alvalundvall

Kom ihåg

Kategori: Vardag

Hejhej! Vill bara påminna om att kommentera inlägget nedan om era åsikter angående bilderna. Hur dom skulle blivit bättre, vem som är din favorit, vad som helst! Låt tankarna flöda! Idag har varit en riktig super dag! Varit allmänt glad ba! Efter skolan så for jag hit, till farmor och farfar. Vi har hunnit äta sedan så har jag hållit på med svenskan. Känner att provet kommer gå åt helvette... Menmen.. Är man dålig så är man! ;) Nu börjar hockeyn, tyckte att träna på svenskan var lite viktigare. Ne, nu börjare! Puss på er PussDujtor!

Jag kan ladda upp bilder igen! :D

Kategori: Foto

















Räcker för idag. Ridningen gick bra och skolan var helt okej. Känner mig lite hjälplös bara... Men imorgon så åker jag till farmor och tränar svenska och sover där. Bloggar mer då. Vad tycker ni om bilderna? Tar imot kritik!

I remember you said

Kategori: Vardag

Hejhej! Kvällen igår var väl helt okej, vann gjorde dom iaf! Efter hockeyn så for vi på hemmakväll och köpte godis, så nu på morgonen har jag tjockat massa godis och kollat på Glee. Min dag kommer se ut så att fara till skytte hallen och träna lite, plugga svenska, läsa gevärskyttekortet och förmodligen gitarr spelande. Men jag ska nog också göra lite nytta.. Gå ut med hundara tex... Hoppas ni får en fin sönag!

I know the best medicine, MUSIC!

Kategori: Vardag

Hejsan, nu är jag hemma på mitt kalla, dystra rum, Vi ska ju på hockeyn ikv och jag är, helt ärligt, jätte äcklig just nu efter gårkvällens/nattens bravader. Ska hoppa in i duschen och sedan, om jag får tid över fylla mitt rum med gitarr spelande. Har sjukt ont i magen och att proppa i sig godis bara för att det är gott är väl inte den bästa medicinen heller. Men har ni några bra musik tips så KOMMENTERA, uppskattar varje tips! Har en fin lördags kväll önskar jag er, alla fina läsare!

Fina farmor och farfar!

Kategori: Vardag

Hejhej! Igår kväll så satt vi och spelade monopol och ba myste. Sedan så vaknade jag vid tjugo i fem och fös och tog på mig alla kläder och täcken jag kunde hitta. Så pappa eldade som bara den så då vaknade jag efter ett tag och var full av svett. Ja, det har ju varit den äckligaste natten jag varit med om. Efter att vi hade ätit frukost så gick jag och fotade. Fick riktigt fina bilder! Nu sitter vi och har ätit våfflor hos farmor och farfar. Nu ska jag ta och vara social och dricka kaffe. Bloggar när jag kommer hem. Puss hej!

Bra humör, är en bra dag!

Kategori: Vardag

Hejhej! Igår for jag ju som sagt till Ebba, verkligen mys! Pratade, skrattade, funderade och lite sånt. Idag så var både NO;n och matten inställd så att vi slutade vid ett. Alltså två timmar tills bussen går, och jag kan ju inte direkt gå hem för det är ju typ fyra mil. Alla hade ju typ fare ifrån också. Rasmus skulle göra något film och köra någon skoter också så han kunde man ju inte heller va med. Aja, ikväll så ska vi köra skoter och fara till jakt stugan och sova där. Mys, kvalitets tid med familjen! Imorgon så ska jag på hockeyn och ska försöka få med mig min fina pojke hur det nu går. Nu ska här plinkas gitarr och sjunga tills rösten spricker! :D

Det jag behöver

Kategori: Vardag

Hejhej! Tänker inte säga något om blogg.se för det är fortfarande likadant. Kvällen hor farmor och farfar igår blev mys, som förväntat. Dagen har varit ganska bra, tror jag väl. När jag kom hem så åt jag, läste på gäversskyttekortet och for sedan iväg på skytte. Gick väl ganska bra, sköt nio tavlor var av en var under trettio. Jagg blir faktist bättre och bättre för varje gång! Tog både broms och silver märket idag. Imorgon åker jag till Ebba, så blir väl dåligt med bloggning antar jag. Ska bli kuuul! Nepp, i sängen nu! Puss på er PussDujtor! :D

