alvalundvall

FF här :D Bla..

Kategori: Vardag

Hejhej!

I fredags så kom det hit en massa roliga personer, så det blev ingen blogging. Kul hade vi det, men det är som vanligt med er! ;) Igår så var jag med SS. Hela dagen, eftersom att hon sovde över hos mig ifrån fredag till lördag. Vi cyklade runt på byn först för att se om vi såg nå folk. Men inte så.. Helt öken var det! Men jag listade ut det till sist. Det var två stora brasor och nästan alla var på någon av dom. Ibörjan på morgonen så var jag rädd för att vi inte skulle göra någonting och att jag skulle ha jätte tråkigt. Men min kväll blev super lyckad! :D Ja, jag har inte så mycket meer att säga så. Här får ni en bild bomb som är tagna dom senaste dagarna och även kläderna som jag lovat lägga ut. Ejoy!
hej ff här jag är hos alva jätte kul ;D nu säger jag herrå! :P Hehe, sötnos! ^^

Glasögon, Gliiter 89;-Sara Varga var där och sjöng några låter från hennes nya skiva. Jag, som fullt ut älskar Sara, fick en autograf! :D

Tröja, Gina Tricot 99;-

Feeling Lucky? Hihi, tycker bara att den var så söt! ^^

Tights, Gina Tricot 129;- Om jag minns rätt... ;)
(Det blev lite dåligt fokus på skorna men. Bilden nedan visar också skorna) Warp skor, Stadium 199;-

Hihi, ser ni SIgge i bakrunden? Han ville också vara med! ;)

Varför det blev dom skorna var för att om jag köpte dom så skulle jag kunna få fler par. Men jag vill fort farande ha mina vita converse...
Bilder ifrån majbrasan och det, kommer.  Men jag vågar inte lova när...

Dag 05 – Favoritplats

Kategori: Vardag

Hejhej!

Min favoritplats är nog i vårat pil-träd på gården. När jag får sitta där för mig själv på sommaren och bara ta det lugnt och tänka, då är jag nöjd!
Men det finns ju ett annat ställe som jag också tycker om. Men det ska jag inte skriva ut på bloggen! ;)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Ja, jag sa ju det att jag ville inte bara skriva om dom där dagarna, så! Igår så blev det så att jag och mamma stack till stan. Och tyvärr så blev det inte några converse för mig! Mamma tyckte att dom var fula och för dyra! ;O Förstår fortfarande inte det där men... Efter mycket tjurande och många diketioner så blev det ett par Warp skor ist. Och det gråter man ju inte blod utav direkt! Dom är hel färgade! (y) Hittade en del fynd till också, men allt kommer ut i bild format lite senare ikväll! Så jag ska inte avslöja något mer om det! ;)
Idag så har jag nästan bara målat på min byro hela dagen. Fast jag har städat mitt rum också. Stor städning, och det var behövligt ska jag säga! Men det blev ju bra till slut! Jag har kastat ut nästan allt innehåll ur en bokhylla, och sparat det märkvärdiga. Hyllan fick också avgå från mitt rum, bara för att den såg så hemsk ut och för att jag har gort en ny på trä-slöjden. Nu så jag jag tagit bort mitt nagellack och nu så väntar en bastu! Härligt, med vardags lyx! ;) Ja, det var väl allt jag hade och säga för denna stund iaf!


Blodprov hit, blodprov dit...

Kategori: Vardag

Hejhej! Tänkte det att det blir lite tråkigt om jag bara ska skriva om den där listan. Och sedan så blev jag så blogg sugen! ;)

