alvalundvall

Det lilla ljuset jag har...

Kategori: Vardag

Hejhej!

Idag har det varit en trög dag. Det har typ inte hänt något speciellt. Den här dagen förstördes ju pga mina ben igår. Jag i det hela så ser jag i princip bara mörkt nu. Förutom ett litet ljus iaf. För vi maten idag så satt jag och pratade med AS, så att min lärare hörde. Så då fick jag ju förklara vad som var problemet var. Då berättade hon att en lärare som har jobbat på skolan (hon flyttade till ett annat ställe när jag skulle börja i klass 1) hennes dotter åkte väldigt mycket skidor och fick då, när hon ansträngde benen väldigt ont i benen, sener och muskler. Precis som jag får. Hon opererade sig och det blev bättre och kom in på skidgymnasium. Jag vet ju inte om det var samma sak som jag har men jag vet ju inte. Och om det är det och det går att operera, så ska jag ju såklart göra det. Allt för min kärlek! ;) Men vi vet ju inte än, som sagt.
Nu sitter jag och lyssnar på Bruno Mars. Han är ju bara såå bäst! Hehe, jag har t.om. lyckas att fixa så att vi ska spela den på musiken! För i fredags så fick vi önska låt. Killarna som jag spelar var lite skepptisk i början. Men han som spelar trummor gick med på det efter ett tag. Men då var det bara han som spelar keyboard. Han ville spela "The final countdown". Så vi höll på att prata om det där. När vi gick till maten så att jag vid deras bord. Det får vi inte igentligen men. Så då kom vi ju på att vi skulle slå vad. Om någon lärare sa något om att jag skulle flytta mig så skulle jag vinna om dom inte sa något så dom vinna. Klart smarta jag vann! Men jag har lovat han som spelar keyboard att vi ska spela "The final countdown" nästa gång! ;) Det blir lugnast så... Hehe!

Ne, nu ska jag träna lite till på engelskan så tror jag faktist att jag ska gå en sväng med Fox!

Mirakel, tack?

Kategori: Vardag

Hejhej! Detta inlägg skulle igentligen in igår men....

Idag så följde bästvännen med hem. Vi dampade, som vanligt! Såg på big brother opv. Försöker få henne intresserad men det går inte så vidare... Idag har det varit en riktigt hyper dag! Jag har ju typ srattat hela dagen. Ja, tills träningen da... Först så stog jag ju mål. (eller det gjorde jag ju hela träningen) Dom som var på mitt lag kämpade på väldigt bra tills det hade rullat in två bollar. Jag kan ju faktist säga att dom två första var mitt fel. Men sedan så gav dom ju upp! Det var typ bara en som kämpade. Blev lagomt sur på det... Men efter det så skulle vi rycka fram och tbx för att komma före våran tränare. Det innebar ju att springa, med benen... Det gick ju bra typ tre vänder sedan la dom ihop. Åh, jag ska säga att det är inte långt kvar innan jag slutar nu. Men att sluta låter enklare än var det är. Fotboll är inte en bara en sport, det är mer kärlek för mig. Och att ge upp kärlek är inte lätt. Ja, det måste ske ett mirakel nu...

Huvudverk...

Kategori: Vardag

Hejhej! Har inte skrivit något sedan i fredags, för det har varit en helt uppbokad helg! Men tack för att det finns tappra läsare kvar!

