alvalundvall

Dogs.

Kategori: Foto





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att känna sig svag är okej.

Kategori: Att leva med en muskelsjukdom

Att få läsa om folk som tränar hela tiden på gym osv-och att veta att man inte kan själv-
Att bli frågad nästan varje dag om och när jag kommer kunna spela fotboll igen-när man inte vet någonting.
Att folk kommenterar varför man går konstigt-när man har så ont så att man inte vet om man kommer en meter till
Att halka efter ens vänner när man är ute och går-pga att man får ont.
Att folk kommenterar att man är svag-när man inte kan gör något åt det.
Att se alla kunna springa, hoppa, skutta-när man vet att om man själv skulle göra det så skulle jag ha ont i flera dagar.
Att vilja göra allt för att visa sig stark för att slippa allas blickar-men kan inte gå riktigt.
Att få frågan om man någonsin kommer bli frisk-när man inte vet.
Att folk säger att dom inte orkar eller tycker att det är drygt att vara med på gympan-när jag skulle göra allt för att vara frisk och vara som alla andra.
 

Det är detta som är det jobbiga. Att känna att man inte riktigt passar in i sammhället. Att inte vara som alla andra. Jag tänker bara på att jag ska vara stark. Att det inte gör ngt om någon ser mig svag. Men det gör det. Att känna blickar när man går. Det är inte kul. Jag vet att jag är stark. Men en sak ska ni alla veta. Ni kan inte får inte glömma det. För att vara stark, måste man vara svag. 
Det är okej att gråta. Det är okej att vara frustrerad. Det är okej att vara ledsen.
Att hålla tillbaks tårarna och alla känslorna gör saken tusen gånger värre. Då skjuter man bara på det hela.
Lev idag. Var glad, var ledsen, va så som du känner för. För efter allt det dåliga kommer det något bra, än vad det är!
 
Stay strong.
 

Hungerspelen för fjärde eller tredje gången, bäst.

Kategori: Vardag

Huve verk

Kategori: Vardag

Hejsan!
Vet ni vad? Nu bloggar jag via en dator, helt otroligt. 
Men jag har iaf kommit hem efter en ganska hyffsad dag i skolan. Haft en himla verk som har bara slagit till och kommit på högra sida på pannan, runt ögat. Sedan igår och det släpper verkligen inte. 
Så ikväll är det att ligga här i soffa där jag är nu och bara ta det lugnt. 
Jag kanske borde ta fram min dator och fixa lite bilder, för det var ett tag sedan. 
 
 
 

Höst nu, för jag fryser

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jag skulle skriva ett inlägg igår på datorn men hann inte förrän pappa kom att vi skulle fara och träna. Gick Inge vidare. Jag tror de var att jag var trött och hade väl inte den bästa koncentrations förmågan efter en måndag i skolarbete. Sedan är jag öm i hela kroppen. Nog med att jag har ont i armar och ben, vilket är min vardag numera. Men armbågar osv.
Menmen, idag efter skolan så åker jag till farmor och farfar och sover där.
Idag har jag även bestämt att det är höst och att jag får använda min gosiga halsduk och mina höst skor.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2523836/images/2012/pic_503c67a3ddf2b307f0001900.jpg" class="image">

Instagram @alvalundvall

Kategori: Vardag

Känner att jag vill fara nu. För jag vet att det här är ngt som jag är bra på, ngt jag mår bra av. Att sätta den där tian och känna känslan av ett lyckat skott. Underbart!

Kategori: Vardag

Har insett att jag har en fruktansvärt dålig vecka. Men nu ska jag iaf på mina fotbolls tjejers match och får ännu mer frisk längtan. Aja, hoppas på vinst!

iDiwa.se

Kategori: Vardag

Hejsan!
Iaf jag funkar så att nästan det bästa med att ha en mobil är ju skalen!
Att kunna göra sin mobil personlig är ju det bästa. En jätte bra sida är ju idiwa.se!
Där finns det skal till iPhones, iPads, Samsung och Sony Ericsson. Ständigt nya skal och frakten ligger på endast 19 kronor.
Hel värt att kolla in där. Kolla in dessa snyggingar!
 
 
 
 

Sämsta dagen.

Kategori: Vardag

Hejsan.
Ska bara säga att jag haft en skit dag. Började med att den nyvaknade Alva med det hemska morgon humöret gick rakt in i trappan och sopade in huvudet rakt in i trappan. Sedan så fick jag i princip mina lungor punkterade, svårt att andas osv. Efter det så fanns ingen koncentrations förmåga över huvudtaget. Ville bara hem.
När jag väl kom hem och klev av bussen så gick det typ 10 sekunder tills det började stört regna.
När jag sedan kom in så funkade inte fb på datorn, med det gick att återgälda ganska smidigt, men ändå. Så har min oturs dag varit. Så nu ska jag försöka sova bort denna skit dag. Hejdå.