Fint av fina flickor

Kategori: Vardag

Hejhej! Är hos farmor och farfar nu och ser på slalom. Dagen har varit seg. Haft ont i huve och varit trött. Men höjdpunkten var ju garanterat musiken! Läraren började kolla så alla var där och sånt också sa hon att vi skulle ställa oss upp, och jag tänkte ju att det var någon lek elr så. Alla ställde sig upp och så sa hon till mig att jag skulle sitta ner, det gjorde jag ju och så börja alla sjunga "ja må hon leva, ja må hon leva... Osv" ba de var ju en chock! Men när dom hade sjungit klart så fick jag ett paket som det var ett presentkort i. Jätte gulligt! Det fick jag av mina fyra närmaste, finaste flickor! Blev så glad! Ikv så är det kvalitets tid med farmor som gäller. Imorgon så är det skytte, dvs ingen bloggning. Men jag ska försöka, men förvänta er inget. Puss hej på er fina läsare!

kan fortfarande inte ladda upp bilder...

Kategori: Vardag

Hejhej! Har haft en helt underbar födelsedag! I morse så väcktes jag av sång och packet. Då fick jag modo byxor och en gitarr! :D Det fick jag av mamma och pappa. Så jag har spelat gitarr och städat huset tills middagen. Efter det började det komma folk. Har fått nit-amband, belock, 500 kronor och en sådan här bricka eller vad jag ska säga som man kan ställa dtorn på så att den inte överhettas. Jätte nöjd! Så nu tror jag att jag ska gå ner och vara lite mer social! Pusshej!

Damp blogg.se

Kategori: Vardag

Hejhej! Ska säga att skoldagen igår var en av dom drygaste jag varit med om. Hela veckan har varit det, så det är otroligt skönt med helg nu! Efter skolan så for vi på hockey kväll inne i byn. Men jag frös så mycke att jag for hem efter andra perioden. Tyckte att det inte fanns någon vits att vara vaken så jag började att gå till sängs ganska tidigt. Men jag hann inte lägga mig fören pappa kom hem och han som skulle hjälpa mig med sims 3 kom hem. Det gick ju inte förra gången och det gick inte den här gången heller. Men nu så ska vi fixa windows 7, för då försvinner allt gammalt skit som finns på datorn, för det gick inte då heller. Men jag måste ju spara över allt jag ska ha kvar på hårddisken. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mamma ligger och sover och pappa och några fler skulle röja skoterleden. Blir väl att tagga inför morgondagen ist! För imorgon fyller faktist en viss Alva Lundvall år! Hoppas bara på att jag får en gitarr. Gitarren jag spelar på nu är typ 20 år, lacken är uppsprucken, har en stor spricka i trät och går inte att stämma. 14 blir man ju då.. Hoppas på att det blir bra mycke bättre en vad tretton har varit. Ärr som sitter hårt går inte att få bort lika lätt... Menmen, ser att det blev ganska långt och inga bilder kan ni få heller för blogg.se dampar fortfarande.. Ne, ska slänga mig framför tvn nu och inte göra ett skit! Hare!

Du kan läsa men tycker du ska träna på att göra det med inlevelse

Kategori: Vardag

Hejhej! Blogg.se dampar ser jag nu... Menmen.. Idag har vi varit till stan med skolan. Vi var på bibloteket, museét (hur det nu stavas) sedan åt vi på subway. Efter det så gick jag och Ebba runt och kollade lite så stan och sedan upp på nola och kollade på teatern "Dömd" som esteterna hade gjort. Dom var riktigt duktiga! Man blir ju lite sugen på att gå estet, men det är ju svårt att få jobb efter, är nog mest ett dröm yrke. Min kväll kommer nog spenderas vi gitarren eller med skyttelicensboken. Man måste nämligen ta skyttelicens för att kunna tävla. Kommer bli väldigt spännande när jag ska börja tävla igen, hoppas bara på att det går vägen. Sedan så ska mitt Sims 3 installeras ikv! AWESOME! :D Det är nämligen något som jag har längtat efter vääääldigt länge. Jo, jag ska försöka fixa nästa månad inom kort så ni vet. Ska gå och ta mig en kopp kaffe nu! Hejhopp!