I måndags så drog jag och bästa vännen till Björna! Roligt, roligt! Igår så for jag och pappa till stan och då var det inte shopping det handlade om, läkaren.. Jag vet inte om jag har sagt det men, det blev ju en remiss (vet inte riktigt hur det stavas) till sjukhuset i stan. Där fick vi träffa en ST-läkare. Men vi blev inte så mycket mer klokare. Bara det att på blodproverna visade det att nästan alla "värden" som hade med muskler såg inte bra ut.. Det var tydligen något som försvann från min kropp som behövdes för musklerna eller hur jag ska säga. Så nästa vecka ska jag träffa en läkare som håller på med muskler, för att hon var ledig den här veckan. Hon sa något om att jag skulle få ta ett till blodprov då... Jag fattar inte! Jag har ju redan tagit två gånger! Kan man inte bara skicka tbx blodprovet som dom andvände sist, och andvända det igen?? Less, less, less... Men jag hoppas bara att det inte blir så att dom till sist kommer och säger att det inte är något, att jag är helt frisk... Det finns bara inte på kartan! Aja, det går ju sakta men säkert frammåt iallafall!
När jag kom hem så gick jag över till grannen och fikade. När jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett sms, jag hade sett det tidigare men jag hann inte läsa det då. Men när jag väl läste det så var det SS som frågade om jag skulle komma på ridningen, tittade på klockan och insåg snabbt att det var för sent.. Men för säkrehets skull så frågade jag SS om hur länge det var tills det började och hon svarade att det var 5 minuter kvar. Efter mycket stress så kom jag dit. Senare på kvällen så for vi på plantan för att tjäna ihop pengar till fotbolls laget. Det är en cupp i Umeå som det handlar om! Hoppas på att vi ska kunna fara! :D
Nu, idag så har pappa pch Abbe precis stuckit med husvagnen till Ånge för ett crossläger som varar till på fredag. Då blir det bara jag och mamma hemma! Myyyys!
Abbe, när han är ute så cyklar han. Och det är KONSTANT! Det är ju typ som hans kärlek.. Men iaf, när han ska fara till Ånge så behöver ju inte han den. Och min cykel är för liten och vi har inte hunnit köpa en ny. Då frågade jag pappa om jag kunde få andvända den medans Abbe var borta, och svaret blev ja. När Abbe fick höra det så blev han så sur att han stängde in sig i husvagnen i 2 timmar! Sur kart! ;) Men han fick ju inte sin vilja igenom ändå!
Ne, nu tror jag att jag ska plinga till EF för att fråga vad hon har för sig idag. Och kanske träna att åka på Abbes cykel lite! ;) Lite senare när mamma kommer hem så kanske det blir stan. Då ska det handlas vita converse! :D
Dag 04 – Ett datum jag aldrig glömmer.

Kategori: Vardag

6/2 -10 <3


Tror att jag ska sticka ut med kameran i solen och gå på en prommenad!


Dag 03 – I min väska.

Kategori: Vardag

Ja, jag har ju precis köpt en ny väska så att jag har inte riktig hunnit fyllt den än, men jag skriver det som är i den än så länge! ;)

 En extra maskara, i fall att!
 Boken "Ljudet av ditt hjärta".
 Pengar.
 Choklad.
 Hårsnoddar och spännen.

Men jag har ju som sagt inte fyllt det klart än...

Igår gjorde jag denna, tyck själv att det blev bättre! ;)

Dag 02 – 10 sanningar om mig.

Kategori: Vardag

1. Jag skulle inte klara någonting utan min vänner!
2. Jag vill ständigt ha nya kläder.
3. Jag tycker om att skilja mig ifrån mängden.
4. Jag hatar mina ben..¨
5. Jag älskar musik! :D
6. Jag har hittat vem jag är på bara något år och lärt mig att acceptera det.
7. Jag får lätt nya/mer vänner.
8. Jag älskar uppmärksamhet, till en viss del! (a
9. Jag hatar att bli utskrattad...
10. Jag älskar min FF!Fail bara att datorn speglas i glasögonen! ;P

Dag 1 - Presentation av mig

Kategori: Vardag

Hejhej, detta skulle igentligen ut igår men...