Ge mig?

Kategori: Vardag

Hejsan!
Ja, idag har det ju varit skola. Jag gick tills klockan slog halv tolv då mamma kom och hämtade mig. Vi gick på stan, fikade, hade kvalitetstid innan klockan slog två. För då skulle jag till kuratorn på sjukhuset igen.
Jag ville inte alls fara dit, men jag var illa tvungen. Det blev inte så länge vi var där, jag hade inte så mycket att säga, ingen annan heller så. Jag stör mig bara på att vara där..
När jag kom hem så åt vi och abbe och mamma for på hans träning. Så då tog jag med mig min fina gitarr ner till bryggan och spelade. Det är så himlarns mys att sitta där nere! 
Har drömt mig bort och kollat på fina hoodisar på junkyard. Bara det att jag inte har några pengar eftersom att jag precis köpt en iPhone. Men endå.. Blev kär i denna snygging!
 

Strömsund -12, Statin Mid Sweden Cup

Kategori: Crossbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skola..

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag i bussen på väg till skolan. Ärligt så tycker jag bra att det känns drygt. Typ två veckor efter skolan hade slutat kändes det som att jag bara ville tbx. Men nu vill jag inte de! Jag vill ha lov!
Iaf så kom vi hem vid sju igår och då satt jag bara och tok fixade bilder till en som skulle ha dom under kvällen. Ska fortsätta med fler bilder ikv. Dom blev faktiskt riktigt grymma! Så länkar att visa dom för er. Men nu ska jag fortsätta denna dag som inte börjat bra, hörs!

@ Strömsund mk

Kategori: Vardag

Hejsan!
Det har varit ganska fint väder här i Strömsund idag och jag har fått till en del bra bilder! Inlägget med bilder hann jag inte med. Så dom kommer upp någon annan dag. Vågar inte lova nu när jag inser att vi börjar skolan på måndag. Så jag ska göra mitt bästa för att hålla bloggningen med bilder.
Ha en fin lördag kväll! Puss!

Insperationsblogg 2

Kategori: Vardag

Det blir Moas blogg!
Moa skriver om hennes mode intresse där man får sjukt mycket insperation!
Ibland så sitter man och läser och kollar och säger till sig själv en såndär måste jag ju köpa eller det där måste jag prova. Man känner att man vill förnya garderoben hela tiden verkligen! Tycker att ni borde kolla, speciellt video inläggen!
 

Försten vinner!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jo, igår så var jag med mina brudar som gör mig så glad. Det skulle komma upp ett inlägg igår men det ville inte som jag så. Vi åt glass, kollade fotboll, grillade och hade det allmänt bra! Idag så var tanken att jag skulle träna med Anna, men det blev inte så. Ska fundera med pappa om han kan följa mig ist. Och så ska jag fixa en del med bilder, ofc. 
Vi åker till Strömsund imorgon på tävling, så det lär nog bara vara mobil inlägg om det kommer upp ngt. Ska fixa nå tidsinställt med.Ska göra ett bild inlägg iaf. Men med vad för bilder? Den första som kommenterar och skriver om dom vill ha natur eller sista utav myggjakten? Försten vinner!
 
 
Gamm bild.Fösten vinner

Just nu med mina fina

Kategori:

Bara om sommaren kunde vara längre

Kategori: Foto

 
 
 
 
 
 

Fin dag

Kategori:

Hejsan!
Jag är just nu med Isabelle och vi väntar på att Ebba ska komma. Blir en Himlarns bra dag tycker jag! Får se om jag kan fixa något bild inlägg när jag kommer hem. Vi ser väl. Ville bara säga de, puss!

Så sant

Kategori:

Smärta..

Kategori: Vardag

Hej!
Jag for ju som sagt och red. Men jag fick så sjukt ont. Kunde knappt sitta kvar i sadeln. Så nu vet jag att jag inte kan fortsätta rida. Känns ganska surt.. Speciellt när vi ska börja rida mer terräng, hoppning och allt annat jag älskar med ridning..
Men jag ska skjuta en gång i veckan ist. Satsar fullt ut på skyttet nu! Har även kommit på det att jag kan gå natur på skytte-gym. Och sedan bli vetrinär, skulle vara as ballt ju! Ska nämligen på ett läger i Ström på skyttegymnasiet vecka nio. Taggar som bara den!
Ville bara uppdatera och säga att det inte blev någon sväng till Isabelle. Vi tar det imorgon ist.
Blir tidig kväll ikväll. Har ont i hela kroppen och har en huvudverk som inte är kul heller.
Så gonatt mina fina läsare.
 