Just to start all over again

Kategori: Vardag

Hejhej! Klaga inte, har verkligen inte årkat blogga. Tänker inte skrivba så långt nu heller. Helgen har varit lång, inte som planerad och ganka kul. Har varit med Elin både på lördagen och söndagen. Vi har nördat och bara pratat. Idag så har det ju varit skola (fick träffa min saknade pojke som jag inte träffat på år och dar) när jag kom hem så for jag på ridning. Så har min dag sett ut. Jo, har myst lite med min pluttelilla kusin också. Fast han börjar på att vara ganska stor nu. Fort gåre och snart kommer det två till! Menmne, sa att det inte skulle bli så långt men aja. Ska sova nu så jag kan ta mig upp imorgon.

Här gillar vi iPad!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Nu är det bloggning i farfars iPad igen, så inget långt inlägg. Kan ju inte fixa till texten här heller, så klaga inte! Dagen har varit dryg som bara den. Mycke skrik, tjafs och gäspar. Har varit jätte trött eftersom att när vi sover hos farmor och farfar så måste vi kliva upp klockan 6. I natt ska vi sova här med. Nu sitter vi och ser på hockeyn. 1-2 till Modo. Stör mig lite på att kommentatorn säger att spelarna "spelar tennis"... Hallå det är väl hockey? Men jag tror att han menar att dom ska ta returerna. Det var tänkt att mina fina flickor och jag skulle sova hos Ebba imorgon men hon hade träning. Lite synd för det hade varit jätte kul, men det får bli någon annan helg. Ser nu att det blev ganska långt ändå. Jag skriver om skyttet när jag får tillgång till en dator. Här får ni två fina bilder på syskonen Lundvall. Alltid lika snygga! Eller..?
Haha, nu ska det spelas lite iPad Sims! Det gillar vi!

iPad!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Nu sitter jag med farfars IPad och skriver.
As nice!
vi ska snart fara hem och kliva på bussen.
duktig som jag är så glömde jag mina idrotts kläder (a)
Skriver om skyttet när jag kommer hem.
På vägen hem ifrån skyttet så fick jag ett samtal ifrån Spanien!
Idag så är det fyra dagar kvar innan jag får träffa honom.

Tänkte så ni vet

Kategori: Vardag

Hejhej!
Årkar inte blogga idag, iaf inte nu.
Skriver kanske ikv när jag kommer till farmor och farfar.
Ska iaf snart och skjuta.
Tänkte så ni vet..

När man äntligen kommit upp ur den hämska gropen, kommer du tbx med en punch in the face...

Kategori: Vardag

Hejhej!
Skolan var ganska lugn faktist.
Inställd musik vare, gillas och ogillas!
Men jag får ju enskild musik imorgon ist.
Imorgon är det vänner möte med, så jag missar mentorn.
Om jag har lite tur kanske jag missar av tyskan med.
Haha, jätte kul för er att läsa, jag vet! ;)
I övrigt idag så har jag lyssnat på musik, mublerat om och bara tagit det lugnt.
Har inte mått så vidare idag.
Har frysit och haft ont i huvudet.
Sedan så har det blivit sämre på lite annat sätt med..
Känner att jag vill att pojken som gör mig glad, på bra humör, känna mig speciell kommer hem nu..
Skolan är bara tom och tråkig utan honom...
Tur iaf att jag har superduper fina vänner som man kan skratta och lé med!
Men inte riktigt på samma sätt, vill ha hem han nu!
6 dagar kvar...
Nu ska jag fixa lite 2011 inlägg tills imorgon och skicka iväg några bilder till min moster.
Blir nog det sista jag gör ikv, sömn är det jag behöver...

Mitt Feburari 2011

Kategori: Foto

Fick mera vänner som jag är otroligt glad över att ha fått träffat!
Vänner som är guld värda!
Var otroligt mycket i fjälls med familjen, mer eller mindere varje helg.
Körde mycket skoter, fotade inte så jätte mycket men.

Ridning

Kategori: Vardag

Hej!
Första dagen i skolan efter lovet är nu avverkad.
Måndagar är ju chill som vanligt.
Nu snart så ska jag fara på ridningen.
Vet inte riktigt vad vi ska göra men.
Nå blire väl bli!
Ville ba uppdatera lite! ;)

Blå jeans i mitt hjärta ju!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Det blev innebandyn idag.
Dom hade en match på morgon, som dom förlora på och en vid fyra tiden som dom vann.
Mellan matcherna så åt vi och så gick jag och mamma på stan.
Blev ett par blåa stuprörs jeans.
As nujs! Pratade om att jag villle ha sånna igår och så fanns dom på Cubus, så det var ju bara och köpa de!
Tänkte ha dom imorgon.
Nu sitter vi och kollar på"Hur många lingon finns det i värden?".
Tycker att det värkar som en super film!
Har inte sett så mycket av den.
Fick ett sms om att rida mitt i dagen också, men då var vi redan i stan. ;/
Skulle varit as kul, men det var ju lite för sent då.
Men jag ska ju rida imorgon ist.
Ja, imorgon blir det ju vardag igen!
Ganska skönt att det blir vardag ändå!