Jag heter Alva Lundvall och är 13 år och ska börja i 7:an till hösten. Hemma bor tillsammans med min mamma, pappa och min lillebror Abbe. (det är hans smeknamn för ni som inte förstod det ;P) Han kör cross och tävlar i mitt sverige cuppen, så det är nog vår familjs största intresse. Eller, det är det vi håller på den största delen av sommrarna. Själv så brukar jag ta kort när han kör. Min kamera är en Nikon d3100. Min fritid sependerar jag till att spela fotboll, rida och vara med min kille och vänner. Vår familj äger även en fjällstuga som det också spenderas en del tid i. Där brukar vi köra skoter och åka i backen (kittelfjäll) och då är det så klart snowboard som andvänds! En sak jag inte skulle klara av en enda dag utan är musik! På skoan så sjunger jag och då med två killar som spelar keyboard och trummer. Båda två är drymt duktiga! I skolan så sicktar jag på att få så bra betyg som möjligt och till slut kunna utbilda mig till vetrinär. Men det är som sagt mitt mål och om jag uppnår det eller inte, det vet vi inte förns jag är där. Om jag lyckas med det så vill jag vara med ladugårds djuren. För att jag brukar även vara i en ladugård i grannbyn och hjälpa till med deras ko besättning.

Ja, det var väl det mesta tror jag!

Hope you like it!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Asså nu är jag less! Jag har ju nästan aldrig något vettigt att skriva om, så nu tänkte jag göra som alla andra redan har gjort men! ;)

Dag 01 – Presentation av mig.

Dag 02 – 10 sanningar om mig.
Dag 03 – I min väska.
Dag 04Ett datum jag aldrig glömmer.
Dag 05 – Favoritplats.
Dag 06 – Min dag.
Dag 07 – Min vecka. 
Dag 08 – Min bästa vän.
Dag 09 – Jag gråter då...
Dag 10 – Favoritplaggen.
Dag 11 – Hur jag sminkar mig.
Dag 12 – Hur jag fixar håret.
Dag 13Det här får mig att må bättre.
Dag 14 – Mina rädslor.
Dag 15 – Mina bilder som jag ritat.
Dag 16 – Mina drömmar.
Dag 17 – Tio bilder som gör mig glad.
Dag 18 – När jag blir stor..
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Mitt rum.
Dag 21 En nytagen bild vs en gammal.
Dag 22 – Saker som gör mig förbannad.
Dag 23 – Saker som får mig att må bra.
Dag 24 – En hemlighet om bloggen...
Dag 25 – Det bästa som finns
Dag 26 – Topp 10 bloggar jag läser.
Dag 27 – Topp 10 meningar jag använder.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Något att minnas.
Dag 30 – Det här saknar jag

Japp, jag börjar senare ikväll eller imorgon! ;)

Boy, I really like you, just that you know!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Den här dagen har varit ganska så lugn. Ute blåster det så mycket så att man tror att man flyger iväg, men ändå så följde jag med pappa och min morbror ut med hundarna. Jag vet, detta blir ett kort inlägg men. Har inte mycket att säga mer än att jag vill vara med FF typ.. NU! Aja, kan inte göra så mycket mer åt det just nu men.. VILL VILL VILL! I övrigt så kanske det kommer mer bilder om ni vill? En sak jag bara vill säga, kan ni inte komentera lite? Jag menar, ni kan ju komentera om vad ni vill läsa om och så, vad ni vill ha mer och mindre av. Det uppskattas! Om ni undrar något så svarar jag på det med!
 Från en sak till en annan, jag ska köpa nya skor för att mina har gått sönder! :'( Jag är inne på att köpa ett par Converse. Men jag vet inte vilka jag ska ta! Vita, svarta eller röda! Vad tycker ni? Det kan ni också komentera om.. ;P

Rätt hit, rätt dit..

Kategori: Vardag

Hejhej!

Skrev ju inte igår, tyckte att jag inte hade något att skriva om så.. Idag så har det varit piss väder. Regn med en massa blås. Men vi trottsade vädret och gick ut och gjorde en brasa som vi fixade vår lunch på. Vi gjorde våfflor ovanför elden till förrätt (som igentligen skulle vara eferrätt men..) och till huvudrätt blev det hamburgare, gott, gott! Lite senare på kvällen så bastade vi och efter det så blev det middag. På menyn så stog det morotsoppa till förrätt, älgkalvkött med klyft potatis till huvudrätt och till efterrätt blev det chokladmousse som jag hade gjort. Allt var super gott!
Nu tror jag att jag ska krypa till kojjs och starta big brother till godnatt-saga!