För att i lördags så var det att fara på cross banan med Abbe. Förs så for vi och hämtade upp FF. Han skulle ifrån början också köra men han hade inga isdäck. Sedan så for vi och hämtade upp en kompis till pappa/Abbe, han kör också cross. Efter det så bar det iväg till en kompis som hade fyllt år. Hon är nog den mest ärligaste människan jag känner, asså på ett bra sätt! Aja, efter det så for jag hem med AS (insialer). Först så skulle vi bara lämna hon, men sedan så fick jag sova hos hon. Hehe, galet kul ska jag säga! Vi gick till sängen vid halv 12, men vi höll ju på med den dära gråa katten som finns till andrioid. Så vi höll ju på den till kl 25min i 1. Vi skrattade så mycket så att vi väckte hennes lillebror.
 Japp, och på söndagen så for vi och åkte någon skid-tävling. Och mina ben rasade ju ihop i första uppförsbacken. Jag vet inte om jag har sagt det att jag har för lite av magnesium i kroppen så att mina ben muskler drar åt. Jag äter tabletter och försöker att stretsja varje dag, men det blir ju inte helt bra. Jo, jag brukar även ha linement. Men jag hade ju varken ätit någon tablett den dagen eller stretsjat. Och utan linement var jag ju också. Men men, det var ju bara att kämpa på. Efter det så for vi på Abbes sammandrag. Där vann dom två matcher och förlorade en.
 Idag så har det ju inte hänt så jätte mycket. Jag har väl inte varit sådär 100 frisk heller. Jag har haft/har jätte ont i huvve och mår illa. Men på ridningen så skulle vi ju hoppa så att  jag kunde inte stå imot! Det var ju super roligt som vanligt.

Ja, det var väl allt! Jag har bilder från det mesta men sladden laggar. Vi får ta det någon annan dag!

Skitsnack

Kategori: Vardag

Hejhej! Har inte hunnit, förlåt!

Ja, som sagt har det varit en hel del i veckan. I måndags så hade jag ridning och på skolan hände det väl inte så jätte mycket, tror jag iaf. Jag minns inte riktigt! :P
 Ja, och i tisdags så hände det väl inte så mycket mer heller. Men, JO! Vi åkte ju skidor! Haha, ja jag åkte med S och J. Seriöst, roligare kan man ju inte ha på ett skidspår. Upp, ner, sida till sida, på kanterna, ja allt! Roligt var det iaf!
 I onsdags så var vi på hockeyn. Träffade FF. Shiet, jag ville ju aldrig gå där ifrån! Älskar dig! Matchen slutade 1-0 till Modo i förlängning, så att ni ligger dom trea i tabellen. (kvalserietabellen...) Dom får bara inte hamna i allsvenskan! Då blir jag ju tokig(are)!
Igår (torsdag) på skolan så hade vi ju dans. Vi har ju en tjej som jobbar på dagis som lär oss bugg. Hon har ju t.om. varit med i SM och kom 5:a 2 gg. Väldigt roligt ska jag säga! Efter skolan for jag till ladågården. Dom har byggt en ny ladugård som det är lösdrift i. Typ ingen fattar vad jag snackar om men. Men lösdrift är precis som det låter, en ladugård med lösa kor i! Typ. :P Men i det gamla ladugården så var ju små kalvarna. Dom var ju skit söta, ofc. Dom kom fram till mig och typ följde efter mig där. Dom är såååå söta! :D
 Idag har det väl inte hänt så mycket. Denna vecka har varit ganska tråkig utan bästavännen! Men då finns ju galningarna! ;) Haha! Ne men, det kan vara ganska kul att "slippa" alla tjejer ibland. Ofta när man är med dom så är det mest skitsnack hit skitsnack dit. Inte för att jag säger att jag aldrig har snackat skit. Men jag fattar inte varför man ska göra det? Det är ju bara onödigt! Som sagt, det säger ju mer om personen som säger det, än den som den pratar om. Och det här med att vara sur. Det är ju ingen mening med det. Killar slåss och sedan är det över, men tjejer dom blir sur en månad eller två. Jag själv är inte så jätte bra på att vara sur! :P Jag kan typ vara det i en timme, max. Sedan får jag dåligt samvete och ber om ursäkt. Om den andra är sur ändå, så drar jag på allt på mig själv, som vanligt!

Ah, det var lite uppdatering. Jag har fixar nya naglar också, men dom blev så hemska så dom får ni inte se! Nu ska jag gå ner och äta mat. Jag hör att dom håller på att duka fram. Ha, en underbar fredag, för det tänker jag ha! :D



Hiss eller diss?

Kategori: Vardag

Hejhej!

Hm, varit seg dom senaste dagarna nu. Jag ska göra ett längre inlägg imorgon innan jag åker på hockeyn. Då ska jag berätta om skidåkningen m.m. Det blir väl roligt? Aja, ni får hålla ut tills imorgon för jag han inte tillräckligt med tid nu. Sleep time you know. Ojoj, pratar alldeles för mycket engelska nu för tiden.
Jag har fixat en lite "avslutnings-symbol" eller vad jag ska kalla det.