Mitt januari 2011

Kategori: Vardag

Jag fotade väldigt mycke i januari. Var överlycklig för att jag hade fått/köpt den kamera som jag ville ha.
Fyllde tretton, hämtade lilla fox och undrade mest om hur livet skulle bli.
Längtade bara efter att något bra skulle hända.

Baksmällan 2

Kategori: Vardag

Hejhej!
Dagen har varit ganska bra.
Efter att vi vaknat, ätit fukost och drukigt lite kaffe så gick jag och mamma ut med hundarna.
Det var ju så himla fint väder så.
Tog också lite bilder.
Senare for vi på hockeyn, trevligt att träffa lite människor tyck ja!
Efter det for vi till sporthallen och kolla på Abbes innebandy.
Så har min dag varit!
Jag vet inte hur det kommer bli med bloggning imorgon.
För jag vet inte riktigt hur det kommer bli imorgon.
Jag vill till björna och vara med Emelie,
men både mamma och pappa ska till stan för Abbe ska ju spela innebandy.
Vi ser väl.
Nu ska jag gå och kolla på Baksmällan 2 med mamma och pappa.
Hejhopp!

News hörrni!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Skit dålig uppdatering, jag vet.
Jag har ju åkt bil hela dagen och nu är jag äntligen hemma!
Jag vet inte riktigt vad sjag ska skriva om, för det har ju inte riktigt hänt något märkvädigt idag.
Så då kan jag ju komma med en liten nyhet sådär,
att jag har tänkt mig att göra en liten sammanfattning om mitt 2011.
Mitt 2011 har gått i riktiga vågor..
Har varit det bästa och det sämsta..
Dess värre så tror jag att det har varit till det sämre hållet..
Imorgon blir det nog ingen bloggning, men jag ska fixa lite tidsinställt,
så det inte blir så tomt tänkte jag.

Dumma Glee...

Kategori: Vardag

Hejhej!
Det blev den där skoter turen till affärn, men vi for till hotellet också.
När vi kom hem så städade vi lite, åker ju hem imorgon.
Vid 18 gick vi till granen och år sedan hem och kollade på hockeyn.
Såg inte så jätte mycket av tredje perioden, för jag pratade med min allra-mest-bästa-undebaraste-pojke.
Saknar honom så jag vet inte ens vad jag ska göra...
Menmen..
Fick en lite chock när jag kom hem.
Nitro hade nämligen ätit upp alla godisarna...
Sur Alva här...
Sedan så kollade jag på sista avsnittet av Glee.
Sista scenen dom visade så pussades dom..
Tycker det borde vara förbjudet.
Dom kan ju iaf varna känsliga tittare så man vet när man ska titta bort,
för dom som sitter ensammen och kollar...
Trösta mig med att lyssna på denna braiga låt som får en på iaf lite bättre humör.
Nepp, ska gå och kolla på småkronorna nu.
Hejhopp...

Test

Kategori: Vardag

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Förmodligen så sprang jag runt och gjorde små hyffs med Abbe som precis hade fyllt ett år.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Då gick jag mest runt och undrade på vad som skulle ske här näst. Det var ganska mycke händelser omkring mig då. Händelser som jag fortfarande går runt och tänker på...

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Adele-Someone like you, Adele-Rolling in the deep, Flera Pink låtar, Ulrik Munther- En vanlig dag, Regina spektor- The call
5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Köpa objektiv i massor, tillbehör till kameran, en Nikon d7000, åka till Tokyo, New York, Thailand och massa andra häftiga städer, ge mina närmaste en stor del utav pengarna... Ne, sluta drömma dig bort nu!