Här är en del bilder ifrån igår/idag!

Bildbomb!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Idag blev det ju skolan, ofc! Satt mest och tittade på klockan och längtade tills klockan skulle slå 10.40 för då var det ju dags för musik. Vi spelade "Just the way you are-Bruno Mars". Alva fet digga den låten nämligen. Men när vi skulle gå därifrån så bad han oss om att hitta en låt som vi skulle uppträda med, antagligen så menade han på skolavslutningen. Jag vet inte riktigt vilken låt, några förslag? Efter det hände det väl inte så mycket mer, tror jag iaf.
SS stack ju till Björna, fett avundsjuk på hon! Det var ju nästan tre veckor sedan jag träffade FF! ;O Får ju ha påsklov i två veckor nu eftersom att jag har ledigt nästa vecka och veckan efter det då är det ju påsklov! FETGILLAS! :D Och då ska jag vara med FF till MASSOR! :D
 När vi kom upp så kom hit upp, till stugan, så kom det en kille och hjäpte mig med kameran. Hittade ju laddaren! Det gillas det med! Aja, åter till saken, han visade en massa. Ja, vi kanske höll på i typ 2 timmar. Kul kul! Bara det att jag ska komma ihåg allt han sa också.. Mitt minne är ju som en 80 åring, ne men kanske inte så dåligt. Han skrev upp allt på några papper så att jag kan fuska! ;) Ja, ni kan få en bild bomb här. Men det är bara dom sista biderna som är tagna idag. Kommentera om ni undrar något!
Oseriös..

Kategori: Vardag

Hejhej! Detta blir inte ett så detalierat inlägg, men..

I måndags så hade ju jag ridning, fast jag fick välja mellan fotbolls träningen och ridningen. För att fotbolls träningen var flyttad till måndag. Men det blev ju som sagt ridningen. Vi hade rycktar tävling. Vi skulle ryckta en häst och lyckats få så mycket hår som möjligt. Jag och SS vann! :D
 Och i tisdags så hände det inget speciellt tror jag iaf. Inte vad jag kommer ihåg. ;P
 Igår (onsdag) så sovde jag hos farfar och farmor för mamma och pappa jobbade. (jag ska sova här i natt också)Även fast jag nästan bara tränade på glosorna hela kvällen och när jag idag skulle ha förhör på skolan så hade min lärare glömt förhören hemma. Lyckat! Ne, inte precis..
 Idag så har vi haft elevens val. Jag fick geografi. Det var ganska svårt att välja ett nytt land eftersom att jag har läst om typ fem av dom mest intressanta läderna enligt mig, men i slut ändan så blev det Israel. Varför det blev just Israel var för att mina kusiner bor där tillfälligt. Då tänkte jag att jag kunde läsa på lite om det! ;)
När jag kom hem ifrån skolan så hjälpte mamma mig med att tona mitt hår. Blev fin fint de! Tack för det! Vi höll även på att leta min kamera laddare, men utan framgång. Den fanns tydligen inte i fjälls heller. Jag vet inte riktigt vars jag ska leta nu. Hoppas verkligen att den kommer tbx!

Här är en bild på mig sedan jag klippte mig. Men den är inte tagen efter att jag tonade håret. Oseriös om något men..


Ännu mera kladdkaka!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Nu sitter jag här hemma hos farmor och farfar. Det var ett tag sedan jag var här nu, så att jag tyckte att det var dags nu! Jag ska sova här också. Min halv tre-männing eller vad jag ska säga, kom hit idag. Det var super roligt att få träffa henne, för att det var jätte längesedan jag träffade henne. Eller, jag har ju träffat henne på typ hockeyn några gånger men jag har ju inte riktigt "varit" med hon. Även fast det inte var så länge, men ändå! Roligt var det. Sedan så har det väl inte hänt så mycket mer. Jo, jag och farmor har bakat en kladdkaka! :D Dom som jag brukar vara i ladugården hos ska komma hit, så då ska vi smaka på den.

