...

3:dje bilden

Kategori: Vardag

3:dje bilden nu da! En bild på mig pch en person i min familj.

Det får bli en på på jag och Fox. Har inte någon bild! Hehe ;P

Sorry!

Kategori: Vardag

Har inte skrivis på ett tag nu. Skärpning Alva!
 
Tisdags: Det var en riktig skit dag! Alla har ju dåliga dagar... Det mest märkvärdigt var väl att jag hade träning.
Onsdags: Vi slutade halv dag, för att våran lärare skulle på ett möte på den skolan som jag ska börja på till våren (7:an) (a) Då fick vi bla veta att vi bara ska vara en klass. Men det hade jag redan räknat ut! ;) Jag menar, 24 st? Ja, BästSanna följde ju med hem! (y) Jag skulle ju försöka lära hon hur man åker snowboard, men det gick ju inte så jätte bra eftersom att jag typ skratta hela tiden... :P Jag vet inte riktigt om hon blev något mycke smartare men...
Torsdag: Eeeh, får jag prata om bandyn? (a) Äh, ni får stå ut! Men en lärare kom och sa åt oss att vi spelade för hårt! Seriöst? Det är ju typ 3-4 st som spelar hockey, så dom spelar ju lite hårdare än dom andra. Men ändå?
Aja, nog pratat om det! Hockeyn da?! Otroligt! Dom vände ju från 3-0 till 3-5! Asså shiiiiiiit! Och tur att dom vann, annars så hade ju inte pappa fare på hockeyn dvs att jag inte kunde fara! Men tur att dom vann iaf! ;) Kanske blir en slutspelsplats ändå! :D
Fredag (idag): Första lektionen hade vi geografi. Geografi är faktist ett av mina favorlit ämne. Jag har läst om mitt andra land nu. Litauen. Först läste jag om Italien. Jag valde Litauen för när jag var i Turkiet så träffade jag två tjejer som var ett år yngre än mig, som jag blev ganska bra kompisar med. Lika och Vika hette dom. (vet inte riktigt hur det stavas på litauiska men) ;) Lite sått roliga namn! Men efersom att dom hade så lika namn var för att dom var eneggstvillingar. Om inte ena hade haft ett födelsemärke så hade jag inte kunnat skilja på dom. Men jag strulade ju ihop det ändå! :P
Ikväll så ska både mamma och pappa bort, så farmor och farfar ska komma hit. Vi kunde inte komma dit pga hundarna. Det är ju så struligt med hundarna. Med Nitros medecin, lill Fox osv.
Farmor och jag har en väldigt "speciell" relation. Farmor betyder så otroligt mycket för mig. Vi har mer som en "kompis" relation. Hehe! Om ni fattar... ;) Men hon är väl lite halv "barnslig" som jag! ;) Hon fick ju aldrig en dotter, så det är som jag! Hehe, ;) Det blir nog ganska mys! :)
Imorgon: Imorgon är det ju hockey. Dom måste ju vinna typ alla matcher som är kvar annars så blir det nog inget slutspel. Men framför allt så har jag ju ett sådant trevligt folk med mig! :D Hehe! FF ska ju med! :D Jag har ju inte träffat han på typ 2 veckor nu! :'( Alldeles på tok för länge!


Det var nog allt. Jo, jag har ju fixat nya naglar! :D Bilder kommer senare. Ni kan ju få en liten "bildbomb" här! ;)


Bara 4st, men det laggar nu så.. Ni får klara er! ;)

Ridning

Kategori: Vardag

Hej! Igår hade jag ju både ridning och läxa, så jag hann  inte skriva något! Jag får skriva mycket idag istället! ;)

Jo, jag går ju på ridning. Efter som att det är närmast så rider jag på "Gideå Basjikir Hästar". Det är lite annan ridning. När man rider på Bsjkir hästar måste man rida med kropps-språk. Varför och hur, kan ni titta på hemsidan, klicka sedan vidare på historia. Dom har ju lite anorlunda historia. Dom kommer ju ursprungligen från Ryssland. Dom togs direkt från det vilda innan dom kom till Sverige och gården. På resan fick dom inte så jätte bra behandling heller, av ryssarna. Om ni vill veta mer, HEMSIDAN! http://www.basjkirhastar.se/ ;) Tänkte visa några av hästarna.
Ivanna

Ivanna.
Ivanna är minta hästen på gården. Men det säg ju inte att man inte kan ha attityd! Vissa kan rida jätte bra på hon och vissa mindre. Det är jätte stor skillnad på hon nu än för ett, två år sedan! Hon är ju helt fantastisk i jämnförelse! Hon är super på uteritter! Det är ju en av mina favorit hästar, så vad ska jag säga? ;)

