alvalundvall

Don Ed Hardy♥

Kategori: Vardag

Tjooo!
Här kommer bilder på Don Ed Hardy t-shirten!
Bak;
Fram;
NÖJD!

Dag 30 – Det här saknar jag

Kategori: Vardag

Jah, det är ju samma som 28, så  det skriver jag ingen om! ;)

Dag 29 – Något att minnas

Kategori: Vardag

Dom gånger som jag har suttit i vårt klassrum och skrattat så att jag har hållt på att gå av.
Jag har fått så många nya vänner som jag förut bara tyckt vara ingen alls.
Dom gånger som jag och grabbarna drivit lärarna till vanvett!
Det finns så många andledningar till att älska vår sjuka klass! Eller nu gamla klass..

Dag 28 – Det här saknar jag.

Kategori: Vardag

När jag kunde känna mig älskad på mer än ett sätt.
Att kunna krypa upp i någons famn.
Det är vad jag saknar just precis nu...

Ingen vila, ingen ro!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Igår var jag ju som sagt med My. Det blev tyvärr sista dagen som jag träffar henne. Hon far hem på lördag men jag åker ju imorgon. Så det var lite synd.
Jo, imorgon så far jag nämligen till Umeå med mina brudar för att göra det vi älskar mest, spela fotboll! Men jag ska ju såklart inte spela.
Men att bara vara med på en seger med dom där tjejerna, är en otrolig känsla! Det går inte att förklara!
Cuppen håller på tills på söndag, men jag ska hem på fredags kväll. Då bär det av till Klingre direkt. Ingen vila, ingen ro!
Men det ska bli kul!
Just den här helgen är allt in proppat.
Även Småstadsliv är i parken i stan på lördag. Det skulle jag också vilja se.
Så det lär inte bli någon bloggning i helgen. Jag ska försöka fixa tidsinställda inlägg till er. Men det lär komma en hel del bilder efter!
Idag så är jag hundvakt till farfar och farmors hundvalp. Så det lär inte hända särskilt mycket.

Sömn tack!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Just nu sitter jag här och försöker att vakna till lite, även fast jag har varit vaken halva natten. Dom hgär senaste dagarna har jag knappt sovit något. Men det är nog för att jag håller på att försöka vända tbx dyngnet.
Idag blir det att vara med My. Så nu ska jag ner och få något i kistan!

Länkbyte!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Nu är det dags för ett länkbyte! Det handlar om http://iissantissan.blogg.se/! Tycker att ni absolut ska titta in på hennes blogg!
Hon skriver om det mesta som snurrar runt i en 13 årings huvud. Och har ju en sjuuukt bra smak på kläder ska ni veta! Hoppas att ni kollar!

Förälskad! ♥

Kategori: Vardag

Hejhej!
Det har ju inte blivit någon bloggning i helgen, för att vi har varit på klingre och fixat. Så att jag har legat i vår husvagn och lyssnat på musik.
Innan jag for dit i lördags så följde jag med farfar och farmor till nordmaling och gick på marknaden. Ett par jeans shorts och en Don Ed Hardy tröja följde med hem.
Ni förstår att Don Ed Hardy kläderna är jag förälskad i!
Don Ed Hardy är en gammal tatuerare (stavning) som har släppt böcker och varit i Japan och en massa, och så har Christian Audigier ifrån Frankrike startat "Don Ed Hardy märket" av Hardy's karriär. Grymt snygga kläder iaf! Jag har en kofta, (som tyvärr börjar bli för liten) ett datorfodral och t-shirt. Den nya t-shirten kommer upp så småningom! Här är lite av hans kläder!

Dag 27 – Topp 10 meningar jag använder

Kategori: Vardag

"Varför?"
"Man är som man är när man inte blev som man skulle"
"Det går inte att förklara för dom som inte begrip"
"Det var väll onödigt"
"Jag har ont"
"Jag årkar inte"
"Nice"
"Jag länktar"
"Tänk om..."
"det du inte vet mår du inte dåligt av"


Har ni aldrig slagit tanken på att inte fråga så mycket? Iaf inte om just precis det ämnet..