Ja, sedan så hade jag väl inte så mycket mer att säga!


Här är väskan som jag köpte! :) Väldigt nöjd faktist!

Tack, tack!

Kategori: Vardag

Hejhej
Igår så följde SS med mig hem och sovde över tills idag. När vi kom hem så hann vi inte göra så mycket innan vi åkte ner till stan, för att köpa kina mat till middag och så skulle mamma och pappa köpa/leta något. Jag som har tjatat så mycket med mamma om att jag ska köpa en ny egen väska, fick ju äntligen göra det. Det blev en svart med vit text adidas väska. Kanske laddar upp någon bild på den senare. Är iaf nöjd. Jag stog och valde mellan den och en annan som var mindre som var lila med blå text. Köpte också två nya nagelack, ett grönt och ett blått. Eller jag trodde att det var blått men det visade sig att det var lila/blått. Aja, jag blir ju inte direkt ledsen för det! ;) Efter det så stack vi till min moster och hennes familj för att äta och se på hockeyn. Hockeyn, vilken lycka! Tänk om dom inte skulle ha vunnit, då skulle ju hela komunen gått under. Dom vann iaf med 2-0.
 Idag så har jag och SS bakat kladdkaka, det gick suuuper bra! :D Den blev alldeles kladdig i mitten som den ska vara! Efter det eller om det var före det minns jag inte, men iaf, då så fixade vi och trixade med naglarna. SS gjorde rosa på halva och grönt på den andra halvan. Jag kan väl visa vad jag gjorde imorgon. Men hörrni, tycker ni att det är roligt att läsa/se mitt nagel intesse? KOMENTERA! Ja, åter till saken. Efter att vi hade lämnat av SS hemma hos henne så for vi till min moster igen, för att vi skulle äta och jag och Abbe skulle klippa oss. Vi grillade för första gången i år. Åh, det luktar sommar! Det var iaf super mys! Jo, hon klippte ju mig också. Jag har nu klippt bort typ 4cm på uppklippningen, 2cm på topparna eller mer och sedan så har jag nästan klippt bort halva luggen. Super nöjd! Tack kära moster för det, det uppskattades!

Nu är det sleep time!

Slut sålt!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Jag skrev faktist ett inlägg i tisdags men det kom aldrig in, fattar inte varför men.. Ja, jag svrev iaf om att jag var hos SS, bästvännen, vi hade bakat chokladbollar, och när hennes bror smakade dom så spottade han ut den och slängde den. Men jag och SS tyckte iaf att dom var ätliga! ;) Efter det så var det träning och fotbolls möte samtidigt. Träningen gick ju som det alltid går, dvs åt h-vettet! Det finns typ inge mer att säga om det. På mötet så snackade dom om att vi kanske skulle fara på en cupp. Kan inte säga något mer om det, tyvärr. Hoppas, hoppas!.. ..om mina ben tillåter vill säga.. För jag tog ju proverna i måndags och då skulle svaren komma om typ en vecka, så till veckan. Men jag måste dit igen och ta en gång till för magen, för att läkarn hade glömt att ta till mag/laktos problemet eller vad jag ska säga. :P
 Igår så for vi till pappas kusin och såg på hockeyn. Dom vann jue! :D Det kanske inte blir allsvenskan ändå! Eller, dom måste ju vinna imorgon. Jag skulle ju först fara, men sedan så blev det ändrat och sedan ändrat igen och nu är det total ändrat, för det är slut sålt.. Tomt slut, finns inte mer.. Hm, lagomt sur jag blir! Jag som skulle träffa FF! :'( Blev det inget av det heller! Så det har ju typ förstört min dag/kväll! Det har nog förstört morgon dagen också! Aja, nu ska jag inte vara negativ! För imorgon så har vi ju faktist musik! Hoppas bara att han kommer nu da, musikläraren...  Han kom ju inte förra veckan..