Hiss eller diss?

                                                                

"Failade"

Kategori: Vardag

Hejhej!

Idag blev det fjället i slutändan. Jag åkte pulka med Fox. Han var inte så jätte villig att sova, men. Abbe och hans kompis åkte bärda från fjället och ner. Pappa byggde även ett hopp. Först Abbes kompis, han flög jätte högt och långt! Han gjorde även något trick som jag inte komihåg vad det hette. Sedan Abbe, han "failade" (vet inte hur många gånger jag har fått hört det ordet idag) Han stulade iaf. Jag fick lite bilder! (nedan) Men det var väldigt dåligt väder så vi fikade och for ner. När vi kom hem tog vi det bara lugnt. Ja, och nu så har vi kommit hem från en resturang som är ca 5 lyksstolpar bort. Där åt vi efterrätt. (ja, vi hade faktist ätit middag också)
Imorgon så lär jag inte blogga något. För då sticker vi hem igen. Kanske så blir det lite åkning i backen också.

Ne, nu ska jag hoppa i sägs! Godnatt allesammans!

1000!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Japp, igår så åkte vi ju upp hit till, fjälls... Ni såg förra inlägget var väldigt kort. Det var för att jag fick värdens huvudvärk när jag kom hem. Allt bara snurrade osv. Jag tror att jag har listat ut varför det blev så. Jag sa ju att jag blev helt hyper i bussen. Jag minns knappt vad jag gjorde. Jo, att vi sjöng, att jag sa allt jag tänkte och att jag hade så mycket energi så att jag kunde klättra på sätena i bussen. Hehe, hyper Alva till 1000! :D Det var nog därför!
På vägen upp hit så pratade jag med FF och alla andra roliga på telefon. Jag vet inte riktigt men kanske 30minuter pratade jag med han. Asså jag måste bara få säga, han kan säga dom mest otroliga sakerna!
Nä, vi kom til stugan så åt vi och sedan så webbade jag med alla i roliga i Björna! Det var ju ganska roligt! Det måste vara en väldigt bra uppfinning, webb-kamera! Jag menar det är ju mycket bättre än att ringa! För det kostar ju inget.

Japp, idag då! Jag vet inte riktigt om vi ska fara upp på fjället eller om det blir backen. Om vi far på fjäller så ska jag ta med kameran och ta kort på Abbe och hans kompis när dom åker bräda. För om vi far till backen så tänker jag såklart också åka.

Ja, det var väl allt! Ne, jag har faktist lovat Isabelle att länka hon! Ni kan ju klicka här http://iissantissan.blogg.se/ eller så finns det på "Länkar"!

Ha det bra allesammans! :D

AVUNDSJUK!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Igår så var jag på hockeyn med mamma. Det var ganska mys! Träffade massa roligt folk också! Min första kvalseriemartch, och den slutade ju faktist ganska bra också! 6-3, men Skröder gjorde ju inget mål, tyvärr!
Idag så har vi varit och badat med skolan. Vi gör det typ 1 gång per termin. Det gick väl ganska bra. När vi hade badat klart så skyndade jag mig att byta om, så att jag kunde träffa FF. Jag kom faktist ut bland dom första! Jag tror att det var första gången. När jag kom ut från omklädningsrummet så såg jag att FF stog ute på skolgården. När jag kom dit så hade han inte ens skor på sig! Värsta sött jue! :D Men det blev inte så läge jag fick träffa han. Men jag fick ju träffa han! Så på vägen hem så var jag hyper HELA vägen hem. Jag vet inte hur många ord jag sa i minuten. Många var det iaf! Shiet vad roligt vi har tsm, våran klass! Vi dunkade ju musik där bak i bussen. Skit duktia var vi ju! Elr hur?
Måste bara säga en sak till, att jag är väldigt avundsjuk på S som ska och träffa alla roliga i Björna...! Ni får väl ha roligt ni da!

Nepp, nu måsta jag stänga ner, för vi ska till fjälls. Bloggar kanske mer när vi kommer fraam. Vi får se! Ha det bra allihopa! :D

Kläder

Kategori: Vardag

Hejhej!

Nu var det ju länge sedan jag skrev även fast jag sa att jag skulle skärpa mig. Menmen, skolan gå ju före.

 Och i söndags så åkte vi hem ifrån fjälls. Fast jag åkte ju inte bil HELA dagen. För ifrån morgen så for vi upp på fjället. Tog faktist en del fina bilder, och jag hade kameran med mig, med batteri! ;) Fox och buzter lekte ganska mycket. Ja, ni får ju en del bilder här, nedan.
När vi kom hem så stack jag och Abbe till backen medans mamma och pappa gorde klart i stugan för att fara. Gick väl bra tror jag väl. Sedan var det bara hemresa. Jag var jätte trött på vägen hem, men så fort jag stängde ögonen så blev jag illa mående. Så när jag kom hem så var det i pricip som att gå direkt till sängen. Ne, jag såg på Solsidan också, så klart! Men det avsnittet är nog det sämsta som jag har sett. Men man kanske börjar bli lite väl kräsen. Programmet är så bra att man kräver lite för mycket. Jag vet inte! ;)

Måndagen var det ju skola. Var väl som vanligt. När jag kom hem var det bara hård träning på subtaktions-tabellen. Den är seriöst skit svår! Men det som är irriterande är inte att det är svårt, utan att mina lärare har slarvat bort pappret där jag har klarat det. Efter det var det ridning. Eller, ridning och ridning, vi hade tiori.

Tisdagen (igår) så var det ju skola. Det var väl som vanligt det med också... Förutom idrotten då. Ja, vi åkte ju skidor. Men det var ju inte så mycket skitåkning. Det var mer som... Skicross! Haha, shiet vad roligt vi hade! Jag skrattar ju bara jag tänker på det! Det var mest jag, S och J som åkte. Galningar som vi är! ;) Vi böjade med att köra rätt in i skogen. Först jag (oväntat? Inte direkt..) sedan S och sist J. J stört dykte, rätt ner i snön. Såg ju lite smått roligt ut! (Inte för att jag tror att det såg något bättre ut när jag ramla, men iaf!) Efter att vi kommit upp så for vi ju vidare till ett dike, eller vad jag nu ska kalla det. Det var ju mycket större än det. Det var som en ut skärning mot sjön eller hur jag nu ska förklara. Aja, uför där bar det iväg. Först S och sedan jag. Han ramla ju och samma sak med jag. (ofc) Jag ramlade som baklänges på skidorna, om ni förstår? Jag tror nog att jag fick snö på alla ställen där man kan få snö på. Hehe, men det är ju det som är det roliga, nästan... Ja, och upp skulle vi jo också, såklart! Det lutade ju nästan 90 grader. Men inte precis, men anyway. När jag hade kommit upp typ 2/3 av backen så frågade J om jag ville ta hans stav så han kunde dra upp mig. Det hade ju varit en ganska bra idé, men hans stav hade ju gått av på mitten. Så det förslaget sket vi i.  Vidare gick det också! Då skulle vi upp på en kulle och ner igenom som nå bågar eller hur jag ska förklara. Men det gick faktist ganska bra! Bara det att S skulle leka lite till och "hoppa". Det gick bra det med..! Tills han ramla! Ojoj, vad kul vi hade! Den där lilla biten som igentligen skulle ta typ 5min tog typ 15min för oss! Men kul var det..  Och blött! ;)
Ja,  när jag kom hem så var det ju läxa, som vanligt. Men efter maten så stack jag och mamma på föräldra möte för 7:an. Först så pratade dom/vi om massa tråkigheter. Ne, men det var väl mest sånna där viktiga saker! Dvs tråkigtheter! Ja, sedan så visade rektor oss skolan. Den var mycket mindre än vad jag trodde att den skulle vara! Alldeles lagom! När hon hade visat typ 3 klassrum så hörde vi att det levde om så väldigt nere vid dörren och efter ett tag så kom ju FF och R fram och började fråga när vi var klara. Jag vet inte vad dom sa eller hur det var men dom fick följa med iaf! Jag och Sanna stog ju och höll på att skratta ihäl oss. Ja, som vanligt! That´s it, you know! ;)

Idag då. Idag har det inte hänt mycket. Vi slutade kl 11.45. Mamma jobbade och pappa var i Norrbotten. Så jag och Abbe var själv. Och senare vid mat tiden så kom kära farmor och lagade pankakor till oss! Jo, pankakor! Tips till Emelie söt Pemelie, choklad på pankakor är jätte gott! :D Det är inte så jätte nyttigt men.