Gejsha december 2002
Gejcha.
Gejchaär lite halv ny på banan. Hon har fött två föl. Hon har nog stöst atityd! Fart är nog hennes specialitet! När hon vill så kan det gå fort! ;) Men jag harinte ridit så jätte mycket på hon, så jag vet inte riktigt. Även fast det är jag som har ridit på hon mest av dom i våran grupp! :P Ännu en favorit häst! ;)

Poker Khan

Poker.
Poker är så klart Sannas favorit häst! Det är hon som har ridit mest på han. Jag red på han igår och det gick faktist jätte bra! Han är en av bus hästarna! ;) Han är ganska ung. Efter som att han är så duktig nu, så kommer han ju att bli värsta super hästen när han blir äldre! ;)

2:a bilden

Kategori: Vardag

Hejhej! 2:a bilden, en bild på mig själv. ;)


Tids brist!

Kategori: Vardag

Hej! Hinner typ inte blogga nu. Ska iväg på ridningen. Bloggar kanske senare!

1:a dagen

Kategori: Vardag

1:a dagen, en som jag umgås mycket med. Det är ju såklart Sanna! Bästa vännen! Har tyvärr ingen bild på hon men. :( Ni får klara er utan det idag! Jag och Sanna träffades första gången på dagis typ. Då var det jag hon en tjej till och en kille. Vi lekte alltid då! Men sedan när skolan började så gled vi isär. Det kom nya och fler vänner. Det är inte förns nu, 6:an som vi har kommit tillbaks eller vad jag ska säga! Väldigt tacksam över det! Det är alltid jag och Sanna, men det är ju såklart fler som hänger på! "Tjejen och killen" (höhö, det där låter värkligen sjukt!) brukar faktist vara med nu också! Vi har liksom hittat tbx igen! ;) Men som sagt, vi!

Du och jag, livet ut, Sanna!

Lista

Kategori: Vardag

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Det här listan är lite olik dom andra. Och jag är ju lite "olik" allt annat så jag menar, wtf! ;)

Dagens

Kategori: Vardag

Känsla: Jo, det är väl som det ska! ;)
Gort: Ätit frukost. Har försökt väcka pappa men det går inte så jätte bra...
Gör: Pratar med FF på msn och väntar på att klockan ska gå. Kl 13 ska jag ju fara på ridningen. Roligt roligt! :D Tror att vi ska rida dubbel pass. Men jag är inte säker. :)
Roligaste: Att FF ens årkar med mig! Hehe, jag är inte direkt rolig! :P
Tråkigaste: Hm... Det har ju inte hunnit hänt så mycket idag! ;)
Behov av: Eeeh, skulle nog behöva träffa FF för det känns som att det var en evighetsen nu!

Känslo mässigt...

Kategori: Vardag

Hej... Jag måste få berätta något jtte hemskt! Jag har blivit riktigt handikappad...! Jag tror seriöst att jag dör... Jag bröt av en nagel så att jag var tvungen att klippa alla andra också! Jag vet att det iaf är en kille som läser detta, bara så du/ni vet så behöver ni inte läsa! Det gör faktist väldigt ont! Aja, det är som det är... Ska bort det gamla nagel lacket imorgon och fixa till nytt. Så håll ut tills imorgon för att se det nya! ;D

Ikväll har det inte hänt så mycket. Jag och Albin har varit hundvakt för mamma har jobbat och pappa har varit på hockeyn. Hockeyn, KATASTROF! Seriöst?! Så här ska det ju inte se ut! Lite less jag blir! För ni som inte såg på hockeyn (Modo-Djurgården) Så förlora Modo med 1-2... BAJS?! Nu måste dom ju rycka upp sig om dom inte vill till kvalserien!

Nästa-SÄNGEN!

Dagens

Kategori: Vardag

Känsla: Bra! :D
Gort: Typ inget. Bakat chokladbollar, dom blev faktist jätte goda! Halva är slut...! ;)
Gör: Typ inget. Letar kläder på datorn men, hittar typ inget! Hemside tips? Det uppskattas! ;D
Bästa: Att det finns dom som gör en glad utan att ens se eller träffa dom! :)
Tråkigaste: Att chokladbollar är så himla gott! Det tar ju slut så fort! :D
Behov av: Sälskap.. :P


Ni måste bara få höra vad som hände nu...
Jag och FF höll på att webba, fast hans webb funkar inte. Men iaf, han gick och skulle säga något till någon så han satt inte vid datorn. Jag lyssnade ju på musik som vanligt. Ja, också började ju jag sjunga med som jag alltid gör när ingen annan hör. Ja, jag sattju där och sjöng, då när låten var slut så hörde jag att det var en som sa "Du är ju bra!" (Eller något i den stilen) Då hade F stutte lyssna där när jag hade sjungit! Lagomt rädd jag blev da! Stör mig fortfarande på att han hade lyssnat... Aja, det är som det är! ;)

Kallt!