Nepp, nu ska jag hoppa i min ny bäddade säng, med twilihgt lakan!

Man kan ju alltid drömma!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Igår så var jag på ridning. Gick väl bra. Jag fick ha Tai, super duktig som vanligt! Hehe, såklart så lyckades ju klantiga jag ramla av. Vi satt på bollar för att hitta våra sitt ben. Men då så kom en av bollarna lite för mycket åt sidan så att jag klev mer i en stigbygel så att sadeln for bara mer och mer på sne. Till sist så satt sadeln på ner sida och var nästan under hästen och till sist så föll jag av! Men det var ju inte en sådan stor grej, alla skrattade ju som vanligt när något sådant händer.
 Idag så var det ju skolan. Hände inte så mycket där. Efter skolan så följde jag med bästavän SS hem. Vi har bakat chokladbollar, super roligt! När hennes brorsa smakade dom så spottade han ut den.., Men enligt jag och SS så var dom ätliga! ;D Snart så ska jag och SS fara på träningen, hoppas bara att mina ben håller... Inte för att dom lär göra det, men man kan ju alltid drömma!

Bjuder på en bild! ;)


Hoppas på det bästa!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Imorse så vaknade jag jätte tidigt, som vanligt. Jag kan verkligen inte sova ut! När jag vaknar vid 7-8 tiden och försöker sova längre så kanske jag kan sova en halvtimme längre eller något sådant. Sedan är det bara upp! :) Efter att jag hade ätit frukost så gick jag ut i garaget och fortsatte på byron. Nu har jag endast en sida kvar, efter det så kan jag börja att grunda! :D Vid tre tiden så for vi och såg på 3D bio. Minns inte riktigt vad det var filmen hette men det var iaf 3D. Ibörjan så blev jag jätte impad för det var ju liksom första gången som jag såg på 3D bio. Det såg ut som att flygplanen körde rätt in i en! Men senare så blev det liksom inte så mycket mer. Mamma, pappa och Abbe har varit på 3D bio förut när det var en tecknad film. Dom sa att den var bättre för 3D. När vi kom hem så tog vi oss en prommis med Nitro och Fox efter som att det var en sådan fin kväll. Varför vi bara tog Nitro och Fox är för att Hojt (vår tredje hund, och äldsta) är hos farfar och farmor. Både Fox och Hojt är på Nitro hela tiden. Så att vi tyckte att Nitro behövde lite lugn och ro, eftersom att han fortfarande är sjuk. Nu har jag nyss avnjutit en blåbrs-paj som jag har bakat. Det var faktist jätte god! Och det gick bra att baka, som det oftast inte brukar göra för mig. Men ja, jag brände mig ju på ugns gallret så att jag har fått två blåsor. Inte mys! :( Aja, det går väl över!
 Imorgon så är det ju som sagt vårdcentralen. Jag är rädd för att jag ska få ta blodprov. Farfar och Pemelie Emelie visade sina blåmärken som dom fått efter blodprovet, det gör mig lite smått rädd... Men jag lär ju överleva det med! Vi ska både kolla upp mitt ben problem och min mage. Hoppas bara på det bästa!
 Men jo, jag har ju lovat en massa bilder ifrån förra helgen och sådant. Men jag måste ladda mitt batteri först för att kunna överföra bilderna, men laddaren är spårlöst försvunnen. Men jag tror att den är i fjälls för den har försvunnit efter att jag var där. Så det lär ta ett par veckor innan dom kommer upp, för ni som undrar!

Efterrätt, nästa!

Kategori: Vardag

Hejhej!

