alvalundvall

Life is shit.

Kategori: Foto

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och planerar inför hur det blir imorgon. Idag så har jag och farmor gått på en liten promenad, farit på affären och gjort mat. Alltid lika mysigt! Bästa är att få höra alla historier som farmor eller farfar berättar. Saker som dom har varit med om. Så härligt!
Imorgon så är det ju Valborg och vi ska vara med min mosters familj på kvällen och dagen spenderas med farmor och farfar. Inte som jag tänkt, men.
Ne, nu avrundar jag detta inlägg med en bild som jag är ganska nöjd med!

Kort inlägg

Kategori: Vardag

Hejhej!
Åh, jag absolut älskar vädret nu! Idag så har jag tagit fram mina harems shorts vilket ger mig ännu mer vår känslor! Nu sitter jag och väntar på att farfar ska komma. Oj han är här nu! Pusshej!

Det smattrande regnet

Kategori: Foto

Hejsan
Idag har det varit ett skit väder vilket betyder skit humör. Även fast det har varit ganska roliga lektioner. Har skrivit på svenskan sedan jag kom hem och sett på ett serie avsnitt av bron. Ville bara säga det. Nu ska jag sova i min otroligt sköna säng och lyssna på regnet som smattrar mot vårt plåt tak. Mysigt! Sov gott! Bilderna är oredigerade, klaga inte.

Sötnosen!

Kategori: Foto

Jag vet inte riktigt, men dom andra bilderna går inte att lägga upp. Men jag ska lägga upp mer, så småningom.
Sista bilden; När jag höll på att ta kort på V´s hand så kom L med lins skyddet till kameran. " Du ska ha den hä på". Haha, sötnos! Du har lärt dig det där nu!

Go fika

Kategori: Vardag

Hej! Sitter i soffan nu och go fikar med mamma och ser på film. Väldigt fin tisdags kväll. Dagen i skolan har faktist inte varit så jobbig som dom brukar vara. Men jag är ju ändå sjukt trött. Känns som att jag kommer somna i soffan ikväll. Men jag måste bara få säga en sak. Efter alla jobbiga lektioner, alla hårda diskussioner, all huvudverk så har jag börjat trivas i min klass! Vi har allvarligt talat varit den drygaste klassen och fått skäll efter alla lektioner för att dom har tyckt att vi har varit sådan jobbig klass. Men nu är den riktigt bra! Ville bara säga de. Och en sak till innan jag avslutar detta inlägg. Att min fina vän Isabelle ska ta och krya på sig så att hon kan komma och sjunga med mig imorgon. Skratta med mig. Leka med en brittisk dialekt. Sjunga dansa pausa. Ville bara säga kryyyaaaa! Ne, nu; FILM!

Hatar tisdagar..

Kategori: Vardag

Hejsan! Jesper for hem för cirka tre timmar sedan. Vi har varit i gideå med lite folk, trevligt folk. Sett på film och ätit choklad pudding, pratat, skrattat. Precis som en sådan där fin sista-dagen-innan-skolan-börjar-igen. Typ som en söndag. Aja, har haft en jätte bra helg. Bäst på länge! Ne, nu väntar sängen och en lång dag imorgon..

I <3 My iPod

Kategori: Vardag

Hejhej! Jag vet, sämst uppdatering. Men som sagt, fullt upp med skyttet speciellt. I torsdags på tävlingen vann jag, fast det var bara en till som var med. Men jag är iaf öviks bästa stående skytt i min klass. Det känns ju bra! Sedan i lördags så var jag ju och tävlade i Umeå, då var det tretton som var med. Enda målet jag hade var att inte komma sist och så kom jag femma och tog personligt rekord. Så att jag är riktigt nöjd! Med tanke på att jag har bara stått och skjutit i år. Efter jag hade tävlat så for vi till media markt och så köpte jag ett objektiv. Åh, så nöjd jag är med det! Tänkte det att jag ändå skulle köpa ett, så wtf! Kommer upp bilder när jag har en dator. Just nu bloggar jag med min älskade iPod! Vet inte vad jag skulle göra utan den. Förklarar mer senare någon gång om helgen. Ne, ner och äta frukost nu. Dagens godaste måltid!