Kategori: Vardag

Asså shiiiiiiet! Det är as kallt ute! Jag var ut nu med Nitro, jag höll ju på att frysa ihäl! :P Men, men! Idag lär det ju inte hända så mycket. Ska kanske titta på rallyn. Vet inte, vi får väl se! :) Ni ska få höra vad jag kom på som jag är väldigt stolt över!;D

Life is like a book, you start reeding but you don´t know were it ends. My book can´t be better!Älsklingen min!

Kategori: Vardag

Sitter och webbar med FF! :) Chiiiillt! :D Roligt, roligt! :D Jag har tänkt på att jag gillar smaileys! Det gillas! (y) :D
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men... Aja, ikväll händer det nog inte så mycket. Ska äta nå godis och se på nå tv. Har det bra folket! :D

Dagens

Kategori: Vardag

Känsla: Det går väl! ;)
Gort: Varit i skolan. Idag kom ju våran nya musik lärare. Han är väldigt lång ska jag säga, 2,02m! Han är (bara) 19 år, men sjukt duktig! Våran förra musik lärare dog ju.. Han var ju också väldigt lång men inte så jätte omtyckt av mig. Jag sjunger ju och började med det nu med den här musik läraren för med den förra var man tvungen att sjunga så himla högt! Jag sjunger ju ganska mörkt. När han tog fram låten och sa "-Den här tänkte jag att vi skulle spela." Jag trodde att jag skulle söriöst dö! Vi skulle spela "Proud Mary-Creedence Clearwater Revival". Jag tyckte att dom sjöng jätte högt, men sedan insåg jag ju att jag faktist kunde! Eller det skar sig inte iaf! ;)
Gör: Försöker att prenta in låten i huvve! Men det går sisådär...
Bästa: Att det gick så bra att spela och att mamma ska köpa en ny brödrost... Abbe skulle ju ta upp en brödskiva ur våran förra brödrost, när den var på! (smart skalle nr1...) Det small till rejält och sedan har det inte funkat. Men vad ska man säga? Han är ju kille...
Tråkigaste: Att vi bara har musik en gång i veckan! xD
Behov av: En bror som är bättre på att spela gitarr...   ...och med mer hjärna!

Dagens

Kategori: Vardag
Känsla:
Har lite känning efter den där bedövnings sprutan som jag fick hos tandläkarn idag men... Jo, jag har ju gort illa axeln också! På bandyn (*suck*, jag pratar ju inte om något annat än bandyn) drog någon en trippling på mig så jag ramlade och landade på axeln. Men är men med i leken får man leken tåla!
Gort: Tandläkaren först, från morgonen. Nu har jag ju lagat hålen som skulle lagas. Det var mina första hål! *stolt* Jag har tom haft mindre hål än Abbe! Men han borstar ju tändrena i typ 30 sekunder. :P Sedan blev det skolan, som vanligt! Praoade (stavning) på förskolan idag. Det faktist ganska kul! Men det blev svårt att äta vid lunchen, pga bedövningen.
Gör: Sitter och dricker varm choklad, jobbar lite med matte läxan som ska lämnas in imorgon. Ska också ladda över musik från datorn till iTunes. Jag vet precis hur man ska gör och jag har gort det flera gånger nu med det funkar liksom inte! Det kommer inte dit eller vad jag ska säga... Väääldingt irriterande!
Bästa: Att jag inte ska laga några fler hål. Elr vad vi vet.. ;)
Tråkigaste: Att det finns vissa som bara inte kan stå för vad dom säger/gör...!
Behov av: Pengar så jag kan köpa allt som står på min önskelista!

Duktig fotogarf!

Kategori: Vardag
Älskar dig av hela mitt hjärta! Du är mitt allt! Om jag inte få träffa dig snart tror jag att jag bryter ihop totalt! Det är du som värmer, det är med dig jag känner mig speciell!
Tre ord som jag nästan inte kan förklara, Jag Älskar Dig!