Igår var vi ju som sagt på lia. Det är ändå ganska mysigt att bara vara ifrån allt. Jag menar, att vara i en stuga på 15km2, mitt uppe på ett berg, utan någon tv eller liknade med bara familjen. Det är ju inte så dumt! Men, vi var ju inte bara familjen. Min morbror kom och två kompisar till pappa. Min morbror for hem vid halv sju kanske och dom andra for hem vid nio tror jag. När vi kom upp dit så var det 26 grader där. Av den där värmen så blev jag så trött att jag gick och la mig när alla hade farit.
 Imorse när jag vaknade så var det jätte dåligt väder. Det typ regnade och blåste. Det var inte mys! Innan vi for hem så spelade vi 500. Hehe, fast vi körde bara tre om gångar för jag ledde med typ 330 päng och Abbe och pappa låg minus! Det var ganska roligt, för jag brukar typ alltid ligga sist! :P Japp, sedan hem. När jag kom hem så började jag på min blivande byro. För att min byro som jag har inne med kläder är för det första för liten och sedan så har den gått sönder. Själva gejen som handtagen sitter i har lossnat. Men jag har en byro som är garaget med en färg som jag absolut hatar. Det är typ bege med bruna handtag. Min farmors pappa har gjort den. Han var väldigt duktig på sådant, han har bland annat svarvat bordet som vi har i fjälls. Aja, byron. I början så hjälpte pappa mig för att mest visa hur man gjorde sedan klarade jag av det själv. Det gick ganska bra faktist, för jag hade någon mockajong som värmde och sedan var det bara att skrapa bort färgen. Då satt jag i garaget för mig själv och skarapade färg och lyssnade på musik på hög volym! Mys! ;) Men jag har lite smått ont i händerna efter, men det ska kännas att man har gjort något! Imorgon så får jag fortsätta. Kvällen ser ut på så sätt att några kompisar till mamma och pappa och hans dotter är här och har ätit också ska vi äta efterrätt. Jag ska nog gå ner till dom och umgås lite nu!

Ja, har en trevlig fortsatt lördags kväll då, för det ska jag ha! :DIn my eays, you is that I call love!


Komesarie Späck

Kategori: Vardag

Hejhej!

Igår så hann jag inte blogga något. För att efter skolan så åkte jag direkt på FF. För våran buss åker först och hämtar oss efter skolan, skjussar hem oss och sedan iväg till högstadiet i björna. Ja, det var ju roligt! ;D Men natten till igår (alltså torsdag) så spökade det typ hemma hos oss! Jag kan berätta mer om det imorgon. När jag kom hem så fick jag veta att jag har fått tid hos vårdcentralen. Där ska vi kolla upp mina ben. Det ska bli väldigt spännande att höra vad dom säger. Seriöst, jag gör VAD SOM HELST för att det ska bli bättre!
 Ja, och idag så hade det väl varit en väääldigt bra dag! Fast jag förväntade mig mer av dagen än vad det blev, men man får väl vara glad ändå! För från början av dagen så var jag ju så glad över att jag skulle få ha geografi, men då var jag tvungen att gå ner på dagis och läsa nå böcker. Det kan ju vara ganska mys men det blev ju inte lika mys som det låter... Fyra små flickor som skulle tjaffsa om allt! Var man hade benen, hur man satt som, vilken bok man skulle läsa, vem som skulle sitta i knät osv. Ja, då blev ju lilla Alva inte såååå jätte glad men... Sedan när vi kom in från rasten fick jag ju veta att våran musik lärare inte var där idag. Det gjorde ju inte saken bättre precis. Men då direkt efter maten så gick vi upp timme vårt klassrum för att se på film och äta glass. Vi såg på Komesarie Späck. Haha, så överdrivet! Allt liksom!
 Idag så är det ju första april. Jag tror att jag bara har blivit lurad en gång, vad jag minns. Killarna skulle lura våra fröknar med det klassiga, ställa om klockan. Det blev totalt MISSLYCKAT! För dom ställde den fel, bakot ist för framåt! 

Nu ska jag byta om och sedan ska vi sova i våran stuga på "lia". En jakt koja mitt uppe på ett berg! Men vi ska ju såklart inte jaga, vi ska bara mysa! Utan tv. ;) Ne, måste skynda!