Skytte!

Kategori: Foto

Hejhej!
Ni är faktist otroligt dåliga på att kommentera om jag får säga det själv.. Menmen. Tycker om er ändååå.
Ja, Igår gick min värld under. Mitt allt. Den som väckte mig på morgonen och sa godmorgon. Det som sa godnatt på kvällen. Den som att det lät rätt ur min fina gitarr. Den som hjälpte mig attvälja kläder på morgonen. Min älskade, snygga, bästa telefon gick sönder igår. Det var inte meningen, men sönder blev den. Jag skulle göra en "karatespark" och stänga dörren. Men ist så ramlade jag baklänges och landade på rumpan. I mina byxors bakficka befann sig min telefon och låg precis under mitt röv ben eller vad i tusan det heter. Blev lagomt pisst of..
Sedan var jag på så jätte bra humör med. Så nu mera går jag runt med en gammal Sony och min trogna iPod.
Men mina skytte kläder kom idag! Passade jätte bra gjorde dom. Dom är svart, vit och blåa. Awesome! Så jag och pappa ska fara och skjuta lite senare. Det är fullt denna vecka om bloggen kommer åt sidan. Imorgon är det skytteträning med, tävling på torsdag och på lördag. Så fullt upp med skyttet nu tack vare att jag klarade gevärsskyttekortet. Himlarns glad jag blev av det! Ne, nu ska jag spela lite gitarr tycker jag.
Puss!
Lite playing ba!

Åsikter i kommentars fältet nu - tack!

Kategori: Foto

Du har lovat. Bryter du det, bryter du mig.

Kategori: Vardag

Hej!
Jag vet, min uppdatering suger värkligen.. Men jag har inte haft något märkvärdigt att skriva så. Igår var det det jätte dåligt väder så att vi gjorde ingenting och idag lär det nog bli så med. Jag ska jobba llite matte och se på gårdagens avsnitt av big brother. Får se om det kanske kommer upp bilder här med. Ska göra mitt bästa.
Åh, sitter och saknar sommaren. Är så less på alls snö som kommer och går hela tiden.
Måste bara så skriva en en sak och fråga. När ni har drömt något någon gång, har eran dröm någon gång skett efter att ni har drömt den? Jag var med om det för någon vecka sedan. Drömmen var tack och lov possetiv. Men inatt så drömde jag en dröm som handlade om samma person. Det sjuka är att det har hent förut och jag är sjukt rädd för att det skall hända igen. Ni kan ju svara på frågan i en kommentar och skriva vad det var för dröm om du har lust att ta dig den tiden.
Ne, nu; big brother.
Pussar!

Glad påsk

Kategori: Vardag

Ville bara säga hej och hejdå. Nu ska vi upp på fjället, tar med mig kameran.
Vid ett tiden så ska vi till backen och kolla på kittelrännen. Bordercross tävling. Tänker fota då med.
Så att här framöver så kommer det nog en del bilder.
Ne, ska fortsätta klä på mig nu!
Glad påsk mina fina läsare och ha en fin lördag, för det ska jag försöka ha!

En frost morgon

Kategori: Vardag

Hej!
Har inte haft någon tid alls över till att blogga på det senaste! Skämms lite men. Idag så ska jag skjuta. Om typ två timmar. Sedan när mamma kommer hem ifrån jobbet så åker vi till fjälls. Pappa och Abbe for redan igår. Jag har inte så mycket att säga. Jag fotade faktist någon morgon här i veckan på lite frost. Så det kommer väl upp så småning om. Ne, nu ska jag plicka lite gitarr som jag hade i princip lagt utav med för ett teg. Puss
En annan sak, följ mig på instagram - alvalundvall