alvalundvall

1000!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Japp, igår så åkte vi ju upp hit till, fjälls... Ni såg förra inlägget var väldigt kort. Det var för att jag fick värdens huvudvärk när jag kom hem. Allt bara snurrade osv. Jag tror att jag har listat ut varför det blev så. Jag sa ju att jag blev helt hyper i bussen. Jag minns knappt vad jag gjorde. Jo, att vi sjöng, att jag sa allt jag tänkte och att jag hade så mycket energi så att jag kunde klättra på sätena i bussen. Hehe, hyper Alva till 1000! :D Det var nog därför!
På vägen upp hit så pratade jag med FF och alla andra roliga på telefon. Jag vet inte riktigt men kanske 30minuter pratade jag med han. Asså jag måste bara få säga, han kan säga dom mest otroliga sakerna!
Nä, vi kom til stugan så åt vi och sedan så webbade jag med alla i roliga i Björna! Det var ju ganska roligt! Det måste vara en väldigt bra uppfinning, webb-kamera! Jag menar det är ju mycket bättre än att ringa! För det kostar ju inget.

Japp, idag då! Jag vet inte riktigt om vi ska fara upp på fjället eller om det blir backen. Om vi far på fjäller så ska jag ta med kameran och ta kort på Abbe och hans kompis när dom åker bräda. För om vi far till backen så tänker jag såklart också åka.

Ja, det var väl allt! Ne, jag har faktist lovat Isabelle att länka hon! Ni kan ju klicka här http://iissantissan.blogg.se/ eller så finns det på "Länkar"!

Ha det bra allesammans! :D

Kommentarer

  • Beatrice Jakobsson (foto) säger:

    sv. hej :D

    okej <3

    2011-03-19 | 18:10:33
    Bloggadress: http://beattriicee.blogg.se/
  • ems.com! säger:

    hejsan, var med och tävla i dagens blogg, och bli en vinnare, och visas för alla mina bloggläsare!



    Lycka till :)



    puss och kram. Ems.com

    2011-03-19 | 20:03:42
    Bloggadress: http://emsinthebox.com
  • D.J säger:

    Cool blogg!

    2011-03-20 | 17:04:45
    Bloggadress: http://dawwez.blogg.se/

Kommentera inlägget här: