alvalundvall

Vår bilder

Kategori: Foto

Hej!
Bilderna som jag la upp är oredigerade, bara så ni vet.
Igår så var jag hos läkaren, prratade om läget. Fick mer verktabletter. Sedan så ska min läkare få tag i läkarn umeå. Sedan så får vi se vad som händer. Imorse var jag och tog nya prover också. Det är ju ganska stor skillnad. För ett år sedan så kunde jag iaf vara med lite på träningarna, men nu kan jag inte ens springa 10 meter utan att få ont.
Men ikväll är det sogrligt nog sista skytte träningen. Är jätte glad att jag började i skytten igen. Jag gick ju i skytte för typ tre år sedan. Men då så började inomhus träningarna till fotbollen, så då fick jag lov att sluta.
När jag började i höstas så hade jag bara tänkt att sitta och skjuta. Haha, ska nog göra detta tydligt känner jag! ;)
Sitta och skjuta innebär att man sitter ner vid ett bord med en kudde där geväret vilar och handen. Geväret vilar såklart mot axeln också.
Och så kan man stå och skjuta, som jag gör da. Det är precis som det låter. Man står upp och då vilar geväret i handen och axeln.
Aa, det var lite kort förklarat. Menmen, jag ska ta och gå och byta om inför träningen nu.

Umeå -12 ~Abbe nr 52

Kategori: Crossbilder

Ben&Jerry's!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Sov ju som sagt hos farmor och farfar igår natt. Var uppe riktigt tidigt, typ halv åtta efter en ganska dålig och drömrik sömn. Så for jag och farfar på graven och planterade blommor. Kvalitets tiden med farfar måste vara bland det bästa! Alla historier, minnen och allt annat som han har varit med om eller hört. Så mysigt!
När vi kom hem så fixade vi några rabatter till farmor. Sedan efter att vi ätit middag skjutsade farfar hem mig också. Och så när mamma kom hem så hade hon med sig Ben&Jerry's! Mums! Ja, det har varit min dag kväll!
Imorgon så åker jag med pappa till Umeå och kollar på Abbe som ska köra. Kameran följer ofc! Puss!

Hjälp mig nu?!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Ja, dagen blev inte alls som jag tänkte mig. Tjafs på morgonen med mitt morgonen är absolut bästa sättet att förstöra min dag, och precis så blev det. Var bara på allmänt dåligt humör hela dagen. Sedan på NO;n så började dom prata på helt fel ämne och jag klarade inte av att sitta och lyssna så jag gick ut. Men jag gick ofc tbx sedan.
Menmen, nu sitter jag hos farmor och farfar och ser på let's dance. Jag ska sova här inatt.
Jag har börja tänka en del. Den här bloggen måste ju vara bland dom tråkigaste som finns. Vad vill ni att jag ska skriva? Mer bilder? Frågestund? Vad som helst! Jag är ganska sugen på att ha en frågestund, men jag vet inte om det skulle bli så många som frågar. Eller ska jag lägga ner bloggen? Kommentera?!

Vet inte var jag har dig...

Kategori: Vardag

Hej!
Har precis kommit hem, har ju tävlat ikväll. Gick väl bra! Ganska nöjd är jag.
Ja, jag behöver nog inte säga ngt om värmen idag. Så otroligt skönt! Man känner att sommaren är påväg.
Imorgon drar jag på mig mina shorts, är den glada människan som jag är och skrattar med mina fina vänner, kommer hem och åker till farmor och farfar, lever livet helt enkelt!
Nu ska jag gå och sätta mig nere vid sjön och fundera lite. Puss!

Älska livet!

Kategori: Vardag

Hejsan! Hos Isabelle så tog vi en del kort, bakade och bara en massa tjejprat. Otroligt mysigt kan jag lova!
När jag kom hem så tyckte jag att det var så skönt ute så att jag tog med mig en kaffe kopp ut och satt och spelade gitarr i solen, solade gjorde jag med! I hela en timme. Härligt!
Idag så har vi haft en allmänt bra dag. Den här veckan ska jag göra till den bästa! Känns som att jag har en hel del energi och insperation till det mesta nu. Otroligt härlig känsla!
Imorgon så har vi mentor till 25 i tio sedan så har vi hål tills klockan är 25 över 12. Sedan när jag kommer hem så är det skytte. Träning inflr tävlingen på torsdag. Livet leker! Puss!

@ Isabelle's house

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos Isabelle. Vi har just ätit frukost. Nu sitter vi och ser på tv. Tror vi ska baka lite.
Gårdagen var jätte lyckad iaf! Ville ba säga de. Puss!

Mys ba!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag och kollar på kvällen är din hos min moster. Senare så ska vi nog spela spel och film mys. Ska sova här inatt. Imorgon så sticker jag på ridning och sedan så ska jag vara med trevligt folk! Blir awesome! Ska försöka klämma in ett inlägg innan vi far.
Innan jag avslutar detta inlägg måste jag bara tipsa om ett jätte roligt och klurigt spel på appstore. "the secret of grisly manor". Man får tänka till på riktigt och leta led trådar. Jätte kul!
Puss!

The boy who..

