alvalundvall

Zipperall mot en skoter-overall..

Kategori: Vardag

Hejhej!
Idag är/har det varit stek hett. Så att jag, mamma och Abbe har varit på badstranden typ hela dagen. Det värkar iaf som att solen har tagit någolunda på mig! Ikväll blir det nog inte så mycket händelser. Jag jobbade ju imorse. Fick betalt också, så nu är jag inte så pank mer! ;P Haha, jag är nöjd med min lön iaf! Fick något såntdär häfte med en del rabatter i också, det fanns bla rabatter på Stadium och där finns det converse! Så mina converse kommer alltså "bara" kosta 560;-! :D Då spara jag ju pengar på det med! Jag börjar känna mig himla duktig på att tjäna pengar alltså! Men det är ju bara det att jag är duktig på att göra av med dom också.. Jag har ju nämligen insett att jag måste spara pengar. Antingen så ska jag spara ihop till en keyboard eller ett objektiv. Vi får se hur det går med den saken.. Här har ni en bild på "min kommande" Zipperall! Som ni kanske hör så är jag ganska stolt över min Zipperall! Haha! Typ var jag än gå tänker jag ju "När jag får min Zipperall ska jag göra de och de och de". Och en natt drömde jag t.o.m om att när jag skulle få den så var det fel så att jag fick en skoter-overall ist! Tror att det kanske börjar gå över gränsen nu... ;P
Innan jag avslutar detta inlägg tycker jag att ni ska kolla upp min nya länk, My's blogg. Bara för att hon är så sjukt saknad (hos mig) och för att hon är gryyyym! :D

Dag 17 – Tio bilder som gör mig glad.

Kategori: Vardag

Doglake beach!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Idag har jag ju varit och jobbat som jag sa igår. Det gick ju bra som vanligt. När jag kom hem tog jag med Abbe till badstranden, "Doglake beach"! Det var 18,5 grader i vattnet. När jag låg på min utstäckta handuk och höll på med min kamera när jag kände hur jag fick runt två liter kallvatten över mig, när jag hörde ett skratt i bakgrunden med en sprakande kasse. Arg som jag så blev vände jag mig om och såg Abbe då vikas på mitten av skrattt! Tänk om jag också kunde ha skrattat åt det men.. Japp, när vi kom hem så stack Abbe till en kompis och jag och pappa har precis varit och köpt glass. Ikväll så har Abbe täning och då ska jag följa med ooch träffa en väääldigt saknad typ! ;D Japp, det är/blir min dag!

Uppe med tuppen, imorgon!

Kategori: Vardag

Hejhej! Idag och igår var jag med Sanna också har jag tränat. Det är alltid lika kul att träna! (även om mina ben inte pallar det mesta) Jag värkligen älskar känslan av att känna att man är helt slut på, men det blir mer smärta än utmattning.. Med brudarna så blir det roligare av träningen, men idag var det inte så där jätte bra stämning som det brukar vara, men man får vara glad för det lilla! Imorgon ska jag jobba så då blir det att vara uppe med tuppen! Men det blir mer om morgondagen imorgon.

Dag 16 – Mina drömmar.

Kategori: Vardag

Ja, min största dröm är nog att nå mitt mål med att lyckas bli vetrinär. Många frågar sig då "-Vadå? Gräva i djur? Vill du värkligen göra det??" Men det är ju inte så att jag vill bli vetrinär för det. Utan att få hjälpa djuren, och att jobba med djur överhuvudtaget. Med ladugårds-sldjur alltså. Inte sådana där små djur. Jag tycker bara att det är slöseri med pengar, igentligen. Jag menar inte så att dom inte förtjänar hjälp, utan alla läkemedel som man sprutar i dom bara för att dom ska kunna leva i några veckor till, det behövs ju igentligen inte. Men det är bara hur jag resonerar!

Nöjd!