Kategori: Vardag

Hejhej!
Just nu känner jag mig jätte duktig! Jag har både städat båda hundgårdarna och plockat hjotron med mamma! Inte för att jag var så där jätte effektiv när jag plockade hjortron men... Myggorna och brämsen höll ju på att äta upp mig!
Vid 5 tiden så ska vi fara till min farbror och äta och fiska. Det kommer bli hur kul som helst!
Så nu ska jag reda ut mitt hår efter en sväng in i duschen.
I just den här värmen saknar jag otroligt nog vintern!

Mer bilder efter resan!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Imorse så ringde hon som jag brukar åka med till ridningen och frågade om jag ville rida. Då var klockan halv nio typ, så att jag låg och sov, men nyvaken som jag var beslöt jag mig för att fara. Det var ju så otroligt fint väder också. Vi red ute i skogen och gick lite fram och tbx men roligt var det! Galopp är ju bara bäst alltså! Så det känns att man har ridit tre timmars lång teräng rid tur.
Jag har ju funderat på att sluta nu när jag börjar på hög. Men eftersom att jag inte kan spela fotboll och lär ju inte få komma dit innan skolan börjar, så att jag tror att jag ska fortsätta. Sedan blir det lätt så att om man väl slutar en gång så lär man inte börja igen. Nu vågar man ju göra det mesta också.
Ikväll blir det grillning med familjen. Det blir gött det!
Här får ni mer bilder efter resan!
Japp, det var en del!

Älska sommarlov!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Det här dagarna har det ju varit väldigt dåligt med inlägg, för att jag har varit med My och hittat på lite hyss. iförrgår så sovde vi i ladugården. Det var myyys! Och inatt så sovde vi i husvagnen.
Igår kväll så var vi med med mina tre-männingar elr vad jag ska säga. Vi fiskade och fick upp en hel del fisk. Hälften av alla var ät bara, men vi slängde tbx dom. Efter allt fiske så badade vi i deras tunna. Vi kom hem klockan 10 över 1 typ.
Idag har min moster och hennes familj varit här och vi har varit på badstranden. Där fanns ju såklart EF att vara med. Kul var det!
Ikväll så är det knytkalas i byn, som är en tradition. Då blir det att träffa en massa folk, äta mat med mer trevligheter. Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig inför kvällen.
Så ha en förtsatt bra kväll, för det ska jag ha!



Kommentarer som värmer!

Kategori: Vardag

"hejhej! :D
jag måste ju få säga en sak... din blogg är bäst! jag läser alltid den! :Ddu är söt som socker, precis som din blogg! sluta inte blogga, snälla din blog är bäst! :D"
Mitt svr; Tack så mycket för att du läser! Och faktum är att jag har håfaktist slagit tanken på att sluta blogga. Men jag ska nog fortsätta ett tag till iaf! Hoppas att du fortsätter att läsa!
Kramizz!♥

Sjukt härlig by jag bor i, det ska ni veta!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Igår så blev det badstranden, där jag träffade EF och lite senare LG. Så att dom följde med mig hem. Vi gick ner till våran brygga och fiskade. Jag kastade och EF och LG metade. Vi fick lite små fisk som man alltid får på mete. Men efter att LG hade farit hem så kastade både jag och EF. Då lyckades EF få en Gädda på 3,5kg!? Den var fet som bara den! När jag skulle lyfta i linan, som var spinnad skar jag mig på den eftersom att Gäddan var så tung. Japp, men inte nog med det så for vi ju ut med båten och då så drog vi draget efter båten, och mitt i mitt och EFs samtal så säger hon att hon har napp. Men då efter ett tags vevande så sa hon att hon bara hade fasnat. Vi rodde mot där linan satt och då kände hon att det ryckte till i linan och insåg att det var en fisk. Hon vevade på och när linan var typ 3m ifrån båten så fick vi se aset komma upp till ytan! Den vägde då minst 6kg! Men så slet han av linan och tafsen och drog iväg med draget. Så var det slut på det roliga! Men EF var ju skakis ett bra tag efter!
Senare på kvällen blev det bastu, bad och vattenskidor. Det var bara pappa som åkte och vi badade i vågorna! ;D Mysigt värre!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, om jag får som jag vill så far jag till ladugården där värdens bästa My är. Det var så här, att Mys familj var en "sommarfamilj" hos dom som har ladugården som jag brukar vara i. Också började ju jag vara i ladugården, så att hon som jag brukar vara med i ladugården alltså hon som äger den, LS berättade väldigt mycke om hon. Så fick jag träffa henne och vi kom bra överens direkt! Så det var den lilla historien om jag och My med! ;)
Ha en bra dag, även fast det inte är så bra väder! ;)

Längtar efter något som jag igentligen hatar..