Kategori: Vardag

Djungelns drottning

Kategori: Vardag

Hejsan!
Har bara dragit mig hela morgonen. Abbe och jag har suttit och kollat på en del klipp på youtube. Nu sitter jag och kollar på djungelns drottning. Ganska nujs!
När mamma kliver upp tror jag att vi ska fara till stan. Vi ser väl vad dagen har att erbjuda! Puss.

Hatar fåglar..!

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag hos farmor och farfar, farfar fyller nämligen år. Vi har ätit mat och ska snart fika.
Idag har jag inte gjort mycket. Klev upp runt elva, såg på tv. Pappa och Abbe for och körde cross.
Medans dom var borta så blev jag livrädd. Jag satt i vardagsrummet och såg på tv, där har vi såhär låga fönster så man ser över sjön som är typ 15m ifrån huset. Så att då vred jag huvudet för att kolla ut genom fönstret OCH SÅ STÅR DET TVÅ KANADA GESS PÅ GRÄSMATTAN! Fick panik och gick ut och skrek för att dom skulle fara därifrån. Om det är någonting som jag är riktigt rädd för så är det stora fåglar. Så äckligaaaa.. Usch!

Ni får en skamlig bild på osminkade jag idag!

Finaste dagen på länge!

Kategori: Vardag

Hej!
Idag har jag gått runt med "slow it down - Amy Macdonald" i öronen, drömt om lyckliga kärleks sagor med massor av sommar känslor.
Ätit glass i solen med mina fina vänner. Kom hem och åt och sedan iväg på skytte. Sköt utav mig lite känslor.
När jag kom hem hade pappa med sig en överraskning eller vad jag nu ska säga. Elin kom, satt och pratade, sett BB och nu Glee innan jag ska sova. Himla fin dag!
Älskar alla i min omgivning så otroligt, uppskattar allt som dom gör för mig. Även fast livet kan vara svårt att förstå sig på ibland så finns det bra bitar också! Puss.

Just a dream

Kategori: Vardag

Hej!
Skolan var som vanligt. Lugnt ba. När jag kom hem så satt jag bara och spela lite gitarr. Sedan så kom Sanna, vi satt och bara pratade allmänt. Mysigt var det, det var ett bra tag sedan vi gjorde det.
När hon hade farit så tog jag med mig gitarren och gick ner till sjön . Kollade på den speglande ytan på sjön. Tänkte. Skev på en låt som jag håller på att knåpa ihop. Mycke tankar hamnar lätt ner på pappret. Är faktiskt ganska nöjd!
Nu ska jag fortsätta kolla på BigBrother. Sedan kallar sängen. Puss.

Ridning

Kategori: Vardag

Hejhej! Skolan var chill som alla måndagar. Sen när jag kom hem har jag och bror suttit och haft allmänt roligt vid datorn. Nu typ ska jag fara på ridning, vi har teori. Det blir nog bra! Ja, vi ska fara nu. Puss.

Frukost tv!

Kategori: Vardag

Klingre

Kategori: Vardag

Hej! Idag är det lördag. Jag har varit på i klingre på crossbanan. Fotade en del, ska försöka redigera en massa bilder imorgon. För dig som undrade så använder jag redigerings programmet Raw Thearapee elr hur det stavas. Sedan hem och iväg igen till min morbror som har fyllt 30. Alla kusiner var där. För ett år sedan var vi tre styckena kusiner på mammas sida och nu är vi sex styckena. Så otroligt mysigt! Var ute med L och abbe. Lärde honom lite utav att fota, men det är inte så lätt att lära en treåring att fota! Det där med att rikta var nog det svåraste. Menmen! Tror jag ska gå till sängs nu. Är bra trött efter den här dryga veckan. Både mycke skol arbete och mycke på sidan om. Puss.

In men Hanna R för i tusan!

Kategori: Vardag

Hejhej!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är fredag och jag sitter hemma forever alone. Snart så börjar iaf Big Brother. Vad tycker ni om årets sesong? Tycker att det är ärligt talat tråkig. Svensa folket röstar ju hellt stört! Alla roliga personligheter är ju borta. Menmen. Ska gå kolla på de nu iaf, se vad Marcelo och Annicas bråk handlade om den här gången...

Shortsen

Kategori: Foto

Hejhej! Tänkte bara uppdatera lite. Just nu så står bloggen stilla. Det mesta står stilla i mitt liv just nu. Jag har otroligt mycket bilder att visa upp för er, men jag har ju fått ett nytt redigerings program. Mitt antivirus på datorn sa bara ifrån så att det inte gick att öppna. Men till helgen så ska jag försöka fixa och lära mig det nya, iaf lite utav det.
Tack för kommentarerna! Älskare! Såg att ni undrade varifrån shortsen kom ifrån, Gina. Älskar verkligen högmidje!
Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn. Puss på er!

Sista april

Kategori: Foto

Satsar fullt ut.

Kategori: Vardag

Hejsan!
Ska säga att nu satsar jag fullt ut på foto. Det kommer nog upp en del texter med, men just ju har jag ingen insperation. På lördag ska jag iaf tävla.
Kommer upp bilder inom snarast, om inte annat kan ni ju kolla på katerogin "Foto"
Puss!