Naglar

Kategori: Vardag

Hejhej! Jag hoppas ni har det bra! Jag har fixat till mina naglar. Jag vet, det kanske inte är så jätte roligt att läsa om men jag menar, detta är min blogg där det står om mig och naglarna är ju en del av mig! ;) Det händer ganska ofta att det kommer fram dom till mig och frågar "-Är det där lös naglar?" Jag har ALDRIG använt lösnaglr. Men så fort jag får tag på en perfekt sort så ska jag köpa. Jag har inte långa naglar för att jag tycker att det är snyggt (fast det tycker jag ju men) untan för jag är mer eller mindre handikappad med kota! Jag kan knappt skriva! Men här får ni se mitt resultat!


Insperation av http://nailartmania.com/slides/beauty%20design%20nails%20(6).html

Dagens

Kategori: Vardag

Hejhej! Dålig uppdatering pga läxa och träningar!

Känsla: Hm, ja jag har ju en lös tand som inte går att få bort. Den typ styper i en annan tand. Väldigt irriterande. Sedan har jag lite träningsvärk efter gårdagen. Men lite får man tåla! ;)
Gort: Varit i skolan. På rasterna spelar vi ju bandy. Iadg har jag fakist inte fått något matchstraff! :D Igår fick två! Först fick jag en utvisning för att jag svor. Då blev jag ju liiite (host host) arg för det, och lyckades säga j*vla idiot till dommarn. Så då blev det ju ett matchstraff för det, men arg var jag ju fortfarande. Så jag (dum som jag var) fortsatte ju att svära! Då fick jag ett till matchstraff för det som skulle räcka över hela dagen idag med. Då kom andra dommarn och sa att jag hade inte fått det andra som skulle räcka över hela dagen. Då kan jag säga att jag blev arg! Man kan ju inte ha två dommare som dömmer olika! Men dommarna var väl inte så jätte 100 heller. Han gav lite fel utvisningar osv. Det var ett väldigt liv! Tror att det var ca 20 st elever som var på dommarna! Hehe! Aja, det är som det ska vara nu!
Gör: Leker med naglarna och smsar! ;)
Person: Våran lärare. Hon var så himla lé imorse! Jag hade fått fel på addision tabelen. Det ska vi klara på 5 min och det är 92 tal. Jag har hållit på med addision i kanske 4 veckor? Men iaf, jag sa när hon kom med papprena "Om jag har fel nu tänker jag aldig göra om det där" (jag har ganska stora krav på mig själv, om jag har ett fel så är det alltid ett fel för mycke) Då sa hon "Men Alva, lilla, solstråle...!" Gissa om jag blev arg?! Shiiet! Då hade jag ju såklart fel!
Bästa: Att jag hade MVG på matte provet! Annars hade väl jag slagitihäl någon! ;)
Tråkigaste: Att jag inte hinner med allt som jag vill.
Behov av: Tid!


 

Alla hjärtansdag kort

Kategori: Vardag

Ja, igår var det ju som sagt alla hjärtansdag, det har väl ingen missat? Jag tycker att det kan vara gulligt och så men det börjar nästan överdriva. Jaja, jag fick ju som sagt ett kort av Sanna som handlade om jag och "F". Hehe, jag vet inte om jag ska säga att det är fint eller bara jävligt! Ni ska få höra lite av vad som stog på pappret!

"Rosor är röda, violer är blå, F älskar Alva och dem är två!"

"Äkta kärlek varar förevigt!"

"Alva gillar kor, (och F) F gillar en flicka, min bästa vän ALVA!"

"Alva är bra.... Sininoni är bättre"

Japp, sedan står det lite mer som jag INTE ska skriva i bloggen om! Och F står ju såklart för ett namn också. Men det skriver jag inte heller på bloggen om! ;)

Här kommer lite kort på kortet!


Det är väldigt såliga bilder, dom är tagna med webb kameran!

Vikt

Kategori: Vardag

Nu för tiden är det så jävla mycket snack om vikt hit och dit! Snart är det ju nästan som att tex om man träffar en ny person kommar man väl istället säga sin vikt istället för sitt namn! Seröst! Jag vill ha bort det! Vikt är ett väldigt känsligt ämne hos mig. Det är ingte många som jag pratar om det om. Jag har alltid varit underviktig. Jag gillar ionte att så fort jag tittar mig i spegeln aå ser jag mina revben, att jag kan nå runt min mage med mina egna händer. Jag ska väga typ 10 kg mer än vad jag gör, jag har bla blivit kallad aneroxia barn... Jag vet att jag är smal och jag behöver inte veta det! Specielt när någon som säger att dom är tjock när dom är smal. Det får mig bara att knna mig ännnu smalare! Jag kommer aldrig glömma när dom sa att jag hade aneroxia, men va f*n! Jag mår ju bra det är ju det som är det viktigaste! Och jag spyr defenitivt inte upp maten! Usch! Nej! Snälla, jag ber! Titta inte på vågen förns ni börjar må dåligt! Alla är unika på sitt sätt! :) Vad tycker ni om vikt? Har jag fel eller rätt?

