alvalundvall

Dö idrott uppgift, dö.

Kategori: Vardag

Hejsan, årkar inte blogga ngt speciellt ikväll. Måste göra en idrotts uppgift som tar döden av mig. 

Äntligen!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Ja hörrni! Igår var jag ju som sagt på sliperiet i stan och spelade med bandet som vi har i skolan. Gick helt okej för mig tycker jag väl. Var Lagomt nervös innan kan jag lova..
Idag då? Jo, jag fick kliva upp tidigt för jag skulle in till stan och skjuta. Gick sådär, bättre kan jag! Det vet jag.
Efter jag skjutit så for vi in till stan och då handlade jag denna snygging som varit väldigt efterlängtad! Åh, dör lite.

Kass morgon=kass dag

Kategori: Vardag

Helluuu!
Ni vet det där provet jag pratade om som jag tyckte gick så dåligt förra veckan? Jag fick tillbaka det idag. Sämsta. Någonsin. Är så besviken så jag vill bara lägga mig ner på golvet och skrika som en tjurig femåring! Sedan så får jag känslan av att min lärare inte tycker så bra om mig. Känns bara som så.
Ja hörrni! När min morgon går fel, går oftast resten utav dagen fel med. Tror jag inte behöver säga så mycket mer.
Ikväll har jag myst under en filt hela kvällen och nu innan sängen ropar ska jag spela lite mer på min gitarr innan morgondagens spelning på sliperiet i stan. Puss!

Pepparkaksdeg.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Ja, jag vet. Bloggandet är verkligen inte på topp..
Men iaf. Livet och allt går bra nu, riktigt bra! Så jag är mest glad nu. Som det ska vara.
Igår gjorde jag och mina vänner något så man fick lite jul känslor. Vi köpte oss ett paket med pepparkaksdeg. Åh, det var så gott!
Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan och det är disigt, blött och mörkt ute. Men jag tycker om de. För då blir fet ännu mysigare att komma in, hihi.
Ikväll har jag träning och så kommer jag spendera min kväll.
Visar dom här bilderna som får mig att skratta lika mycket varje gång! Ha de bra, puss.

Söndags video 2

Kategori: videor

Sån bra fredag!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men jag ska skärpa till mig nu. Jag ska skärpa till mig med allt. Skolan, läxor, träningen, bloggen, livet.
Men i fredags nog den bästa dagen på länge! En sån här dag utan några som helst bekymmer! Rosa himlar när man vaknar, film, musik, vänner, subway, ettårs kalas, skratt och annat fint som gör en glad!
Igår for jag, helt otaggad till Umeå och tävlade. Men det gick väl helt okej. Kom 5a av 15.
Idag är det söndag och mina planer kommer upp senare i en videoblogg. Puss!

F.R.I.A

Kategori: Vardag

Att lida med risken av..

Kategori: Vardag

Hejsan!
Idag är jag trött och vill helst ligga kvar i sängen. Jag undrar egentligen hur jag ens tog mig upp ifrån sängen.. Men det måste ha gått ganska bra eftersom jag sitter på bussen.
Det är iaf måndag, trött och lider med en risk att resultera i spårande i hyper skratt med min dåliga-trött humor. Men det ska bli bra ändå! Med min braiga klass så!

Ha en bra måndag mina fina! Visar en bild på stolta Alva och hennes vän haren!

Min helg

Kategori: videor

Söndag.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Idag är det ju fars dag och jag är nu på väg till morfar för att gratta honom. Tänkte göra ett video inlägg sedan och berätta mig helg. Så ni får hålla utkik!
Jag är för övrigt otroligt trött idag och vädret gör mig definitivt inte piggare. Der är tur att det finns mydiga ljus och bra filmer! Men jag ska vara trött och vila upp mig och min kropp inför veckan.
Vi hörs sedan, puss!

En frostig dag.

Kategori: Foto

F.R.I.A

Kategori: Vardag

Min fredag morgon lixom

Kategori: Vardag

Såhär piffar jag upp min fredag. Med skjorta, lockar och frukost med hela familjen. Fint. Så nu ska jag ha en fortsatt bra fredag. Ni med hoppas jag!

