alvalundvall

Regnmys!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jag har bara hunnit kliva upp och fikat. Det är alltid lika mysigt när man är hos farmor och farfar! Speciellt på morgonen. När man sitter och dricker kaffe i uterummet och idag så regnar det ju så då blir det ännu mysigare.
Vi får se vad som händer idag. Har planer på att vara med en otroligt saknad en! Blir nog fint. Ska fixa till bilderna ifrån njurunda. Ikv eller imorgon. SKA!

Skratta och lev idag, imorgon kan det vara för sent.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag hos farmor och farfar och ska sova här inatt. Jobbat har jag gjort ikväll och det gick otroligt fort. Jag tycker att jag kommit in i sysslorna förvånansvärt fort och bra om jag får säga det själv! Ja, jag har inte så mycket att säga. Bara det att livet leker och att allt är så sjukt bra! Och så avslutar jag detta korta inlägg med all-natrual bilder. Puss!

Du är allt jag kan drömma om.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Igår så var jag upp och jobba på morgonen, hem och åt, sovde två timmar och sedan iväg till Filip.
Fick även träffa värdens mest saknade Linda!! Underbart!
Från morgonen idag så har jag jobbat.
Sedan så har jag hunnit tagit med mig grym musik ner till bryggan och dag drömt mig bor om att få vara utomlands i det fantastiska värmen eller att få vara med min finaste eller något annat underbart.
Nu ska jag äta lite, spela lite gitarr och ringa, kolla upp om jag ska jobba ikväll och fixa lite annat.
Blir nog bra. Ha en bra fredag alla fina!

Work, work, work..

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag här i soffan och luktar bajs som min kusin skulle sagt. Jobbat idag med.
Men imorgon så ska jag vara ledig och få umgås lite! Fast jag ska jobba ifrån morgon men.
Har inte fått vara med ngn kompis elr ngt sånt sedan vi sluta skolan. Men så är det att bo ute i ingenstans. Jag lär väl prata sönder imorgon, men.
Sitter på Abbes dator så jag har inga nya bilder. Men ni kan få några gamla.

Sommar natur

Kategori: Foto

Älskade, Finaste, Bästaste Converse!

Kategori: Vardag

Hejsan!
I söndags så kom jag hem ifrån fjälls. Vi har varit där över midsomma. Min midsommar var väl kanske inte den bästa, men den blev bra ändå.
Igår, måndag så jobbade jag hela dagen. Upp klockan sex för att jobba, likadant idag. Ska göra det i två veckor nu.
Jag har bara hunnit hem, bytt om och kollat runt på junkyards rea. Blir så sugen på att köpa nya converse! Men iaf, vet inte vad vi ska göra idag. Tror jag att vi ska fara till stan och sedan ikväll så blir det nog jobb.
Har ni sett att jag gjort en ny kategori? Eller jag har mest bara bytt namn på den. Men där kommer jag att skriva allt om sjukdomen. Mest mentalt. Den svårare biten alltså. Hoppas ni kommer tycka om det! Ni får kommentera om vad ni tycker om idén.
Ska fixa till ett inlägg med lite bilder ifrån det senaste, håll utkik!
Speciellt dom här sista.. Ge mig!

En dag i taget

Kategori: Vardag

Hejsan!
Hade gjort ordning ett jätte bra inlägg, men nu så försvann allt för att redigerings programmet stängdes ner. Det blir så nästan hela tiden. Bli tokig när saker inte fungerar som dom ska göra.
Men iallafall så är det ju midsommar idag, vilket jag inte fick veta förns igår typ. Sånhär planering existerar inte i mitt huvud. Planering överhuvudtaget.
Så blir det när jag lever i min värd där jag tar en dag i taget!
Just nu är det det jag lever och rättar mig efter. En dag i teget. Försöker att bara tänka på vad jag ska göra NU, inte imorgon eller om en månad, för det ger ingenting till. För jag vet hur jag har det och vill ha det nu. Det som händer sedan det tar man som det kommer. Eller som pappa säger "Oroa dig inte för saker som inte har hänt". Ganska rätt det med!
Nemen, idag blir det nog fortsatt läsning, ska fota, måste fixa något mail med och kvallitets tid med mormor!
Ha en fin midsommar allihopa! För det ska jag försöka ha!
Puss!

Hästar

Kategori: Foto

Jag är med och tävlar här där temat är hästar!

Hungerspelen

Kategori: Vardag

Hejsan! Sitter ute i solen nu och läser för fulla muggar! Nu, snart vi tolv så åker vi. Så du blir det bil resa i cirkus 4 timmar tills vi kommer fram till stugan.
Nu ska jag fortsätta njuta av vädret. Puss hej!

Vill inte fara..