Dagens

Kategori: Vardag

Hejhej! Jag har fått lite insperation från min grannes blogg, (http://www.lyckobacken.se/)
Det är en blogg på ungefär 5 000 läsare. Där skriver hon bla om hennes/deras nya hus (som jag bott i) ;)
Men iaf, hon brykar skriva "dagens eko". (men det heter mest så för det är en ekologisk blogg el vad jag ska säga!) Så tänkte jag också göra! ;) Jaja, det kommer iaf heta dagens! So here it´s!


Känsla: Ja, jag tror nästan att jag har sprängt trummhinnan. För imorse skulle jag sätta in en hörlur i högra örat men det var ju fel hörlur. (alltså vänster) Så då började det rinna ur örat. Senare fick jag jätte ont i örat, så klart struntade jag i det. Men då gick det bara ett litet tag så fick jag ont i huvve och i örat. Jaja, jag har inte ont nu iaf! :)
Gort: Varit på skolan. (som alla ska vara på måndagar) ;)
Gör: Lyssnar på musik (your song-Ellie Goulding) och pratar med mig snygging! :)
Person: Hehe, ja det måste väl vara SannaBästaVän! Hehe, hennes fina alla hjäärtansdag kort som jag fick! :') Hon och hennes "fina dikter". Haha, dom hadlade mest om jag och FF! (jag gör ett lägg om det senare) Göllit vare men.., Ja, fina som sagt... ;) 
Bästa: Att min Emelie har fixat bloggen igen och våran bästa klass! När jag började den här terminen (6:an) trodde jag att det inte skulle bli särskilt roligt. Men shiiiet vad jag ångrar dom orden! Seriöst! Ja, ni som gått på min skola (vill inte riktigt skriva det i bloggen) ni vet ju vad det är för folk! Men det är faktist bra folk! Jag kan ju inte säga att alla är riktigt 100 men! Det viktigaste är ju att man trivs och det är precis vad jag gör! Jag har sååå mycket mer vänner! :)
Tråkigaste: Först, först kommer vår ena hund, Nitro! Han är bara ett år. I söndags var han inte så jätte bra heller. Han är liksom inte sig själv! Han är helt borta! jag gick bakom han och klappade han på ryggen när han låg på golvet, men han tittade inte nes upp på mig! Så pappa for till vetrineren idag och undersökte han. Det visade sig att han hade fått hjärninflamasion. han kommer inte att dö men det kommer iaf ta ca 6 månader innan han blir helt frisk... :'(
Behov av: Största behovet nu? FF!Gillade ni det? Komentera vad ni tyck. Ska jag fortsätta med det här elr inte? Komentera! :)

Utkast: Feb. 13, 2011

Kategori: Vardag

Hejhej! Mitt första inlägg på min egna blogg! *Stolt* Men Emelie Pemelie som hade gort såå fint! Då skulle jag ju titta och klumpig som jag är lyckades ju jag trycka bort det! :S Jaja, hon ska iaf fixa det imorgon! ;D

Idag har jag följt med bästavän Sanna, till backen. Skit kul var ordet! Jag åker ju som sagt snowboard. Det har jag ju gort i ca 2 år. En del har frågat om jag är bra på att åka, men jag svara bara "-Jag vet inte!". Men Sannas komentar var nog bäst idag! När jag kom ner för backen stog hon bara och stirra på mig och till sist sa hon, "-Du är förj*vlin på och åka!" Höhö, EGOBOOST! ;) Men jag tyck att det har gått ganska bra att åka idag! Det var en väldigt fin backe idag med! Sedan hade jag ju jätte bra sällskap!

Men det var väl lite om dagen! Lägger upp lite bilder från lite åkning osv! ;)Haha! Fail om något!

Emelie här!

Kategori: Vardag

Hej alla Alva fans! :D
Har hjälpt denna mega söta tös med hennes blogg :)
Och jag är Emelie, kolla gärna in min blogg pemelieemelie.blogg.se (y)
Pusshej!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Vardag