6) FEM DÅLIGA VANOR
Jag biter faktist inte på naglarna! Men jag biter på mina nagelband ist, det är därimot en dålig vana. Att ha för höga krav på sig själv. Elr är de ens en dålig vana? Aja... Kommer inte på något mer ;p
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA/VARA:
Fota, vara hos farmor och farfar, vara i ladugården, vara med mina fina vänner och vara med mitt hjärta

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Väst. Haha, så jäkla fult! x)
9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Mobil, kameran, mitt 70-300, girarr (även fast den inte låter så bra men), Glee-boxen
JAG UTMANAR DESSA:

Sally Tjernström och My Hellsten

Skotran i mitt ♥

Kategori: Foto

Hej!
Har precis klivit upp och har druckit en kopp kaffe.
Jag vet inte riktigt var vi ska göra idag.
Jag vet iaf att vi ska ta skotran på affärn och tanka.
Men jag har tänkt mig att köpa lösviktsgodis.
Aaaah, så gott! Har ju inte ätit det på två och en halv månad.
Har hört att det är strömmavbrott hemma men inte här! :D
En favvorit bild ba

Även rosten faller till sist

Kategori: Foto

Hej!
Har idag inte gjort mer än att vara ute och byggt snökoja med kusinen.
Haha, han ba peka och sa "gjäv en stoj gjop däj" och pekade med handen mot snöhögen.
Ganska söt pojke det där!
Han snappar upp en del också.
Igår sprang han runt och skek jävla motorcykel.
Sedan när dom skulle gå upp till vår stuga sa han jävla kalla händer och skakade på dom.
Hahaha, jag vet att man inte ska skratta när små barn gör fel men jag kan bara inte sluta skratta!
Sitter och skrattar här för mig själv nu också!
Nu sitter vi och kollar på Voice Sverige.
Faktist ganska bra!
Snart så ska vi gå ner till mormor och morfars stuga och spela med andra ord.
Typiskt "fjälls spel".

Min nyårsafton

Kategori: Foto

Kvällen började med att vi åt en super god förrätt som mormor och morfar hade gjort.
Sedan varmrätt som pappa och min farbror hade fixat. Älska den där såsen!
Sist men inte mins efterrätten, den hade också mormor och forfar fixat.
Vid tolvslaget så tände vi sånahära, vet inte riktigt vad dom heter men.
Ganska fina är dom. När alla följer dom med blicken när dom bara far längre och längre upp mot skyn.
Och vi kollade ju självklart på alla raketer som small och blev till så fina mönster i olika slag.
Ja, det var lite av min nyårsafton!
Slänger int en lite små gullig bild på min kusin som satt och väntade på att vi skulle få börja äta av förrätten.


Inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt men det skälvde när du rörde vid mig

Kategori: Foto

Hejhej!
Idag har jag typ bara degat i soffan.
Skulle ju köra skoter idag men pappa for ut med dom andra och när han kom hem igen var det för mörkt.
Så vi kör imorgon ist.
I övrigt så har jag varit ute och busat i snnön med Ludvig.
Sedan gick vi in och sedan ut igen för att äta fläskfilé och klyft potatis som gjordes på murikan.
Gött!
Så har min dag sett ut i princip.
Nepp, hopp in i duschen nu!

Mina ben lever i sin egna värld

Kategori: Foto

Hej!
Går kvällen blev som tänkt.
Faktist dn lugnaste nyår jag varit med om!
Men tre styckna ammar eller är gravida.
Idag så har vi varit i backen, första gången för i år.
Det var riktigt härligt i backen!
En och en halv decimeter puder med ett perfect underlag uner pudret.
När vi åkte upp i liften kände jag redan då att jag skakade lite,
men jag tänkte bara det att det brukar jag ju göra ibland så jag struntade i det.
Men när jag kom det och skulle upp i liften igen kollade jag ner på benen och såg hur dom bara hur dom skakade.
Så det blev lite vila sedan ut igen en stund, sedan in.. osv
Så jag vet inte riktigt hur mycket åkning det blir för mig iår...
Jag är så less på mina ben!
När man sitter inne och vilar och kollar ut och ser att det är 80 åringar som åker.
Varför kan dom åka och inte jag?
Varför kan inte jag få springa hur långt jag vill?
Varför kan inte jag få vara precis som alla andra?
Jag vill ha behandling nununununununu!
Jag vill kunna gå i en trapp igen utan att få ont...
Efter att jag kom hem så han jag suttit och degat i soffan, varit social med min fina släkt och varit barnvakt.
Resten utav kvällen blir lugn.
Tagga för skoterkörning imorgon ist!
Blev lite långt men ;)