Kategori: Vardag

Hejhej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Vill ni veta varför? Jo, jag har nämligen fått min Ziperall! :D Så att jag har skuttat runt i min Ziperall och varit lycklig! :D Har inte tagit av mig den än, även fast jag fick det i onsdags. Den var ner proppad i postlådan.
Igår så for vi till en camping. Ja, en camping! Inte en crossdepå! Första gången faktist. Pappa har ju alltid sagt att han absolut ALDRIG skulle stå på en camping. Men när några kompisar rignde och frågade om vi skulle följa med, kunde han inte låta bli. Hehe! Det var en liten, mysig camping. Det såg lite små roligt ut när vi stod där med vårat MX24 tält med skriften "Sveriges största crossbusik" överst. Haha!
Idag så har jag varit med LG, det var värkligen jätte länge sedan vi träffades sist. Jag kan värkligen prata om allt med hon! Så min dag blev lyckad!
Här får ni bilder ifrån resan förra veckan och Ziperallen!
Fler bilder kommer imorgon!
Nu säger jag godnatt till folket! ♥

Kärlek till måsar... Eller, ne..?

Kategori: Vardag

Hejhej!
Just nu sitter jag här och vräker i mig choklad, som jag köpte på ålands båten. I natt så har jag bara sovit i 3 timmar, pga mås h-vetet... Jag, Abbe och mina två kusiner har sovit på ön som är i sjönn nedan för vårt hus. Ön har pappa och hans kompisar sovit på när dom var små. Dom hade en hel del djur där. Bla en kanin/hare som dom inte visste om det var en hane eller en hona så att den fick heta Bert-Åsa. Haha, tycker att det är lite små roligt! x) Så det ända som har hörts i natt har varit ett ända mås-skrik... Jag är ju fullständigt förälskad i måsar nu, kan man ju säga. Ne, inte direkt... När vi vaknade och steg upp (klockan 5 på morgonen) grillade vi korv och fiskade lite. Vid 7 tiden så hämtade vi badkläderna och stack på badstranden och badade. Ja, när jag gick där ifrån var jag inte på bra humör ska jag säga. Så min dag/morgon har inte varit den bästa.
Men det jag ser ifram imot idag är att min farbrors flickvän ska hjälpa mig med mina naglar. Dom är absolut inte fina nu. Jag vill bara klippa av dom, men det kan jag ju inte göra!
Igår fick jag nog det finaste sms;et jag nåååågonsin fått! Det stog, "Ett brev från Ziperall International AB är nu inlämnat till posten och på väg till dig. Mvh Posten." Fattar ni hur glad jag blev! :D Jag skuttade runt i hela huset av glädje! :D Men bara det den skulle nog komma inom tre dagar, men jag menar imorgon så har ju dom där tre dagarna gått! Så snart så! Längtar efter den!

Kärlek! ♥

Kategori: Vardag

Hejhej!
 Nu sitter jag här igen. Jag skrev ju inte något igår, kände bara att jag hade absolut inget att skriva om. Vi var på badstranden och badade. Det var underbart i vattnet! Kärlek till det! Idag händer det nog inte så speciellt mycket. Vill bara hem och ta en lååååååååång dusch just nu.
Det är bara 6 dagar tills värdens bästa My Hellsten kommer. Saknar den bruden grymt mycke! Dom två veckorna kommer att bli sommarens bästa! Kärlek till det med! Nepp, ska dra mig härifrån nu. Puss på alla underbara läsare! ♥


Dag 25 – Det bästa som finns

Kategori: Vardag

Det bästa som finns måste ju vara när man får känna sig speciell. När man känna att man värkligen är speciell och älskad. Det är det bästa som finns enligt mig!♥

Roligt! :D

Kategori: Vardag

Hejhej!