Kategori: Vardag

Hejhej! Idag så ska jag nog dra mig åt Gideå och vara med bästa vännen! Vet inte vad vi hittar på för hyffs. Men det blir väl något kul! Och igår så for min beställning till Zipperall iväg! Jag höll på att fundera om jag skulle ta en randig eller den röd/blåa med mönster på. Men den randiga skulle blir smutsig fortare och behöva tvättas och försvinner det mysiga i den. Och det vill jag ju inte. Men så kostade den 200:- mer. Så att jag funderade väldigt länge innan jag slängde iväg beställningen! Men jag är iaf nöjd!
Nu måste jag bara få förklara en sak. Varför det står "Kärleken segrar alltid" uppe på headern. Jo, då menar jag inte kärlek som typ, ja Romeo och Julia! ;) Utan kärlek kan vara det som man älskar överhuvudtaget. Om du skulle få stå i ett val, då väljer du juu det du tycker om mest. Och det är den som segrar liksom. Haha, ville bara ha det sagt! ;)

Boring...

Kategori: Vardag

Hejhej!
Idag händer det inte mycket. Mamma jobbar, pappa och Abbe har farit på crossbanan i Nordmaling och kör där i regnet, och jag sitter hemma och tittar på "Paris Hiltons Dubai BFF". Det är någon special idag så dom spelar det hela dagen, och det passar ju mig utmärkt! :D Nu snart så ska några komma och hämta cykeln=PENGAR=Zipperall och Converse! Haha, men! That's it! ;) Ni ska få lite bilder. Jo, jag undrar faktist en sak! Vad vill ni se här på bloggen? Vad är det ni vill läsa om? Bilder, texter, nagel design? Komentera vad nni tycker!
Pappa är fotografen, så det är därför det är en sådant dåligt fokus!Linalee, min midsommar-räddare! ♥

Kategori: Vardag

Hejhej! Har bara haft en massa tidsinställda inlägg nu på senaste. Men nu så, I'm back! Jag minns ju knappt när jag bloggade sist! (a) Hehe, mitt "när-minne" är så pass dåligt att det knappt finns! Så då kan vi ju prata om midsommar eftersom att det är det jag minns mest av. Min midsommar var inte någon höjdare.. Om inte Linalee hade varit där vetti tusan hur tråkigt jag skulle haft då. Så Linalee var min midsommar-rädddare! :D (kolla på hennes blogg, http://loile.blogg.se/) Vi gick runt och pratade hela kvällen. Det blir inte en tyst sekund med den bruden asså! :D
Idag händer det inte mycket hos Alva ska jag säga! Jag vet inte, men konstigt nog känner jag för att bada. Ska fråga Abbe om han följer. Bara för att det  är så mysigt att bada när det regnar! :D Fick veta bara för ett litet tag sedan att min cykel var såld, då blir det ett par converse och en Zipperall inköpt! Så det är en glad Alva idag, men trött..
Hoppas att alla har en fortsatt bra dag!

Dag 15 – Mina bilder som jag ritat

Kategori: Vardag

Haha, jag har inga bilder först och främst. Sedan är jag usel på att rita! ;S Så tyvärr inget sådant! Men ni får dag 16 lite senare ist!

Dag 14 – Mina rädslor.

Kategori: Vardag

Jag har ju en solklar orm-fobi! jag kan knappt se dom på en bild! ;S
Att tappa mina vänner. Det är allt för mig!
Bli utskrattad..
När någon säger att jag "bara är en av dom andra"..
Göra bort mig.

Jag är med och tävlar!

Kategori: Vardag

Dag 13 – Det här får mig att må bättre.

Kategori: Vardag

Ja, det är mycket! Allt av detta har att göra med att jag kan bara vara mig själv.
  • Att få vara i ladugården bland alla djuren. Där kan se ut percis hur hämsk jag än vill, och jag kan känna mig välkommen endå! Det är där jag känner mig hemma, det är där jag kan se min framtid.
  • Att så nere vi vår sjö och fiska eller bara sitta och se mig omkring. Lyssna på alla fåglar, se alla skuggor ifrån träden på sjönn. Och bara fundera på allt mellan himmel och jord.
  • Vara med mina älskade vänner. Med dom har jag alltid lika roligt!
Det finns såklart mer också, men det var lite av det iaf!

Snälla je mig två sekunder innan du ger upp..

