alvalundvall

Kategori:

Hejsan! Idag har jag inte gjort någonting, bara fixat med bilder och farit hit, till farmor och farfar. Imorgon lär det inte hända så mycket, ska nog fara och jobba på kvällen. Sedan hem och fortsätta med bilder. Min sommarlovs vardag, jobba och bild jobb. Saknar mina flickor... Men nu ska jag fortsätta och mysa i soffan här hos farmor och farfar. Blir bra, puss!

Myggjakten deltävling 2 ~Övik

Kategori: Crossbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och nu eftersom att jag suttit och spenderat 3-4 timmar med detta tycker jag att alla kan kommentera och säga precis vad ni tycker (tål kritik) och för att vara ännu mer bäst i värden, sprida! Puss! 

Så ni vet

Kategori: Vardag

Hejsan, detta blir ett kort inlägg. Jag har haft mkt denna veckan och inte hunnit. Och denna helg är det cross som gäller. Och efter det så far direkt ner till Västerås med Fox. Så jag vet inte hur det blir med uppdatering. Men jag ska göra mitt bästa. Visar en vinter bild så länge.

Lite bilder för att fylla ut lite här!

Kategori: Foto

 
 
 
 
 
 
 
 

Bara för att fylla ut lite här

Kategori: Foto

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Awkward

Kategori: Vardag

Hej!
Inatt har jag i princip inte sovit ett skit. Vill hem. Tog typ två timmar innan jag somnade.
Saknar mer än något annat. 
Men idag så kör jag på Awkward maraton. Det är typ enda serien jag sett varje avsnitt på. Nu så kollar jag på andra sesongen, och den är banne mig ännu bättre!
Och jag ska fixa så bilderna från resten utav bilderna från Myggjakten, men det går inte så bra för att kameran och datorn bara laggar när jag ska ladda upp dom på datorn. Men det kommer så småning om, ha tålamod bara!
Kan visa den här bilden som ni har sett tidigare, men jag är otroligt nöjd med. Gillar avgasmolnen som blandas med dammet. Vad tycker ni?
 

Sis

Kategori: Vardag

Hörrni, ni har väl märkt att min finfina vän Emelie har startat blogga igen?? Awesome tycker jag som har saknat det! Klicka här för att komma till hennes braiga blogg.
 

Typ hej vintern?

Kategori: Vardag

Hej!
Sitter i stugan i fjälls nu och det är verkligen skit väder. Regn och termometern står på 11 grader. Hemma är det typ 25... Menmen, har inte mkt att säga. Mer än att jag har värdens bästa mamma som beställt en premunation (stavning) på DigitalFoto i ett år till mig, så har jag inte så mycket att säga. Visar lite bilder jag tog sist jag var här under midsommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hungerspelen

Kategori: Vardag

Hejhej!
Som ni ser så har jag förnyat headern (om ni inte ser, klicka på F5) eftersom att jag blev så less på den gamla och kände att jag ville byta mot lite mer sommrigare. 
Idag så ska jag sitta ute i solen med mamma och läsa som en tok. Har börjat på andra boken i serien av Hungerspelen. Alla som inte har läst den, do it!
Jag har och är inte för påhittade böcker, filmer osv. Tycker bara att det är för ologiskt och ointressant.
Men det är var något som inte var utav denna jord! 
Hon som skrivit boken, Suzanne Collins, skriver på ett så otroligt intressant sett som får en att bara vilja läsa mer.
Boken handlar om dottern Katniss som är uppvuxen i en familj som knappt har mat på bordet. Om dom har det så är det hon själv som har jagat till sig det. Hennes far var den som lärde henne att jaga och var den som livnärde hela familjen, men när hans drastiska död kom så blev det hon som fick ta över den sysslan.
När det kom till hela landets största årshändelse, slåtterdagen när två ungdommar mellan 9-16 år från varje distrikt, en flicka och en pojke skulle lottas fram för att vara med i Hungerspelen.
Hungerspelen så är det 24 deltagare, två från varje distrikt, men bara en överlevande.
Helvärt att läsa! Någon annan som läst och är lika fast som jag?
Ne, ut i solen nu!
 
 
 
 
 
 
Sommarlovs dag på bryggan för någon vecka sedan ba.
 

Hjälp mig!

Kategori: Vardag

 
 
Vilka ska jag välja? Hjälpen min är svart med guldigt mönster och blank på ytan.
Tyck om båda glasögonen men jag vet inte! Snälla hjälp? En kommentar i kommentarsfältet är varken svårt eller tar lång tid.

Myggjakten deltävling 1 ~ Njurunda

Kategori: Crossbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lever livet

Kategori: Vardag

Hejsan!
Lever livet fullt ut just nu. Skjuter korthåll. Sjunger och spelar. Spenderar den tiden som blir över till att vara med finfina vänner.
Har inte haft ngt fungerande internet så jag har inte kunnat lägga upp bilder. Men nu är jag på hemmaplan iaf.
Men den här veckan får ni leva med den dåliga uppdateringen. Tack ändå.
Kan göra ngt tidsinställt inlägg så ni får morgon med lite bilder. Så blire, puss!

Skriver med iskalla fingrar..

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jag är som sagt på en cross cup kan man säga när vi åker runt på olika crossbanor och tävlar, eller Abbe gör. 
Det har gått jätte bra för honom! Han kom 3a i totalen nu när vi var senast i Njurunda i helgen. Idag och imorgon är vi på hemma banan och kör här. 
Jag har tagit en hel del bilder som kommer upp. Kanske ikv, eller imorgon. Lovar inget. 
Puss!
 
 

Njurunda -12

Kategori: Crossbilder