Nu kommer en MASSA bilder sedan fjälls och kläderna som jag snackat om! :D






Fox har faktist inte sådär stora öron och inte sådär kort svans! Jag tror att hans svans är på andra sidan eller hur jag ska säga! :P







Fina glasögon eller vad? ;)






Åååh, älskar värkligen dom här! Snygg är dom med! :D



Bara för att jag älskar koftan också! Den är som kort där bak också, med långa armar. Alva like! :D När man lägger ut den på glover så är den som en rektangel. Det tycker jag är gaaanska konstigt. Men aja, snygg är det iaf!




Sovgott allesammans, för det tänker jag göra! ;D

Vet inte vad jag ska ta mig till!

Kategori: Vardag

Hej!

Idag så har vi farit på en sjö och fiskat jag har ju gått in för saken sååå mycket! Ne, jag fiskade knappt något... Men jag fick iaf några napp! Jag vet inte riktigt hur många fiskar vi fick upp som var tillräckligt stora för att kunna ätas. Kanske 2? Något sådant. Vädret var helt värdelöst. Men inte från början. Efter typ 30 min så drog sig ALLA molen fram. Det började blåsa och ett litet tag så snöade det också. Men det var inte länge, men ändå!

Nu läget då... Ja, Hojt har ju rymt... Jag satt och webbade med söt Ebba, (Kolla Ebbas blogg bland mina länkar) mamma var i duschen, Abbe var och basta och pappa var på en skotertur. När mamma hade kommit ur duschen och pappa hade kommit hem så frågade han var Hojt var. (Fox kom fram och nosa på han) Vi ropade, vi letade men han fanns inte inom synhåll. Och nu är han ju förmodligen ute någonsans. Hoppas bara han kommar tbx innan kvällen.

Vill ni veta en sak? Jag tror nog att ni vill det! Att jag har faktist inte sååå jätte mycket hemlängtan! Det är bara två saker som det styper i...
 1. Att jag saknar FF så himla mycket, så jag vet inte vad jag ska ta mig till!
 2. Att  det finns ett paket där hemma med kläder från H&M som jag vill bara vill ha NU!




Bjuder på en bild sedan igår kväll på jag och Fox! ;)

Kamera batteriet, just det...

Kategori: Vardag

Hejhej!

Idag har vi ju som sagt varit på skoter tur. Fox var faktist väldigt duktig på att åka pulka! När vi åkte med Nitro första gången så satt han och skakade. Men Fox skakade inte en ända gång! Han är en riktig tuffing. ;) Uppe på fjället var det jätte fint. Allt var ju sååå himla perfekt tills jag skulle ta kort... Då var det slut på batterier på kameran! Hm, lagomt sur jag blev då da! Sedan så var det en kille som satt med en annan kamera med typ 3 obektiv, och det gjorde ju mig absolut INTE avundsjuk på något sätt... Men men, det var ju som det var.
När vi kom hem så bara satt vi och slappa i soffan tills typ 17.00? Aja, något sådant. Då bastade vi. Det var väldigt skönt efter dagens bravader. In i duschen det bar efter det och iväg på resturangen som är ca 250m lägre bort. Jag åt kyckling sallad till varm rätt och någon choklad grejsimojs till efterrätt. Det var superduper gott iaf! Det är efterrätten som är på bild nedan.
Som ni ser så har jag lyckats fixa headern, SJÄLV! Wow, det borde jag få heders pris för! Det tycker jag! Jag blev ganska nöjd också!

Nepp, nu ska jag hoppa i säng. Godnatt allihopa! :D


Skotertur

Kategori: Vardag

Hejhej!
Nu bär det iväg upp på fjället. Jag ska åka i pulkan med Fox. Han har inte åkt där något än. Så jag hoppas på att han sitter still, annars vet jag inte vad jag ska göra! Det blir ju lite problem om han hoppar av pulkan när vi är mitt uppe på fjället. Aja, det är bara att hoppas på det bästa! Ne, nu ska jag skynda mig att klä på mig, innan dom kör ifrån mig!