Kategori: Vardag

Hejsan!
Idag så följde jag med pappa till stan en sväng sedan dess har jag bara suttit hemma och redigerat. Helt ärligt måste det vara det tråkigaste med allt vad foto innebär. Men det blir ju ganska så bra iaf!
Ska ta och gå in i duschen nu. Och imorgon så bär det av till fjälls.. Sedan hem en dag och så ska jag upp och jobba på morgonen.. Kul.. Fara till fjälls är det sista jag vill nu. Åååh.. Känns som att hela sommarlovet bara rinner iväg, vi ska bara bort hela tiden och jag kan inte ta mig någon vart. Det är ju typ minst två mil om man vill komma någonstans. Menmen, in i duschen nu.

Umeå -12 Del 2Umeå -12 Del 2

Kategori: Crossbilder

Förlåt!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Vill bara säga förlåt för videon igår. Insåg när jag laddat upp den att det lät hemsk och har nu tagit bort den. Det kanske kommer upp en ny någon gång när jag fått till en. Och speciellt förlåt tilla lla som hann lyssna på den.  Den är hur som helst borta nu.
Idag kommer det inte att hända mycket. Blir nog att fixa bilder som jag egentligen skulle ha gjort igår men sköt på det. Om det blir bättre väder så kanske jag lägger mig ute i solen en stund. Vi ser vad som händer!
Ska lägga upp bilder ifrån Umeå tävlingen idag med.
Så får det lov att bli! Hörs!

Ja, gitarren kan ju dra långt..

Kategori: Vardag

En dag i taget

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jag vet att bloggningen haar varit absolut sämst.
Men i helgen så har vi varit till njurunda på crosstävling. Så det kommer upp bilder ifrån det så småningom.
Fick faktist en present utav en familj som tack för att jag fotade när vi var i Sveg! Blev hur glad som helst! Själv tycker jag bara att det är kul att det finns dom som tycker om korten som jag tar.
Idag har jag varit hon någon kurator på sjukhuset som läkaren ville att jag skulle gå till. Inte för att jag tyckte att det gjorde någonting bättre men.
Resten utav dagen så ska jag spela gitarr och försöka fixa till den däringa covern som jag har lovat och förtsätta . läsa Hungerspelen. Blir nog en härlig tisdag även fast det trista vädret. Kanske ska jag ta mig an alla bilder som måste fixas... 300 bilder är lire smådrygt.. Menmen. Ha en bra tisdag alla fina läsare jag har! Och kolla flitigt här på bloggen för covern kommer upp inom snarast! Bilder från Umeå också!

KOMMENTERA FÖR I TUSAN!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Tänkte ba säga att jag lever och livet leker. Inte mått såhär bra på ett helt år, helt sjukt äre! Älskar ba livet!
Bilder kommer knappt upp numera. Min dator har gått sönder och därför kan jag inte lägga upp bilder. Men det kommer så småningom!
Sedan så har det inte kanske synts så jätte mycket utav mitt musik intresse. Jag funderar på om jag ska lägga upp en cover? Vad tycker ni om det? NU KOMMENTERAR ALLIHOPA! ALLA SOM LÄSER! DET TAR TYP EN MINUT ATT KOMMENTERA! Puss!

Super måndag!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Denna dag har varit så sjukt bra! Mitt humör har varit på topp hela dagen! Livet är så sjukt bra just nu!
När jag kom hem så har jag bara varit ute och skrattat med mig braiga lillebror. Nu så ska jag fara till Elin. Otroligt länge sedan jag var med henne! Blir en super måndag! Puss!

 

Hatar verkligen rubriker...

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag och färgar håret. Det kliar så sjukt att jag tror att jag river ur all färg snart. Men det är bara att stå ut!
Idag så har jag varit hemma och varit hund vakt till Fox. Han är ju lagomt söt när han styper med tratten var han än går! Dörrkarmar, stolar, bänkar osv.
Fiskat har jag gjort lite idag med, fick en aborre. Det var ganska stor men jag orkade inte göra i ordning de, jag släppte tbx den. Det var min dag! Puss!

 

<3

Kategori: Vardag

 

 

Du ska bara klara det!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Det blir ett kort inlägg nu. Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men lev med det! Dom här två dagarna har varit så himlahimla bra. Igår fick jag ju fota heeela dagen lång! Så otroligt kul, verkligen en upplevelse! Idag har det ju också varit ett minne för livet, minst sagt. Sedan så har det ju hänt en mindre rolig sak.. Fox, vår hund. Den spralliga hunden är inte riktigt så sprallig just nu. Igår så smet han ut och kom tbx med ett blodigt öga/ansikte. Efter många om och men så hamnade han nere i Huddiksvall där han opererades. Han hade nämligen fått en pinne i ögat. Pinnen hade gått in 12mm in i ögat, men än en cm. Det är 30-40% chans att han kommer att få behålla synen. han har som sagt opererats och är hemma nu. Om två veckor ska han på återbesök, vi får se hur det går. Menmen, nu ska jag sova! Otroligt trätt är vad jag är! Puss på er!

