alvalundvall

Min finaste sommar jack, mitt i vintern.

Kategori: Foto

Hejsan på er!
Ja, idag har jag varit till staden och inhandlat mitt livs snyggaste plagg ungefär! Helt kär. Hoppas bara att det inte är någon som köper en likadan, för då lär det ju brinna i mitt huvud. Men iaf, detta är skönheten jag snackar om, JACKAN! Det är en sommar jacka och jag vet att det är tidigt för det, det är ju liksom januari. Men jag tyckte att jag kunde köpa en födelsedagspresent till mig själv. (fyller 15 vintrar om två dagar, 22 januari) Åh, dör lite. Så sjukt fin. 
Bloggningen kommer lite nu och då, ingen stor bloggare direkt. Men jag gör det när jag tycker det passar mig helt enkelt.
 

Filmen som snurrar bland de flesta.

Kategori: Vardag

Hejsan! Tänkte skriva ett litet inlägg. Bloggen behöver vi inte ens prata om, kommer det upp ngt så gör det det, om inte då gör det inte det. Tar det till sidan.
Men iaf. Tänkte prata om det otroligt fina, påverkande, bra och roliga filmen som dom allra flesta tjejer har sett och pratar om. Jag pratar såklart om filmen LOL. Vad som gör filmen så himla bra tror jag är att man känner igen sig. Att vem som är vem, typ som alla bilder som det flödar om på Facebook. Sedan, Miley Cyrus! Något som jag fastnade för vad låten som dom spelar ett flertal gånger. Man kände igen den, men kunde inte sätta namnet på den. Och nu när jag hittade den för några veckor sedan så hoppade jag på rosa moln! Bästa. Som. Jag. Hittat. I. Musikvärden. Ungefär.

Lockar och hål-tröjor.

Kategori: Foto

 
Idag har jag burit min älskade orange hål-tröja och lockar. Tyckte det var rätt fint så jag tog fram kameran.

Tävlar

Kategori: Vardag

 
Jag är med och tävlar om en super bra goodiebag på epicfaiils blogg, tävla ni med! Goodiebagen innehåller;
- Hello Kitty lösnaglar, Oboy skal till iphone 4/4s, plastskydd till din mobilskärm, Hello Kitty hörlurar, Lila läppstift, Rosa ögonskugga, En söt liten ask, Parfymen Escada sexy graffiti, Got2b chaotic moulding gum.
Måste vara det allra bästa man kan få bara sådär! Eller vad säger ni?

Lite kul sådär

Kategori: Foto

 
 
Var ut en kväll och lekte lite i mörkret, vad tycker ni? 

Notme.se

Kategori: Vardag

Hejsan på er! 
Tänke komma med en jättebra nyhet! Har fixat 20% rabatt på Notme.se till er. De har sjukt fina kläder! Tror jag ska beställa till mig själv med. Kolla bara på dessa!
 
 
Skriv in koden under kampanjkod. Kodet är 11RY28D.

En jullovs vecka

Kategori: Vardag

 
Innan vi for upp hit till fjälls (som vi gjorde i lördags) så satt jag i denna söta pyamas som jag fick utav mamma i julklapp i ungefär fyra dagar i streck. Ganska mys. Sedan har jag ba myst på ännu mer med min fina hund. Bäst är han och hans namn är Fox.