Ha en bra dag! :D

DIN födelsedag!

Kategori: Vardag

Hejhej! Nu MÅSTE jag skärpa mig! Det skriver jag ju i varje inlägg, men nu menar jag värkligen det!

I tisdags så var jag på ridningen mitt i dagen. Jag skulle ha ridit i måndags igentligen, men det var bara jag som kunde då. Aja, bättre sent än aldrig!
Sedan tror jag att det inte hände så mycket mer. Jo, det var då jag fixade mina naglar! Det är dom som finns på bild nedan. Ganska nöjd blev jag väl. Eller vad tycker ni? Och sedan så funderar jag på att starta en ny kategori här om mina naglar? Tycker ni om den idén?

Onsdagen. På morgonen så Körde jag och pappa till vetrinären. Vi är ju hos vetrinären nästan hela tiden! Då var det Fox som hade gjort illa sig. Vi, eller rättare sagt mamma och pappa, märkte att Fox var väldigt lugn av sig på onsdags kvällen. Han brukar ju vanligt vis springa och leka till 1000. Men inte då. Han bara låg och sovde hela tiden. T.om. när Sigge (katten) gick förbi så följde han Sigge med blicken. Vanligt vis så brukade Fox hoppa på han och dra han i svansen. Men inte då! På morgonen så hittade mamma ett sönder bitet batteri... Så då var det inte så konstigt att han var så loj och när vi tittade i munnen så hade han ju frätit upp halva tungan pga batterisyran. Stackars stackars liten! Så det blev raka vägen till vetrinären. När vi äntligen hade fått kommit in i behandlingsrummet efter en lååååång väntan och vetrinären hade kommit in så började hon undersöka honom. Allt såg bara bra ut, förutom tungan och när vi tog tempen på han... Han hade 39,7 graders feber och 38 är normalt för en hund. Dvs att det är ganska hög feber. Vi hade tagit tempen på han hemma också men då hade han bara, eller "bara och bara" men han hade iaf 39,3 då. I slut ändan så fick han gå på medecin i ca 10 dagar. Han har redan piggat på sig och han har dragit Hojt i svansen! ;)
Ja, och när mamma hade vaknat så åkte vi iväg till fjälls. 4 timmar lång bil resa, 32 mil. Men jag nördade ju sims ett bra tag, så det gick ganska bra!


Idag så har vi varit i backen och åkt. Gick väl ganska bra. Det var väldigt bra väder och så, men underlaget var väl inte det bästa! Men jag lever ju så jag menar, wtf! Vi åkte bara en timme för vi hade Fox hemma. Efter det har det väl inte hänt så mycket. Vi har spelat några omgångar kort osv.
Men något som är speciellt med denna dag är ju att det är FFs födelsedag! Grattis till dig, älskling!

Jo, och som ni ser så är det ju ingen header. Jag klomriga jag skulle ju fixa det, men det gick inte så jätte bra. Så
Emelie Pemelie ska hjälpa mig imorgon! Jag måste ju lära mig det här snart, jag kan ju inte be Emelie om hjälp så fort jag ska byta header. Det går ju inte. Aja, jag har ju lärt mig iaf liiiite! ;)

Ne, nu ska jag umgås med min kära familj ett tag till innan jag hoppar i säng! Ha det bra allesammans! :D





Komentera!

Uppdatering

Kategori: Vardag

Hejhej!
Igår så skrev jag ju inte. Lata jag. Men  nu kommer lite uppdatering +bilder.

