alvalundvall

Ursäkta, men va?

Kategori: Vardag

Hejsan på er!
Tänkte ta upp en sak att prata om. Ni vet att ca alla tjejer som är mellan 12 och 18 (kanske tog i lite mycket där?) skriver oftast en dramatisk text utav något slag till deras bilder på ex. fb eller instagram. Det brukar jag också göra ibland. Jag kan tycka att det är fint och att man kan få lite pepp utav de, utav de som är possetiva. Men det finns en typ som jag inte tycker om. Det är det här "just keep the fake smile" eller it´s easier fake a smile". Eller att få höra "kan vi inte bara lossas att allt är bra?"
 
VÄNTA, VÄNTA, VÄNTA HÄR NU LITE! Fattar jag rätt nu? Vi ska alltså lossas att allt är bra och vara glad när det egentligen är dåligt? Är det rätt? För mig är det bland det värsta. Mår man inte bra ska man inte lossas må bra. Då ska man ta i tu med det. Usch, kan bli så less på sånt där!
 
Vad tycker ni? Något annat som ni kan bli less på?
 
 

Min dag innan jobbet ikväll.

Kategori: Vardag

Moppeteori och fotbollsskola.

Kategori: Vardag

Hej på er! 
Börjar med att säga att jag klarade teorin i måndags med 56 rätt. Det satt väldigt fin kan jag lova!
Har skrivit provet en gång tidigare för två veckor sedan. Då fick jag 51 rätt när man ska ha 52. Kan lova att mitt humör inte var på topp då!
Från i måndags så har jag haft fotbolls skola och jag är ledare tsm med en annan tjej. Tycker att vi gör det himla bra ändå! Tre utav fyra dagar har gått och jag har blivit kallad mamma, dränkt i vatten, spottad på och fått frågan om jag har barn. Egentligen fattar jag inte varför jag sa ja till att vara ledare ens då jag inte ha något större tycke för barn och inte spelat fotboll på snart tre år. Men det är små kul ändå! Med andra ledare och barnen kan vara roliga när dom vill.
Imorgon så åker jag till Filip och stannar där tills på fredag. Så förvänta er inte något!
 
 
Till dig som undrade varifrån byxorna kom, jag tror de kommer från Only men jag är inte säker!
 
 
 
 

Söndag.

Kategori: Vardag

Idag är det söndag och på bilden ser ni hur jag ser ut. Imorse var jag på möte om fotbolls skolan som vi ska ha i veckan. När jag kom hem hade jag riktigt sommarlov! Låg ute i solen, lyssnade på sommarpratarna och drack sommarsaft. Så himla underbart var det, såg nu att och tom fick färg. Brukar inte hända så ofta!
Under kvällen så har vi åkt på middag hos farmor och farfar, kom hem för ett tag sedan. Tror resten utav kvällen blir lugn för min del. Plugga moppeteori och se big brother repris. Blir bra!

Försöka komma back on track.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jag önskar verkligen att jag tog mig tid att uppdatera oftare än vad jag gör. Ska göra ett försök till nu och försöka komma igång igen, med massor utav bilder! Jag vet ju själv hur tråkig en blogg är utan bilder.
För ca två-tre veckor sedan så fick vi lov. Startade mitt lov med att fara på crosstävling i Krokom. Fick test köra en moped bil, måste vara bland det fränaste!
När jag kom hem så började jag jobba. Jobbar 4 dagar i veckan ungefär så jag är ledig från torsdag till söndag. Rätt härligt!
I torsdags när jag kom hem efter jobbet, packade jag ihop det sista innan vi for hit, på campingen i salusand. Här ska vi vara tills på söndag. Rätt mysigt ändå. Vi är ju här med min morbror och hans familj. Så det är nice.
På måndag ska jag inte jobba som jag brukar, utav vara fotbolls ledare. Hahaha.. Åh herre.. Har ju inte spelat på 3 år! Men det är ju inte jag som ska spela, tack och lov. Ska gå bra!
Det var väl det jag hade att säga för stunden. Men som sagt, ska försöka bli bättre på att uppdatera!
 
 

Mallorca.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Det har hänt en del sedan dess, har ex varit till Mallis. Vädret var inte det allra bästa, men det gjorde inte så mkt eftersom det viktigaste var att man fick slappna utav. Inte känna någon stress.
Veckan innan fick jag slita som ett djur för att hinna plugga till de två proven som skulle göras innan jag for.
Men skönt var det när det var gjort! Visar upp bara några bilder nu. Kan visa fler senare.