alvalundvall

Dag 3 - min garderob

Kategori: videor

Cupcakes

Kategori: Vardag

Hejsan!
den tredje vloggen kommer upp inom snart så ni vet.
Idag är det onsdag och jag ska fota min kusin lite innan jag åker och tränar. Jag ska ju tävla hela helgen. Ska skkjuta SM, NM och en tävling i vindeln. Hoppas på att de går bra..
Visar upp bilder sedan jag gjorde cupcakes i helgen. Dom blev tyvärr inte så lyckade..

Dag 2 - såhär bor jag

Kategori: videor

Poff var den fina hösten borta..

Kategori: Vardag

Hej!
Får inte till det med videobloggandet idag så jag gör två imorgon istället. Är nu på väg till hockeyn och hoppas på vinst.
Ute så är det slask, slask och åter slask. Det har gått en dag och jag är less. Vart tog den fina, färg glada hösten vägen? Menmen, så är det..
Nu taggar vi hockey!

Vloggvecka

Kategori: Vardag

 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 1 - Vem är jag?

Kategori: videor

Dag 1 - Vem är jag?

Kategori: videor

Håll utkik

Kategori: Vardag

Hejsan!
Nu sitter jag påväg hem i bilen. Ser på hungergames gör jag med, himla bra. Tänkte försöka ge mig på att göra en video blogg när jag kommer hem. Så håll utkik!

Bilder som alltid stämmer in

Kategori: Vardag

Fjälls

Kategori: Foto

Hejsan gott folk!
Igår efter skolan så stack jag iväg till fjälls med familjen. Så just nu sitter jag med kaminen som värmer mig i ryggen medans jag kollar på Awkward. Det måste nog vara det bästa programmet som gjorts, eller iallafall bland de bästa.
Tänker faktist skärpa till mig med bloggandet nu. Jag vet att jag kan bättre så.
Men idag så ska jag baka fina cupcakes och gå en prommenad i det fina vinter landskapet som är här. Blir nog bra!
Visar upp lite bilder som jag tog innan snön kom och höstlöven fanns kvar.
 
 
 
 
 

Morgoninlägg

Kategori: Vardag

Hejsan!
Idag är det onsdag morgon och jag ska iväg till skolan nu. När jag kommer hem från skolan så är det lite plugg som gäller innan jag ska fara på träning. Har inte tränat på en vecka nu, inte bra..
Men ska gå till bussen nu, puss.

Top fem på min spel lista

Kategori: Vardag

1. En stannfågel ger sig av-Lars Winnerbäck
2. Massive Selecta-Kastenholt & dee
3. Jag är en vampyr-Markus Kurnegård
4. Själen av en vän-Ken Ring
5. No time for us(acoustic)-broder daniel

Denna veckas fina höjd punkter.

Kategori: Vardag

Hockeyn igår var riktigt kul faktist. Modo vann och en glad Alva gick ifrån hockeyn igår.
Idag är det lördag och jag har absolut inga planer. Så himla skönt för det var evigheter sedan jag hade det så.
Ska iaf fixa klart bilder som jag egentligen skulle ha fixat klart för länge sedan men det har inte blivit eftersom jag haft så mkt med skolan. Prov läxor osv. Skolan kommer ändå före. 
Tänkte visa upp lite som har förgyllt min vardag denna vecka. 
Gjorde cupcakes och dom blev riktigt goda. Väldigt fina för den delen med tycker jag.
Den underbara parfymen som jag köpte förra helgen. Den luktar så himla gott! 
 

Säger godnatt nu!

Kategori: Vardag

Fredag

Kategori: Vardag

Hejsan idag är det fredag och denna fredag är faktist bättre än förra fredagen.
Ikväll så ska på hockeyn. Hoppas det blir bra!
Ha en bra fredag hörrni!
 

F.R.I.A

Kategori: Vardag

Sånt här fint ska jag sysselsätta mig med ikväll!