Jo, igår så klev jag upp skyndade mig astt göra mig klar tills vi skulle fara. Helst så skulle jag vilja vara med FF, men så blev det inte. Men jag fick ju vara med Sanna, så jag överlevde! ;) Men efter att jag hade gjort klart mig så for jag pappa och Abbe (mamma jobbade) till cross-banan. På vägen så plockade viu upp Sanna. När vi kom fram så var det vi och en till. Det var ju ganska fint väder men det blåste ju, och då blåste det KALLT! Jag och Sanna hade kamerna med oss så vi tog en massa kort. Innan Abbe och dom andra kom ut på banan så gick jag och Sanna banan. Eller vi typ gena allt, men ändå! När vi hade gjort det så kom Johanna. Så var vi med hon ute på banan. Meen vå åt nästan mer vofflor än vad vi tog kort! För att det blev så kallt, så jag och Sanna gick till bilen och vrmde fötterna och pratade i telefonen. Hehe, jag och Sanna är ju såååå sociala med varandra när vi är med varandra. Då sitter vi alltid med varsinn telefon i handen! Då kan vi säga efter ett tag "-Ska vi inte göra något annat?" Men det brukar nästan inte bli av! Men efter att vi hade varit på cross-banan så hämtade vi Abbes kompis som har sovit hos oss. Sanna hänkade med hem, tur det. Annars så hade väl jag inte gjort någonting på hela dagen. Även fast vi typ pratade i telefon i ca4 timmar, men ändå. Sanna for hem vid 19-20 tiden. Så då tittade jag och pappa på tv:n typ hela kvällen. Solsidan måste ju vara det bästa programmet som gjorts! Sedan blev det Walander. Lika bra som vanligt.



Idag, da. Jag vaknade av att Abbe och hans kompis smällde i dörren. Sedan har jag fasnat med det här. Hehe, dator freek Alva Lundvall! ;) Menmen, nu ska jag ta på mig skidorna och ta en sväg på sjön. Får se om det blir längre. Om jag har ork så kanske jag åker bort på affern. Men jag vet inte. Jag ska iaf ta mig ut! :)



Måste bara få säga en sak till. Igår så hade jag jag och FF varit tsm en månad. Älskar dig lika mycket som jag gör idag, imorgon, dan efter det, dagen efter det... osv! :)





SKOTRAR!

Kategori: Vardag

Hejhej

Idag har jag ju kört/åkt skoter nästan hela dagen. När vi hade åkt i ca 1 timme började dom att fundera om vi kommit rätt... Det kändes ju lite osäkert då. Men till sist så kom vi fram. När vi kom fram så var det ända jag såg skotrar, skotrar, skotraar, SKOTRAR! Liksom överallt! Fick ju vara med en massa roligt folk! Inte för att det var så länge men... Det var roligt så länge det varade! ;)


Här kommer en några bilder! :D






En bild på Emelie bara för att hon är så... rolig! ;) Puss på de! :*






Nu ska jag fortsätta sura över att Modo kom till kvalserien ett tag till....!

7:an, NUUUUU!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Ja, igår har det faktist hände en massa roligt! För att igår så kom våra blivande lärare/mentorer. Mentorerna var jätte snälla. En hade vi ju redan haft som trä-sjöjds lärare. Shiiiiet vad jag längtar, jag vill ju börja NUUUU! Men man måste ju ha någonting att längta till också. Julia och Niklas kom också. Så jag var med Julia typ hela dagen. Sjukt roligt, för det var ju så länge sedan nu. Det är så många som jag vill vara med, men jag hinner ju inte allt.
Resten av dagen så gick dom runt och tittade på vad alla 6:or gorde på elevens val. Jag fick dans precis som jag ville. Det var to.m mer killar n tjejer som hade valt. Eftersom att det var dagen innan sista dagen innan sportlovet så var ju en tjej ledig och den andra var sjuk. Så det var två tjejer och fyra killar. Man fick ju ganska ont i benen efter ett tag men. Vi dansade foxdrott, bugg, vals och hazzel. Alla var par danser förutom hazzel. Det var ju ca 1 år sedan vi dansade så alla hade ju glömt bort allt. Men efter ett tag så kom man på hur det var. När vi hade dansat hazzel klart, så kom mentorerna för att titta på mig. Läraren som vi har som dans lärare är min huvud lärare. Så hon vet ju en del om mig. Då började hon och berömma mig, för att jag var så "bra" på att stå inför klassen och prata, och att jag trivdes där. Det var ju ganska kul att höra, men det var ju bara det att alla i dans-gruppen hörde ju det. Aja, lärarna har ju sagt att vi ska vara bra förebilder. Så det var jag väl då? Även fast dom inte var så mycket yngre än  mig, men men!
En mindre rolig sak var ju att Modo förlora... Dom spelade ju ganska bra, men det hjälpte ju ändå inte. Matchen i allmänhet var ganska tråkig. Eftersom att det stog 0-0 ända till straffar. Om inte Tarkki... Eller jag ska inte prata om det, då blir Sanna och Moa så arg på mig! Jag hade ju iaf bra sällskap!