Kategori: Vardag

Hejhej!
Både igår och idag så har jag jobbat. Jag har ju inte sagt det men, jag har lyckats få ett sommar jobb! Det var väldigt sent på-kommet men. Jag ska sortera ägg hos våra grannar. Då tar jag bort skitiga, knäckta och dubbel ägg. (dom med två gulor) Det är faktist inte så dåligt jobb. Jag jobbar där ifrån klockan sju på morgonen till halv nio typ. Inte så länge men, det är kuuuung! :D Lant-flicka som jag är! Igår så var det ju så dåligt väder så att vi passade på att baka bullar!  (y)
Här har ni en liten outfit för idag!
Jag vet, bästa bild kvalitet!
Tjöja; Gina Tricot
Leggings; H&M

Dag 11 – Hur jag sminkar mig

Kategori: Vardag

Jag vet, jag tog dag 12 först, men wtf..

 


Ja, jag sminkar mig väldigt enkelt. Maskara och consiler om det behövs. That's it! Men jag kan låna lite foundation av mamma ibland, men det är inte ofta! ;)


Älsklings brudar!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Igår så for vi ju på Björnadagen som sagt, inte för att det blev på länge men. Men aja. Senare på kvällen så for "vi äldre" på lia. (en stuga mitt uppe på ett berg) Det var ganska mys! Vi spelade kort och Monopol. Jag tror att jag var vaken runt 3-4.. Lite för mycket kan jag erkänna nu.. Jag vet inte hur länge jag pratade i telefon, men länge var det! Ja, han ville också att jag skulle säga att Jesper Persson är bäst! Haha!
 Idag så ska jag och titta på mina älsklings brudar! Det var tänkt att jag skulle spela lite, men det hinner vi inte. Nu kommer pappa och hämter mig så, aa. ;)

Bara för att jag tycker om att bjuda på mig själv! :DJag är rädd för att ni kommer och då kan jag inte få bort er..

Kategori: Vardag

Hejhej! Bloggpausen är över! :D

Ja, det här var en väldigt dryg vecka.. Det största skjälet är att jag är singel. Så att jag har varit hos farfar ooch farmor och bara tagit det lugnt och komma ifrån det mesta. Så det är typ det jag gjort i veckan, jo också for jag och Abbe till Umeå och gick på stan där. Då blev två tröjor inköpta, bilder kommer senare. Nöjd var ordet! Nu är jag hos farfar och farmor igen. Men ikv så kommer mina kusiner från Härnesand, kul kul! :D Så då blir det att vara med dom i helgen. Vi får se om den blir någon bloggning imorgon, det är ju björna dagen med. Så blir det nog att träffa en del folk, men jag är rädd för att det inte blir någon lång vistelse.. :( Aja! Man får vara glad för det lilla! :DDag 12 – Hur jag fixar håret

Kategori: Vardag

När jag ska riktigt "fixa" håret så plattar jag det. Men jag försöker att göra det så sällan som möjligt (det är typ en gång i veckan) eftersom att det sliter på håret så mycket. Men när jag inte gör det så sätter jag upp det i en hästsvans, flätor eller något som jag har kommit på själv. jag vet inte vad jag ska döpa det till men så här ser det ut! ;)Det syns inte så bra, men jag har typ snurrat in det! ;) haha!

.

Kategori: Vardag

Tar en blogg paus nu... Årkar inte tänka mer...

Är så arg att jag inte vet var jag ska ta mig..

Kategori: Vardag

Hejhej!

Igår så skrev jag ingenting för jag blev så himla trött av all värme. Inte för att det är något bättre idag men. Japp, idag så har vi (6;an) spelat brännboll mot lärarna. Vi förlorade, men det förstog jag redan innan. Eftersom att vi var bara 6st, och det var typ två som kunde få iväg den iaf mer än 3m. Och det var inte jag ska jag säga! Jag var glad endå, jag menar, jag träffade bollen! :D Jag gjorde en homerun. Det var så sjukt härligt! Alla som satt runt sarjen, liksom hela skolan skrek av gläjde! Det värmde hjärtat! Efter att vi hade fikat och ätit mat så gick vi till kyrkan och tränade inför imorgon. Ja, vi har ju gjort en "remix" på Proud Mary och då blev det lite strul men det blev som vi hade tänkt oss till sist.
Nu har jag kommit hem från träningen. Jag vet, jag ska igentligen inte göra det, men imellan åt så får jag träna om jag absolut vill. Det gick väl som vanligt. När vi skulle hem så stannade vi för att hämta posten när mamma kom tbx till bilen så sträckte hon ut handen och där i var ett brev som det stog "Till Alva Lundvall och föräldrar" i hörnet av brevet så stog det "Umeå Sjukhus". Jag blev super glad och slet upp brevet och läste då att dom inte hade någon tid förns efter sommaren... Jag kan inte beskriva i ord hur besviken och arg jag blev... Det första som kom upp i mitt huvud var "Nu var denna sommar förstörd..". Det innebär att jag kommer inte att kunna spela någon fotboll på hela sommaren. Det är ju det jag har längtat till hela vintern! Men, nedå.. Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att kunna få spela.. Jag vet inte om jag har sagt det men, vi ska ju fara på en cupp i Umeå där en massa lag är med, bl.a. utländska lag. Det var det jag har skitat på att få kunna spela tills dess! Jag är så arg så att jag har brytit av en bläck penna så att jag har bläck i anskiktet nu..