Kvälls pyssel

Kategori: Vardag

Nybyggarna

Kategori: Vardag

Ikväll har jag skjutit och tränat tyska. Och nu sitter jag och ser på nybyggarna. Det var sista avsnittet ikväll, men dom säger att det första är bäst så det är det jag ligger och kollar på nu. Känner att jag har en sån himla tur att jag kan och får ligga i den här renbäddade sägen och till och med veta att det finns mat så jag kan äta tills imorgon. Det är inte alla som har det så.
Tycker alla borde se på det här. Första avsnittet alltså av nybyggarna på kanal5play.se

En viktig sak som åkte genom mina tankar

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jag är verkligen inte alls bra på att uppdatera, men lev med det.
Igår startade ju skolan igen och jag var så extremt trött. Men det var kul ändå!
Börjar kunna tycka att skolan är nästan rolig vissa gånger. Om man går/åker till skolan med inställningen "Den här dagen ska jag göra så bra som möjligt". Då blir det så mycket bättre. Jag vet att det inte är lätt ibland. Man lyssnar på låtar som är balader och handlar om tråkigheter gör saken värre, tro mig, jag vet. Sedan en annan sak jag har tänkt på under det senaste är att det inte är många som säger de possetiva saker man gör.
Tillexempel så har jag en vän som är så bra, den bästa faktist. Hon har ett leeande och ett skratt som gör mig på hur bra humör som helst, som många utav mina andra vänner med. Men Det säger jag ju inte så ofta men säger det. Rätt synd, eftersom att det är en sån viktig sak.
 

Dag 6 - 10 saker ni inte visste om mig

Kategori: videor

Videoblogg med Isabelle

Kategori: videor

Dag 7 - mitt höstlov

Kategori: videor

Tävlings dags

Kategori: Vardag

Hejsan!
Som jag sa i videoinlägget i måndags så ska jag skjuta två tävlingar idag och en imorgon. Så nu åker jag i bilen och taggar upp med musik.
Jag har bestämt mig för att de ska gå bra idag. Kvart över tio skjuter jag första. Och om ni känner att ni vill kolla på hur det går så kan ni gå in och kolla på ac-skytte.com. Där kan ni se live. Önska mig lycka till!

Dag 5 - en vanlig morgon för mig

Kategori: videor

Inte precis som jag tänkt mig

Kategori: Vardag

Hejsan!
Gårkvällen blev riktigt kul! Men inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hann bara gå början utav spökhuset innan jag fick lov att bryta eftersom att min sjukdom spökade med mig igen. 
Det är sånna här gånger jag tycker att det är jobbigast. När man ser så tydligt hur påverkad jag blir i jämnförelse mot alla andra.
När dom kan gå i trapperna och skogen utan några stora problem och jag kan knappt lyfta på mina ben.
Men jag väntar just nu på att mina prover ska komma tbx från Köpenhamn, som ska ta 1-2 veckor till.
 
Men idag så ska jag bara ta det lugnt tills klockan är sådär fem, för då är det fotografering på Halloween (stavas de så? x)) party för de små barnen som gäller! Vet inte om det blir nå bra bilder men vi ser väl.
Nu; frukost!

F.R.I.A

Kategori: Vardag

Tonight is a good night!

Kategori: Vardag

Hejsan mina fina läsare!
Imorse när min väckare ringde vid åtta snåret så klev jag upp och gjorde mig i ordning. När klockan var runt tio så kom en flerbarns mamma från grannbyn och hämtade upp mig.  Det vankades såklart för fotografering!
Det var super kul! Fota barn borträtt tycker jag är så himla kul, speciellt när dom uppskattade det så mycket som dom gjorde. Så jag tror att det blev riktigt bra faktist!
Jag ska gå ner och äte nu och sedan så drar jag till björna på någon sån här spök sak som förmodligen lär göra så att jag inte kan sova inatt!
Det här ska bli en bra kväll! Puss!
 

Dag 4 - hur jag fixar håret

Kategori: videor