Insperations blogg, 1

Kategori: Vardag

Första insperations bloggen jag läset är Amandas.
Hennes texter är helt underbara! Hon skriver på ett helt annat sett än alla andra. 
Dom flesa bloggarna skriver typ; Jag for dit och dit och vi gjorde de och de och hade kul. Nu ska jag göra blablabla..

Men hon skriver så anorlunda, så fin bara. Som den här inlägget. 
Allt se ochy verkar så fint bara, man blir bara glad av att läsa!
 

Fina vänner

Kategori: Vardag

Hejsan!
Igår kväll var jag och tränade. Det gick faktist super bra! Är så nöjd! Nu längtar jag till alla tävlingar börjar. Taggar som tusan! Det är såklart luftgevär som jag snackar om, om det var någon som inte förstod! ;)
Idag är planerna att jag ska rida om någon timme med min fina vän Sanna. Ska bli så skönt att få komma ut och rida! Men jag vet inte hur jag ska göra med ridningen nu när den börjar. Vi får se.
Sedan så tänkte jag fara hem, äta lite och sedan iväg med Isabelle på något äventyr. Blir jätte fint tycker jag!
Tänkte berätta om varifrån jag får insperation till, bloggning, kläder, livet och lite allt möjligt. Ska fixa några inlägg om det. Och hur jag gjorde och hur det blev med pärlorna på mina Happyplugs. 
Nu är det värkligen full fart på bloggen! Vad tycker ni om detta? Vi får se hur länge all min blogg energi håller, kan kanske bli lite svårare när skolan börjar, men då har jag ju mobilen. 
Aja, ska avrunde detta inlägg nu. Håll utkik, för första insperation inlägget kommer snart ut!
 
 

Regn bilder

Kategori: Foto

Hejsan!
Efter en sömnlös natt har jag suttit och spela gitarr och hållt på med foto saker. Läst ur min nya DigitalFoto som förövrigt är värdens bästa foto tidning om det är ngn som funderar på vilken av alla foto tidningar man ska köpa. Den är verligen super! Förklarar mkt, en stor insterations källa. 
Läste även om ett filter som heter polarisationsfilter som lät väldigt intressant. Det skulle minska reflektioner och göra himlar mer djupare.
Är det någon som hört talas om det? Kanske blir nästa medlem i min foto väska. Vem vet?
Det som står på mitt schema idag är att skjuta efter middagen. bara det. Tänkte fara och träffa lite folk men så blev det inte. Blir någon annan dag. 
Visar lite svartvita regnbilder. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 

ÖMK-Träning 8/8 -12

Kategori: Crossbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig kväll!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Jag tror att jag försökt få upp två eller tre inlägg via mobilen men misslyckats. Mitt internet gillar verkligen inte mina mobil bilder... 
Igår så jobbade jag och efter så mötte jag upp isabelle. Vi var hemma hos mig ett tag och sedan mötte vi upp Lite folk och så. Vi for runt lite överallt och hade det awesome! Så härligt att vara med folk som inte bryr sig om vad någon tyck och är konstant ärliga! 
Sedan när alla hade farit så myste jag och Isabelle bara. Tände ljus, prata girls talk, hade det bra!
Idag så händer... INGET! Mamma och pappa är borta och vi får inte fara någonstans och ingen får komma. Så jag ska mest troligt spendera dagen med min gitarr i armarna. Har nämligen en cover på G! Får se om den kommer upp, vad tycker ni? ;)
 
 
Arkivet är inaktiverat och internet hänger sig, resulterar utan bilder.

Kategori:

Hejsan!
Idag ska jag gå runt och ta det lugnt i ziperallen, kolla på det nya awkward avsnittet. Sedan på eftermiddagen så ska jag jobba. Vi får se om jag stannar där över natten och jobbar på morgonen med, vi får se.
Igår gjorde jag det där med pärlorna och det blev rätt så bra! Vet inte om bilderna kommer upp eftersom att jag bloggar via mobilen, kommentera om ni ser eller inte.
På tal om mobilen har jag ju fått hem mitt skal med! Blev ganska bra, texten skulle bara varit vit ist men.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2523836/images/2012/pic_5024dad0ddf2b34d92000001.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2523836/images/2012/pic_5024dad0ddf2b34d92000001.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2523836/images/2012/pic_5024e49ae087c3139f000010.jpg" class="image">

Mitt kvälls nöje blir detta!

Kategori:

Äntligen!