Ne, nu ska jag fortsätta sura ett tag till..

Dag 10 – Favoritplaggen

Kategori: Vardag

Hejhej!

Ja, alla mina favoritplagg är typ dom som är nyast! ;) Men dom som är favoriterna nu är nog dessa;

KTM tröjan, för att jag tycker att den är så mysig, den är ju typ fyra storlekar större än vad jag har men jag älskar den endå!


Min nya oversize tröja, för den är så mysig!


Mina harems-shorts, för att dom är så puffiga! :D


Tröjan som jag ska ha på skolavslutning, för den har så härlig färg!
Städning är TRÅKIGT!

Kategori: Vardag

Hejhej! Jag vet, jag är sämst på att blogga men.

Både i söndags och igår så umgicks vi bara familjen. För jag kom ju hem från klassresan i söndags. Vi var ju i Östersund för alla som inte har läst förra inlägget! Det var värkligen en upplevelse. Haha, vi gick runt och sjöng Modo-låtar över hela Östersund. Hehe, vi fick ju en del blickar och komentarer osv... ;P Jag hade ju tänkt att jag skulle få träffa min saknade tre-männing, men det hann jag aldrig med och hon hade inte tid när jag kunde heller. Jo, dagen stavas S.T.Ä.D.N.I.N.G! Vi har städat hela dagen, och imorgon fortsätter h-vetet.. Mamma har tonat mitt hår nu inför skolavslutningen. Samma färg ofc. 
En sak innan jag avslutar detta inlägg för ni som är lika musik intresserad som jag. Tycker att ni borde kolla in Colette Carr, hon har en gryyyyyyyym röst ska ni veta!Bilder ifrån helgen!

Jag är ju som jag är! ;)

Östersund- VARNING FÖR GALNINGAR!♥

Kategori: Vardag

Hejhej!
Idag har det varit en väldigt slapp dag. Ifrån morgonen så läste vi och sedan matte, efter rasten så hade vi träslöjd och efter det lunch, lax! Mums! :D Därefter så gick vi upp till klassrummet och började att titta på "Ghost Rider" efter en halvtimme där så gick vi ner och tittade på blommornas musikal. Dom gjorde det så bra allihop, sedan ser det ju så sjukt gulligt när 6-9 åringar har klättut sig till vuxna med stora rockar, hattar, ja ni fattar vad jag menar! Efter det var det upp till fimen igen och äta glass och godis igen! Och bara så att ni vet så var det för att vi har samlat ihop till trivseltimme igen. Haha, duktig klass vi har! Vi har haft 24 dagar på ela vår terminen som vi har skött oss tillräckligt bra! ;P Japp, fimen stavas; failad! Nästan allt var jätte ovärkligt. Menmen, det var mysigt ändå. Jag kan även infomera om att det kommer inte bli någon mer bloggning förns måndag, eftersom att vi sticker på klassresa till Östersund imorgon! :D Jag har längtat i evigheter, och äntligen så far vi! Men om jag får någon tillgång till internet så ska jag blogga! Jag läste att det fanns trådlöst internet där så att jag kanske kan mobilblogga. Jag tar med mig kameran, så det blir nog en del bilder.
Måste bara visa farfar och farmors söta hundvalp! :D
Ja, då får ni ha det så bra! ♥