Kategori: Vardag

Skulle vilja ha era tankar och höra era historier

Kategori: Att leva med en muskelsjukdom

Hejsan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.Idag så var vi iaf lediga. Det behövde jag verkligen. 
Men jag kan förklara mig utav förra inlägget.
Jo, jag gjort ett ganska stort misstag vilket jag inte inser förns nu. Eller om jag säger såhär. I livet måste alla göra val vilket jag gjorde. Men när man i efterhand inser ett val som skulle vara mycket bättre så blir det jobbigt. Jag kan inte skriva ut i bloggen om detta. Men det är väl lite tugnt nu antar jag.
Sedan så har min medicin slutat fungera, den hjälper inte längre. Läkarna har sagt till mig att det finns en medicin som jag kan börja äta nu så det försvinner nästan helt, men jga får inte äta den än för den kan förstöra om dom måste ta mer prover. Jag vill vara frisk nu, så less på att inte kunna vara som alla andra.
Där utav en ganska konstig uppdatering. konstiga inlägg osv. Men men. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill i den. Men ni kan väl kommentera om ni någon gång har gjort ett val i livet och om det blev rätt eller fel, tell me. Om ni inte vill kommentera kan ni maila till alvalundvall@gmail.com.
 

Man måste vara svag.

Kategori: Foto

Hej!
Idag är det fredag. En himla bra dag för som flesta, men inte för mig. Inte nu iaf. Hållit på att bryta ihop flera gånger under dagen men lyckats stå tillbaks mot tårarna. Men nu är jag hemma och då får jag bryta ihop hur mycket jag vill. Men sånna dagar måste få finnas med. Berättar mer om det här ngn annan dag..
Imorgon så ska jag som jag sagt tävla så jag kommer nog inte skriva ngt. Men man vet aldrig. Det var typ allt jag hade att säga. Ha en bra fredag mina fina läsare, för de ska jag inte ha.
 

Fredag.

Kategori: Vardag

Krokom -12 del 2

Kategori: Crossbilder

Gästbloggning!

Kategori: Vardag

Hallå där! Nu är det jag, Isabelle som skriver ett litet gästinlägg här! Jag försöker hjälpa Alva med bilderna (som ni ser har dykt upp i menyn). Ett litet problem är dock färgen på bakgrunden. Men det ordnar sig! Jag bjuder på några bilder på Alva och jag. Världens finaste bästa vän. Jag älskar dig! ♥
 
 
 ♥
 ♥
 
 

Stress

Kategori: Vardag

Hejsan på er! 
Är verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen. Men jag är så himla stressad med allt nu. tävling i helge, prov hit och läxor dit. Ska försöka bättra mig, men kan inte lova någonting förns nästa vecka.
Men idag har jag iaf tränat och pluggat efter skolan. Träningen gick faktist bra, så nu känns det bra inför tävlingen igen. Nu ska jag skriva lite till på mitt hemprov innan jag ska göra mitt bästa för att ta igen sömn. Så godnatt gott folk!
 
 
Den första bilden är en som jag tog en tidig morgon för någon vecka sedan. Och dom två andra är från förra helgen hos min fina kusin i Härnösand. Säg vad ni tycker i komentarsfältet, tack.

Sämst.

Kategori: Vardag

Hej!
Vill ba säga att blogga är jag sämst på denna vecka när jag har två prov och tävlingar hela helgen. Så sämst uppdatering, i know. Men kan väl visa upp lite från min instagram och mina mobil bilder.

F.R.I.A

Kategori: Vardag

Videoblogga?

Kategori: Vardag

Hej!
Är på bussen nu, ovanligt? Nepp. Men iaf, tänkte på video blogga? Vad tycker ni? Jag säger såhär, om 5 st kommenterar detta inlägg så gör jag en video blogg! Så kommentera nu gott folk! Puss.

Det går bra nu.

Kategori: Vardag

Hej!
Vill bara säga att Modo tog tre poäng, min mage hatar mig, jag väntar på två paket som ska komma till mig på posten vilket alltid är lika spännande och att är avundsjuk på kläderna som mamma köpt till sig själv. Så är det att vara mig idag/ikväll. Men livet är ändå så himla bra.
Jag absolut älskar att sitta på bussen, kolla på alla fina höst träd som rusar förbi och inse att jag kan klara mig själv, att jag har finaste vännerna och familjen. Åh, livet är så bra nu.

 

Korkom -12 del 1

Kategori: Crossbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krokom bilderna

Kategori: Vardag

Hej!
Är nu på väg till skolan. Inte så Mycket att säga om det.
Men jag kom och tänka på det att jag har ju inte lagt ut bilderna som togs när vi var i Krokom. Så jag ska göra mitt bästa för att få upp dom.
Jag är inte säker på om jag fixat till alla än. Men ska kolla om jag nu tar mig tid till det när jag kommer hem. Puss.