Just nu är jag hos farfar och farmor eftersom att mina kusiner är här. Vi kom hem vid 11 tiden igår kväll. Denna resa har varit fantastisk! Vi har varit i gävle på furuvikdjurparken där. Bilder kommer senare. Också har vi varit på ålansfärjan då. Det var också jätte roligt! Allt var roligt! Så, japp. Ikväll så kommer mina andra kusiner hit, så då är vi hela tjocka släckten här! Det var ett bra tag sedan vi var det. Sedan har jag inte så mycket mer att säga. Hoppas att ni får en bra dag, för det ska jag ha! :D


Dag 26 – Topp 10 bloggar jag läser.

Kategori: Vardag

Dag 24 – En hemlighet om bloggen...

Kategori: Vardag

Är att i början när jag startade bloggen fick jag inte. Men jag gjorde det ändå. Då så tänkte jag att det bara jag att ta bort bloggen. Men mamma och pappa var så snäll och lät mig ha kvar bloggen. Så länge skolarbetet kom före. Så vi får se hur mycket bloggande det blir när skolan börjar. Men det är ju långt kvar tills dess! :D

Dag 23 – Saker som får mig att må bra.

Kategori: Vardag

  • När jag får vara med mina vänner.
  • När jag får stå nere vid sjönn själv och bara vara själv i min egna värld.
  • När jag får sjunga.
  • När jag får vara hos farmor.
  • När jag få känna mig älskad.

Dag 21 – En nytagen bild vs en gammal.

Kategori: Vardag

Nytagen, jag tog den i söndags;
VS
Gammal bild, från typ 08;
Det var då inga bekymmer fanns.

Dag 22 – Saker som gör mig förbannad.

Kategori: Vardag

  • Léa komentarer. Det är en sådan sak som gör så att jag tänder till på alla cylindrar!
  • När någon sviker. Jag litar på alla, tills att den sviker.
  • När någon ska bestämma över mig. Det är bara mina föräldrars jobb, ingen annan.
  • När någon lovar saker och inte håller det. Det hände mig bara för några dagar sedan.
  • När jag tappar tålamodet. Jag har inget tålamod! :s

Dag 20 – Mitt rum.

Kategori: Vardag

Mitt rum, ska ni inte behöva se! Huvva! Ni får dag 21 ist lite senare! Hehe, det är för ert eget bästa! ;)

Jag vill, men ändå inte..

Kategori: Vardag

Hejehej!
Jag gjorde ett inlägg i morse men internett dampade så det kom inte ut.
Igår var vi ju till stan. Jackan fanns inte kvar och jag har gett upp mitt hopp om en snygg skinn-jacka i Ö-vik. Eller det finns en, men då måste man betala 3000;- för den. Det tycker jag är lite för mycket, men. Ist så följde ett par vita Converse med mig hem! :D
Idag händer det mycket. Har inte en blekaste aning om vad jag ska göra faktist. Jag bor ju i en väldigt väldigt liten by, med typ 30 pers. Och den som man kan vara med är ju EF, men hon är hos mamma.
Jo, jag måste säga det att på tisdags morgon åker vi på semester. Vars det bär av får ni veta när jag kommer hem. Vi kommer hem på fredag natt. Så just nu håller jag på att fixa en del tidsinställda inlägg till er. Ska fortsätta med det nu.
Ha en fortsatt bra dag, mina fantastiska läsare!♥

Dag 19 – Detta ångrar jag.

Kategori: Vardag

Jag har gjort en del som jag ångrar, misstag. Men man lär sig av alla misstag! Och det har jag gjort..

Fisk *****..

Kategori: Vardag

Hejhej!
 Idag har jag bara varit med min kusin som har kommit upp. Kulkul! Vi har fiskat största delen av dagen, jag har inte fått en enda..  Menmen! Imorgon så blir det stan! Hoppas värkligen att dom har den där jackan hemma.. Dom hade ju den inte hemma förra veckan, men då skulle dom få den dagen där på. Det var ganska surt.. Men imorgon SKA den bli min! :D Har inte så mycket mer att säga. Vi ska nog se klart filmen, sedan kallar sängen.


Dag 18 – När jag blir stor..

Kategori: Vardag

..ska jag kunna vara stolt över min bandom. Det är därför jag ska köra fullt ut!