Kategori:

Hejsan!
Vad dom exakt sa igår går jag inte ut med i bloggen. Kan bara säga att att vi ska vänta i en-två månader på något prov och sedan utgå ifrån det.
Nu är vi påväg till min moster. Träffa våra små kusiner. Innan vi åker hem så ska vi in till stan och handla lite.
Sedan ska jag äntligen fara till skyttehallen och skjuta! Så himlarns kul! Verkligen längtat! Det här skytte säsongen kommer bli grym. Norrlands mästerskap och nationella sm! Så grymt!
Så ska min dag se ut. Juppjupp!

Önska mig lycka till!

Kategori:

Hejsan alla fina!
Nu är jag i ume och far runt på lite allt möjligt med pappa innan vi ska på sjukhuset här i ume och träffa läkaren. Vi har ingen aning om vad dom kommer att säga och jag vet inte vad jag hoppas på.
Bästa skulle vara att dom sa att dom bara skulle göra några behandlingar så skulle jag bli frisk. Men jag vet att det inte kommer hända. Just nu tar jag minut för minut och försöker komma ihåg att andas. Kunde inte sova så jätte bra inatt heller.
Men kommer uppdatera ikväll. Puss! Önska mig lycka till!

Bild från min instagram; alvalundvall

Instagram; alvalundvall

Kategori:

Hej! Nu har jag kommit till farmor och farfar efter jobb. Tänkte inte säga så mycket mer än att jag tycker ni kan följa mig på instagram där jag heter 'alvalundvall'. Där kommer det upp bilder. Kommer nog bli mer bilder här iom att jag kan blogga igenom mobilen. Ikväll händer inte mycket, bara mysa! Ha en fin lördag allesammans!

Min lördag

Kategori:

Hejsan! Nu sitter jag i bilen påväg till Gideå för att testa hundarna på björn. Sedan blir det hem och byta om för att jobba och sedan till farmor och farfar. Juppjupp! Kan även meddela att jag bloggar igenom min nya efterlängtade iPhone! Underbart! Så blir min dag, får se om det kmr upp ngt mer här idag. Men jag får väl hälsa alla en bra lördag! Puss!

Att inte veta någonting

Kategori:

Hejsan.
Jag vet att bloggen är väldigt seg just nu. Andledningen; jag är seg.
Just nu så är det med allt numera. Men man kan inte vara på topp alltid. Jag vet att jag kommer igen, starkare än någonsin och ha samma inställning. Men jag måste göra viktiga val i livet nu. Det kommer att ta på. Jag vet det, för det gör redan det. Jag har inte träffat mina allra finaste vänner som betyder allt för mig sedan skolan slutade. Det är dom som ger mig mitt stöd som gör att jag fortsätter. 
Sedan framför allt, på onsdag till veckan så ska jag fara till Ume och prata med läkaren där.Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta.
Jag var och tog prover för ngn vecka sedan och då sa dom att dom skulle till sthm. Men om dom menade att det var någon läkare där nere som skulle kolla på dom elr och det bara skulle analyseras där, vet jag inte. Av någon andledning gör det mig oroväckande. Jag vet inte vad jag vill att läkarna ska säga. Helst skulle jag vilja att dom sa att det bara skulle gå över om någon vecka så jag kan leva ett normalt och friskt liv, men det vet jag ju att dom inte kommer. Jag vet att detta är något jag kommer att ha resten utav mitt liv. Just därför känns det så ovärt att fortsätta med alla sjukhusbesök, prat hit och dit. Men jag måste. För att få ett slut. Även där vet jag inte om jag vill ha ett slut. 
Genom att börja spekulera fram igen och ställa en massa frågor till mig själv om framtiden gör mig bara på sämre humör det med.
Vet ingenting. Sedan känslan av att jag totalt gjort bort mig och förstört vänskap med en person gör inte saken bättre. Eller att det knakar mellan en annan och min relation. Ingenting går min väg just nu. 
Men det jag behöver är tid. Tid så jag kan rensa tankar. Och, framför allt, mina vänner.
 
Jag var bara tvungen att skriva detta inlägg. Man kan inte vara på topp hela tiden. Det kommer svackor, just nu är jag i en. Men jag vet en sak, bara att jag har tappat greppet om den just nu; I was born to fight.
 
 
 

Gissar på att jag pratade för mkt och tänkte för lite.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Sitter och kollar på tv. Har jobbat både ikv igår så har inte haft tid.
Vårt internet är verkligen sämst, det är så trögt att det tar typ flera minuter för att sidorna ska ladda klart. visar en bild som min bror har redigerat, elr fixat lite själv kan man väl säga. Jag har gjort det mesta men, sött!