Idag då! På skolan så var det en skid tävling. Jag och Alice hade ju planerat såååå bra! Vi hade redan bestämt att Alice skiulle vinna och att jag skulle komma tvåa. Mycke riktigt, så blev det! Mina ben började krackulera efter typ halva vägen. Men när det var kanske 300m kvar så gick jag nästan bara på tjurskallen! Lagomt arg var jag när jag gick i mål. Men det var det värt! Fast jag åkte mest för att få ett bra skriftligt-omdömme till 7:an. Hehe, smart jag är! ;D


Imorgon så bär det av till Långviksmon. Det är någon skoter grejs där så då ska ju såklart pappa dit! Blir nog att träffa Emelie, FF och Alice där. Jag ska ta med mig kameran, för att det var någon foto tävling. Första pris var 1000kr, andra pris 700kr och tredje pris 300kr. Tror nog inte det lär bli några pengar, men ändå! ;)
Ne, nu ska jag forstätta mysa med farmor och farfar! Ha en bra kväll allesammans! :D


När du letar efter det du tror är det bästa, så är det oftast mitt framför ögonen på dig!

Kategori: Vardag

Hejhej! Jag sa ju att jag ska försöka skriva mer och har nu bestämmt mig för att skriva ca 4gg i veckan. Hoppas det är okej? Fortsätt läsa, jag blir glad för varända läsare! :D

Måndags:  Först var det ju skola som gällde. När jag kom hem fick jag ju sätta mig med subbtraktions tabelen... Men igentligen så har jag klarat av den tabellen, men det är bara det att mina lärare har slarvat bort pappret och dom har inte skrivit upp det så jag måste göra om det. Lagomt less! Sedan så klarade ju jag så klart inte av den heller. 93 tal på 5 minuter, det är inte så lätt som det låter!
 Ja, ridning. Jag fick ha Poker om jag inte minns fel. Gick väl ganska bra. Bara det att på slutet när jag skulle lyfta upp sadeln, då sträckte jag till ryggen. Hade bra ont efter det men men!


Tisdags: Då åkte vi till Bjästabacken med skolan. Jag åkte med dom bästa + några fler! (Höhö, snäll jag är! ;) )
Men det gick väl sådär... Första åket gick det ju typ inte! Jag kunde ju knappt vända från tå till häl! Lagomt arg jag blev då da... Till slut så kom jag på att det var för att jag hade spänt fast skon/pjäxan för dåligt. Men dum som jag var så struntade jag i att stanna av och spänna fast den. Så jag åkte ju med en lös fot mest hela dagen! ;) Jag vurpade faktist "bara" en gång. Då stöp jag på en "snö-bula", eller vad jag nu ska kalla det. Så att jag föll baklänges, rullade runt och gled baklänges... ...Oj, så mysigt det var! Not! -.- Jaja, igen minns en fegis! ;)
När jag kom hem så bar det iväg på träning. Ni kan ju gissa om jag har tränings värk idag...?



Idag:  Idag har det inte hänt så mycket. Pappa kom hem idag. Eller det var igentligen igår kväll men då hann jag inte träffa han.

Imorgon: Om min kära far far på hockeyn så blir det hockey imorgon. Blir nog att stå med FF, Sanna, Moa, Rasmus mf. Kommer bli kuuung! Om jag nu får...
Jo, sedan har vi ju också elevens val. Hoppas på att jag ska få dans. Tycker att det är ganska roligt. Menmen får se hur det blir.


Ne, nu ska jag gå och borsta tänderna och hoppa i sängen! Godnatt alla gulliga läsare! :D

Bara en sak till, ett par smarta ord som ni borde komma ihåg. När du letar efter det du tror är det bästa, så är det oftast mitt framför ögonen på dig!