 

Bränn mig inte, snälla..

Kategori: Foto

Hej!
Ja, denna vecka har ju varit lite utav varje. Ridning, farmor och farfar, skola.
Känns som att livet går lite trögt just nu.
Har ju fått veta lite mer av läkaren. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Dom har iaf konstaterat att jag har en muskelsjukdom, men dom vet inte vad för någon.
Sedan är det något jag kommer att kämpa med resten av mitt liv. Det var det jag hade förberett mig på.
Men det känns ju. Men som jag har sagt tidigare, en dag i taget och njuta av dom fina stunderna.
Och imorgon så ska jag få följa med en tjej hela dagen och fota henne innan balen och på balen. Är sjukt rädd för att dom ska bli missnöjd!
Sedan få ni ett tips på en låt som jag inte kan sitta still när jag hör! Man får bara lust att sprrina barfota i gräset och hoppa och snurra! Lite konstig video bara..
Tack Emelie för det söta inlägget du gjorde! Puss! :*

GÄSTBLOGGAREN IS IN THA HOUSE

Kategori: Vardag

Hej på dig din söta lilla filur som just nu läser detta.

Min vän Alva, som för övrigt är världens bästa och är lite som min lillasyster, hon skulle bota min rastlöshet och gav mig den stora äran att få gästblogga lite! :)
Mycket trevligt tycker då jag.

Vem äre här nurå, undrar du säkert.
Det är en musikmupp som går på Alvas skola.
Är två år äldre och mitt namn stavas E-M-E-L-I-E.
Emelie Pemelie Larsson!

Vad jag ska skriva härnäst har jag ingen aning om.
Skulle kunnat berätta om vad jag gjort idag men det är ni väll inte intresserad av kan jag tänka mig.
Därför blir det inte av och istället slutar jag skriva nu och tänker bjuda på en länk till min musikblogg och en bild på människan som skriver detta! :)

elmusic.blogg.se - CHECK IT OUT



Pussar på er och fet pussen på Allvar,  min älskade vän ♥

Ny start!

Kategori: Foto

Hejhej!
Idag så blir det inte mycke körning. Eller jag vet inte riktigt om jag har skrivit det här men. Jag och min familj är ju poå crossläger i Sveg som ni kanske förstod tack vare förra inlägget. Det skulle vara en tävling, men den blev inställd. Menmen, ett träningsläger blev det iaf. Har fotat en del och jag tror att det är en del nya läsare som har hittat hit. Det här ser jag som en ny start på bloggen. Det kommer bli jätte bra!
Nu vid tio så ska vi packa ihop och sedan rulla mot Sundsvall för att gå på Birsta. Blir fint!
Bilderna tog jag i fredags. Är otroligt nöjd med ljuset och allt. Lite sommar känsla. Eller vad tycker ni?

Crossläger, Sveg -12

Kategori: Crossbilder

Det är okej!

Kategori: Att leva med en muskelsjukdom

Hejsan!
Nu tänkte jag skriva lite om sjukdomen igen.
Jo, i tisdags så var jag till läkaren igen. Den tiden hade vi själva fått begära. Mamma hade gjort det så att jag skulle få fråga en del. Läkaren, Kristina, tyckte att det var konstigt att han i Umeå inte hört utav sig. Men hon ska försöka få tag i honom.
Den mentala biten är väl bättre än vad den var förut, men inte riktigt bra än. Jag vet att det kommer ta ett tag att vänja sig med det. Och jag vet att jag är en bra bit påväg. Det som är jobbigast är att jag inte vet hur det kommer bli i framtiden. Kommer jag att kunna ta den utbildningen och jobba? Kommer jag att få resa dom dröm resorna jag vill? kommer jag sitta i rullstol om 10 år? Det är frågor som jag inte kan få svar på, inte nu iaf. Men jag vet att det finns bra stunder i livet som gör att det är värt att fortsätta kämpa! För att om värden skulle gå under så vill jag veta att jag dog lycklig! En dag i taget och stanna upp alla bra stunder och tänka på alla bra sidor det finns i livet. Att vara glad och inte vara sur och arg i onödan, det kommer man tjäna på. För varför gräva ner sig i saken som bara får en på dåligt humör? Ville bara påminna mina fina läsare att njuta av livet! Sedan är det okej att vara ledsen, men likaså är det okej att vara glad! Puss på er!